Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
howedes u pocetnoj sastavi njemacke danas protiv kazakstana momak koji nije nista vise pokazo od seada kolasinca u zadnje nekoliko utakmice naprotiv je bio bolji seo eto kakvog talenta mi imamo molim saveza da bude malo vise aktivan sa tim papirima hocu da vidim seada u repku bosne sto prije
- Cautinho
- Kontakt:
Sinoc su svi bili na razini,i to pokazuje da imamo prejaku momcad sa klasnim igračima.
Ali,ovo ce biti jedan dobar poticaj svim ostalim potencijalnim igračima reprezentacije,kao sto su Kolasinac,Bickakic,Hajrovic i Halilovic da brzo donesu odluku i srede papire do sljedece utakmice.
Ovo je super prilika da jos pojacamo reprezentaciju i dobru sigurnost u sirini ekipe pred ostale utakmice u grupi kvalifikacija.
Ali,ovo ce biti jedan dobar poticaj svim ostalim potencijalnim igračima reprezentacije,kao sto su Kolasinac,Bickakic,Hajrovic i Halilovic da brzo donesu odluku i srede papire do sljedece utakmice.
Ovo je super prilika da jos pojacamo reprezentaciju i dobru sigurnost u sirini ekipe pred ostale utakmice u grupi kvalifikacija.
Keep walking.
Seferovic od pocetka za Svicarsku protiv Kipra. Neka je, da se i ta prica konacno zavrsi. Koliko godina vec traje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da su ova trojica veoma blizu odluke i mozda su vec odlucila dok je ostala borba za Halilovica koji mi se cini kako je krenuo da ce napraviti najvecu karijeru i po stilu,gradji ,kretanju ..bice novi ModricCautinho je napisao/la:Sinoc su svi bili na razini,i to pokazuje da imamo prejaku momcad sa klasnim igračima.
Halilovicu bi u pridobijanju trebalo ponuditi mjesto na spisku od 23 igraca putnika za Brazil jer ce svakako napuniti 18 god. u toku SP 2014

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nek' mu je sa srecomCartman je napisao/la:Seferovic od pocetka za Svicarsku protiv Kipra. Neka je, da se i ta prica konacno zavrsi. Koliko godina vec traje.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Eto zuti karton i 0:0 za njihovog Seferovica, a moglo je biti 3:1 za naseg Seferovica. 

I mi smo dobro prosli sa grupom, ali kako su tek ovi Svicarci...Na kraju im Islandjani i Albanci glavna konkurencija za prvo mjesto. Moze im se onda i 0:0 na Kipru odigrat. 

Bas sam gledao na livescore... "Svicarcic" dobio zutog u porazu od Kipra, hahah! Sretno im bilo u preostalim utakmicama kvalifikacija 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Otkad je Milan Djurić član Parme?
Tako bar piše na Wikipediji, da je na posudbi iz Parme.
http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_%C4%90uri%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;

http://en.wikipedia.org/wiki/Milan_%C4%90uri%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
A ko će ga znat, kod Italijana je to oko ugovora veoma komplikovano.
DRUG NEBI TI PUNCA
Uvijek je i bio, samo sto je bio na posudbama godinama. Vidim ove sezone samo jedan gol u Serie C. Tog momka je jedino krenulo za mladu repku, nesto mu je tu odgovarala igra. Inace u klubovima ne pokazuje nista specijalno. Ali da se barem stabilizuje u Serie B, takav profil igraca moze bit vrlo koristan kao dzoker sa klupe.hanniz je napisao/la:Otkad je Milan Djurić član Parme?![]()
Zasluženo smo pobijedili. Pobjeda naše A reprezentacije protiv Srbije bila nam je velika inspiracija.... istaknuo je alen halilovic,nakon pobjede protiv U17 reprezentcije Francuskesantos je napisao/la:Mislim da su ova trojica veoma blizu odluke i mozda su vec odlucila dok je ostala borba za Halilovica koji mi se cini kako je krenuo da ce napraviti najvecu karijeru i po stilu,gradji ,kretanju ..bice novi ModricCautinho je napisao/la:Sinoc su svi bili na razini,i to pokazuje da imamo prejaku momcad sa klasnim igračima.
Halilovicu bi u pridobijanju trebalo ponuditi mjesto na spisku od 23 igraca putnika za Brazil jer ce svakako napuniti 18 god. u toku SP 2014
KOLASINAC je napisao/la: njegovi hobiji su boks i hrana ali hrana najvise sudzuka i suhog mesa

ja to licno znam momak voli sudzuka i suhog mesa vise nego ista i doner kebab takodjervlada87 je napisao/la:KOLASINAC je napisao/la: njegovi hobiji su boks i hrana ali hrana najvise sudzuka i suhog mesa![]()
![]()
![]()
Šteta što nema neka bolje statistika da se vidi, da vidimo bar koliko je minuta odigrao. Vjerovatno s klupe samo dobija šansu.Cartman je napisao/la:Uvijek je i bio, samo sto je bio na posudbama godinama. Vidim ove sezone samo jedan gol u Serie C. Tog momka je jedino krenulo za mladu repku, nesto mu je tu odgovarala igra. Inace u klubovima ne pokazuje nista specijalno. Ali da se barem stabilizuje u Serie B, takav profil igraca moze bit vrlo koristan kao dzoker sa klupe.hanniz je napisao/la:Otkad je Milan Djurić član Parme?![]()

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Milan Djuric
14 utakmica 1 gol. 3 puta izašao sa terena i 4 puta ušao kao zamjena. U kupu Italije 3 utakmice 1 gol. 4 napadača je postiglo više golova od njega. Ekipa mu je 7 u 3 ligi Italije ako se ne varam.
Mislim da bi mu bolje odgovarala Engleska liga ali eto i jedan Muslimović je svojevremeno igrao za Rimini samo što je on tu trpao nemilice.
14 utakmica 1 gol. 3 puta izašao sa terena i 4 puta ušao kao zamjena. U kupu Italije 3 utakmice 1 gol. 4 napadača je postiglo više golova od njega. Ekipa mu je 7 u 3 ligi Italije ako se ne varam.
Mislim da bi mu bolje odgovarala Engleska liga ali eto i jedan Muslimović je svojevremeno igrao za Rimini samo što je on tu trpao nemilice.
Sead Kolašinac, jedan od najperspektivnijih defanzivaca u Bundesligi i potencijalni reprezentativac BiH saradniku Avazovog "Sporta" Jusufu Bećireviću, koji ga je posjetio prije meča sa Nirnbergom, je rekao:
- Kunem se svim, igrat ću samo za Bosnu i Hercegovinu!
Kolašinac je i ranije u nekoliko navrata izjavljivao kako ga zanimao samo dres BiH. Spreman je promijeniti sportsko državljanstvo i odbiti dres njemačke reprezentacije samo kako bi igrao za BiH.
I Safet Sušić je izrazio spremnost da Kolašinca vidi u svom taboru, ali kada završi papirologiju oko bh. pasoša.
Neprelazan u odbrani
- Kunem se svim, igrat ću samo za Bosnu i Hercegovinu!
Kolašinac je i ranije u nekoliko navrata izjavljivao kako ga zanimao samo dres BiH. Spreman je promijeniti sportsko državljanstvo i odbiti dres njemačke reprezentacije samo kako bi igrao za BiH.
I Safet Sušić je izrazio spremnost da Kolašinca vidi u svom taboru, ali kada završi papirologiju oko bh. pasoša.

Neprelazan u odbrani

vidi kako ovaj bjezi od njega, zna ako ga rusilac pokupi nece ga ni doktor Mafalani sastavit

Jel mu ono SDA piše na čarapi? Ma sad sam siguran da igra stoposto za nasSakuragi je napisao/la:
vidi kako ovaj bjezi od njega, zna ako ga rusilac pokupi nece ga ni doktor Mafalani sastavit

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
S04kokakolas je napisao/la:Jel mu ono piše SDA na čarapi?

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: FranckRibery, lol89 i 23 gosta.