Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bice ustra u 16:45 snimka na al jazeera sport +9 pa ako je neko voljan i moze da snimi eto prilike, slika je za ovu sa BHT izmisljena.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Volio bi pravo ako neko ima ili moze naći Spahinu sliku one scene sinoć dok krv šiklja,njemu krv meni suze covjece Božji
bio bi zahvalan ak neko ispostuje cim prije 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- champions1921
Fercera.. Dobar kvalitet uz engleski komentar..armin je napisao/la:ennis je napisao/la:The uploader has not made this video available in your country.fanatic je napisao/la:evo stize snimak" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
Samo ovdje ubaci ovaj youtube link iznad i klikni na proxfree i trebalo bi moći.
http://www.proxfree.com/youtube-proxy.php" onclick="window.open(this.href);return false;
BUDI ŽELJO !!!
kod mene stopachampions1921 je napisao/la:armin je napisao/la:The uploader has not made this video available in your country.ennis je napisao/la:evo stize snimak" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
Samo ovdje ubaci ovaj youtube link iznad i klikni na proxfree i trebalo bi moći.
http://www.proxfree.com/youtube-proxy.php" onclick="window.open(this.href);return false;

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Grcki komentator, citava utakmica...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 23 mar 2013, 18:11, ukupno mijenjano 2 puta.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
[youtube][/youtube]
Draže mi čut Arapa neg 10 naših komentatora ( cast izuzetcima i MarjanuNeutral je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kad je repriza na AlJazeeri da snimim komplet tekmu i uploadujem?
Senad Hadžić već pjehe krenuo za Brazil 

Zadnja izmjena: Fecox, dana/u 23 mar 2013, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Koliko je sinoc Avdija odigrao minuta ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kratko i jasno za sinoć- BRAVO MOMCI!!!!!!!!!!!
usao u 85- toj minutiElegant je napisao/la:Koliko je sinoc Avdija odigrao minuta ?
Mislim da je ovo prvi put da je BiH ostvarila pobjedu nad jednom velikom reprezentacijom i to ne samo bilo kakvu pobjedu. Razmontirali su Grke u svim pogledima. Čini mi se da je ovo prekretnica. Ono sto me posebno raduje je da su Grci sada pod pritiskom a gledajući jučerašnju utakmicu bilo je očito da su potpuno izgubili koncentraciju poslije prvog a naročito nakon drugog gola. Ako se psihički ne trgnu ne gine im još jedan kiks.
-
- Kontakt:
Izgleda da nece biti reprize na BHT-u ni danas ni sutra
- EdenHazard
- Kontakt:
Nakon sinosnje pobjede na Grcima, Zeus presao na islam i sad se zove Zahir

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Izgleda da je sutra na AlJazeera +9 repriza, u dva termina 8:00 i 16:45, gledat ću da snimim.

E bravo,zahvaljujemAlfa_Muzijak je napisao/la:Grcki komentator, citava utakmica...
SLOBODA NAVIJAČIMA
To je sada uradio hrvatski nogometni savez pred utakmicu sa Srbijom (ne znam da li je prije bila takva praksa) i smatram da je ideja odlična iz aspekata koje sam već spomenuo (suzbijanja preprodaje i radi sigurnosnog aspekta).sikirica je napisao/la: A kako mislis da djeca odu na utakmicu ?
Ovako je u redu sve,kakvo pokazivanje licnih , kakva stampa. Sve je u redu , samo da jos puste bar 10 000 navijacima, a ostalo sponzorima i ostalim.
A djeca na utakmicu idu uz pratnju roditelja/staratelja i uz njihovu l.k. im se može omogućiti kupovina ulaznica/ulaz na stadion. Ali eto, to je samo ideja koja se vjerovatno nikada neće ostvariti i vjerovatno ćemo još dugo davati po 100/200 KM za ulaznicu.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ovo je off topic al meni je bilo prejako kad su izlazili nasi igraci i onaj mali sa medom sto dize ruke pa ga Haris pomiluje prejak moment bas drago mi je sto imamo bas ljudine od igraca pored svega...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 23 mar 2013, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam jel nas uhvatila kolektivna amnezija ali kako možemo biti zadovoljni ovim rezultatom kad je trebalo da bude 4:0
Šansa Stevanovića
Šansa Stevanovića

Undici stelle - ACM 1899
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.