NK Troglav 1918 Livno
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: NK Troglav Livno
Troglav ćese dići do trećeg kola,vraća se Semren a tu je Krivić,Ćosić,Vrgoč koji su falili u prvom kolu-kad se to malo poreda bit će to dobro-svi ispod 5 mjesta će u borbu za spas-strah me je prljaština.Nama je utakmica protiv Kaknja najbitnija i tu se moramo skoncentrirati i sve napraviti da ih pobjedimo.Podgrmeč je poslijeneriješenog rezultata u velikim problemima,kao i Bosna.
Ko vam je taj Vrgoc, koju poziciju igra... pozz
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa tu sam zaboravio još i Dragana Mihaljevića,Peru Ivkovića i ovog novog mladog Vukadina tako da će tobiti puno bolje,za nadati je se.
jel se to Dragan prikljucio ekipi?plavobijeli je napisao/la:Pa tu sam zaboravio još i Dragana Mihaljevića,Peru Ivkovića i ovog novog mladog Vukadina tako da će tobiti puno bolje,za nadati je se.
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Troglav,kako sam i pisao, od 18 kola na okupu i željan pobjede,svi igrači na okupu a i forma u usponu.Kkakanj dolazi u nezgodno vrijeme kad mi nemamo prava na kiks-to su naše stare mušterije i mislim da će i poslije subote tako ostati.OVO SA SUCIMA NIJE MI NIŠTA JASNO DA JEDNIMA DOLAZE IZ GRADOVA UDALJENIH 10 KM A NAMA UBIJ BOŽE.JAKO SE BOJIM DA NS FBIH NE ŽELI TROGLAVA VAN OVOG SUSTAVA.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Troškovi su enormni, kad bi se bar našao sponzor lige pa da plaća službene osobe kao u Premijer ligi... ispada da je lakše igrati tamo nego u ovoj ligi.
Od utakmice očekujem pobjedu jer je vrijeme da se upišu tri boda, već je pet utakmica prošlo bez pobjede, sa prijateljskim utakmicama već sedam. A Rudar ovamo ni sam ne zna kad je došao do boda, u šest utakmica otkad se igraju zajedničke lige omjer u Livnu 6-0-0-
Od utakmice očekujem pobjedu jer je vrijeme da se upišu tri boda, već je pet utakmica prošlo bez pobjede, sa prijateljskim utakmicama već sedam. A Rudar ovamo ni sam ne zna kad je došao do boda, u šest utakmica otkad se igraju zajedničke lige omjer u Livnu 6-0-0-
Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Dobra igra danas, jako važni bodovi, samo nastaviti ovako i nema straha. Ionako nam do kraja dolaze svi izravni rivali za ostanak, a realno su slabiji od Troglava.
Hayley <3
Imate kaznenu ekspediciju iz Lukavca uskorobadblueboylivno je napisao/la:Dobra igra danas, jako važni bodovi, samo nastaviti ovako i nema straha. Ionako nam do kraja dolaze svi izravni rivali za ostanak, a realno su slabiji od Troglava.

- badblueboylivno
- Kontakt:
E tu padate. Ovih 11 bez poraza će biti strašno, ali na Zgonima padate! 

Hayley <3
Bas da smo slabi od vas, nismo 
Jedino da vam sudije navuku mogli bi ste do neke ubjedljive pobjede, a ako bude posteno mozda bod dobijete, al samo mozda..
Salu na stranu, imamo kvalitetniju ekipu, vi ste domacin tako da se za tu utakmicu nista ne moze prognozirat unaprijed.

Jedino da vam sudije navuku mogli bi ste do neke ubjedljive pobjede, a ako bude posteno mozda bod dobijete, al samo mozda..
Salu na stranu, imamo kvalitetniju ekipu, vi ste domacin tako da se za tu utakmicu nista ne moze prognozirat unaprijed.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma, naravno, nije se odnosilo na vas, za vas sam spremio onaj "zakon velikih brojeva". 

Hayley <3
Napisah maloprije na drugoj temi: nadam se da niste zaboravili kako ste dočekani i ispraćeni kod nas, pa ako uzvratite gostoprimstvo na terenu i tribinama neka bolji pobijedi. Ako budete igrali na drugu kartu - neka Radnički pobijedi
.
Pozdrav za Livno i vidimo se uskoro

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Apsolutno.Jedno od najtoplijih gostovanja u polusezoni.Očekivajte isto to i od nas,i budite uvjereni da ce biti "tko bude bolji,nek´ pobijedi!"Zoom088 je napisao/la:Napisah maloprije na drugoj temi: nadam se da niste zaboravili kako ste dočekani i ispraćeni kod nas, pa ako uzvratite gostoprimstvo na terenu i tribinama neka bolji pobijedi. Ako budete igrali na drugu kartu - neka Radnički pobijedi.
Pozdrav i za Lukavac,a posebno za Siouxe

- badblueboylivno
- Kontakt:
Naš Kaić je odmah poslije utakmice na fejsu napisao da se divi Siouxima i da se nada će i naši onako dočekati Radnički, tako da će vas se dočekati na najbolji mogući način.Zoom088 je napisao/la:Napisah maloprije na drugoj temi: nadam se da niste zaboravili kako ste dočekani i ispraćeni kod nas, pa ako uzvratite gostoprimstvo na terenu i tribinama neka bolji pobijedi. Ako budete igrali na drugu kartu - neka Radnički pobijedi.
Ali bodova nema, yebiga.

Hayley <3
-
- Kontakt:
Kako smo i predviđali nama je danas bilo prvo vatreno krštenje i bilo je dobro,Rudar odličan i malo im je falilo do boda,suđenje katastrofa za obje ekipe.Što se tiče naših prijatelja iz Lukavca svaka im čast i treba ih lipo ugostiti i pomogućnosti pobjediti u što ne sumnjam iako se radi o jednoj jako dobroj ekipi.Danas su dobili po rječima Sanjana iz jedne jedine šanse što govori o njihovoj kvaliteti.ŽALOSTI ME DA JE NAŠ TRENER IZGLEDA POTJERAO ČOSIĆA KOJI JE PO MENI NAŠ NAJBOLI IGRAČ SREDINE TERENA ZBOG SUKOBA SA KRIVIĆEM NA TRENINGU.NE MOGU DA VJERUJEM DA SE TRENER ODRIČE TAKVOG IGRAČA I NADAM SE DA ĆE PREDSJEDNIK TO DA IZGLADI.
-
- Kontakt:
utakmica se može pogledati na livno online i livideo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ogroman bod u Vitezu.
Sad nam dolazi Radnički, samo hrabro, moraju jednu izgubiti.
Sad nam dolazi Radnički, samo hrabro, moraju jednu izgubiti.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.