Ne, jer je odron od igraca, ako si zelju imalo gledo shvatices o cemu govorimASD je napisao/la:Zato sto je iz nase lige?lisander je napisao/la:jedina Safetova greska u ovim kvalifikacijama je sto Svraku ikako zove.
Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
- ASD
- Kontakt:
To misljenje postujem, ali ne volim kada se ovdje pljuju igraci iz nase lige samo zato sto su iz nase lige, puno ih ima ali izgleda da nisi ti taj pa oprosti.lisander je napisao/la:Ne, jer je odron od igraca, ako si zelju imalo gledo shvatices o cemu govorimASD je napisao/la:Zato sto je iz nase lige?lisander je napisao/la:jedina Safetova greska u ovim kvalifikacijama je sto Svraku ikako zove.

Nas pit bull 90 minuta nije stao protiv Grcke svaka cast 17 nastupa za A repku ne sjecam se da je nekad zakazao
Limvo Likce
haha dobarsamoposteno je napisao/la:pozdravio te pape i porucio ti da se objesis umjesto da se odjavis sa forumagringobih je napisao/la:Budi sretan pa ofula noge Grka u onom amaterskom stratu...AllGunsBlazing je napisao/la:Niste skontali poentu. Nije poenta da Kolasinac nece igrati, vec da je Zukanovic korisniji od Zahirovica. Kao sto su bili i Svraka i Sesar.![]()
Inace uz Misketa koji je bio i OM-CM-DM sta je mogao zajebati????

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pitaj njegove kriticare,od tih 17 naci ce ti 18 da nije valjao.bagra je napisao/la:Nas pit bull 90 minuta nije stao protiv Grcke svaka cast 17 nastupa za A repku ne sjecam se da je nekad zakazao

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Da je Sarajlija sad bi ga poredili sa Y. Toureom.
Glupost.mandraX je napisao/la:Da je Sarajlija sad bi ga poredili sa Y. Toureom.
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije nikad bog zna zaha podbacio ako i jeste to je mozda 1 tekma ono u portugalu kad je stao na beka ... Uvijek je ok ne radi neke greske koje nas kostaju poraza il nesto tako. Al nema sad neki kvalitet da ima zagarantovano mjesto u prvih 11 ja bi volio vidit i tog hadzica na djelu kao sto bi volio vidit i salihovica na njegovoj poziciji.Svakako momak ima kvalitet da uvijek bude pozivan prvenstveno jer je jako mlad i vec odavno je sa ekipom.Devil je napisao/la:Pitaj njegove kriticare,od tih 17 naci ce ti 18 da nije valjao.bagra je napisao/la:Nas pit bull 90 minuta nije stao protiv Grcke svaka cast 17 nastupa za A repku ne sjecam se da je nekad zakazao
Derbi bjeloruskog prvenstva od 17 : 00h, Bate Borisov vs Dynamo Minsk, očekujemo Zahirovića u prvih 11.
Sretno Zaha
Sretno Zaha

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jel igrao danas ? Uzeli su bod i to u gostima 

igro je 90 minutagrgr je napisao/la:Jel igrao danas ? Uzeli su bod i to u gostima

neznam citati ovu cirilicu ali vidi se od zastave da je igrao

Jasta ce nego igrati.Fin rezultat protiv nimalo naivne ekipe Borisova Bate.grgr je napisao/la:Jel igrao danas ? Uzeli su bod i to u gostima
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zahirovic je veoma bitan igrac za nasu reprezentaciju i dobro je da je standardan u ekipi koja je glavni favorit za titulu! nadam se da ce odlaskom BIH na SP u Brazil i on pronaci mnogo jaci klub i ligu...
Bate je svakako glavni favorit al ako im iko moze pomrsit planove to su dinamovci...bosnas_ je napisao/la:Zahirovic je veoma bitan igrac za nasu reprezentaciju i dobro je da je standardan u ekipi koja je glavni favorit za titulu! nadam se da ce odlaskom BIH na SP u Brazil i on pronaci mnogo jaci klub i ligu...
Zahirovic danas 90 minuta u remiju Dinama, dobro je sto igra standardno i da tako ostane abd do juna
Limvo Likce
Zahirovic nije standardan cak ni u Dinamo Minsku.Mislim da svako daljnje forsiranje ovog igraca nema smisla.Imao sam razumijevanja sto ga se gura,ali i pored toga sto je 2 godine standardni reprezentativac jedne od najbrze rastuce repke svijeta,to nije iskoristio da igra u iole solidnom klubu.Da je kvalitet neki od boljih klubova bi ga sigurno kupio.
Pa skoro pola repke ti je ista prica''nestandardni koji bas i ne igraju u iole solidnim klubovima,ili su u solidnim klubovima na solidnim klupama,tako da......Miske10 je napisao/la:Zahirovic nije standardan cak ni u Dinamo Minsku.Mislim da svako daljnje forsiranje ovog igraca nema smisla.Imao sam razumijevanja sto ga se gura,ali i pored toga sto je 2 godine standardni reprezentativac jedne od najbrze rastuce repke svijeta,to nije iskoristio da igra u iole solidnom klubu.Da je kvalitet neki od boljih klubova bi ga sigurno kupio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Slazem se da puno igraca nije standardno,ali nije isto sjediti na klupi,recimo Genove i Dinama iz Minska.harishp je napisao/la:Pa skoro pola repke ti je ista prica''nestandardni koji bas i ne igraju u iole solidnim klubovima,ili su u solidnim klubovima na solidnim klupama,tako da......Miske10 je napisao/la:Zahirovic nije standardan cak ni u Dinamo Minsku.Mislim da svako daljnje forsiranje ovog igraca nema smisla.Imao sam razumijevanja sto ga se gura,ali i pored toga sto je 2 godine standardni reprezentativac jedne od najbrze rastuce repke svijeta,to nije iskoristio da igra u iole solidnom klubu.Da je kvalitet neki od boljih klubova bi ga sigurno kupio.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mozda je razlika u stolicama, ali sjediti na klupi Genove, Citya ili Dinama je ista stvar, oni ne igraju. A samim treningom ne mogu biti dobri igraci.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.