Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

djoleprijedor
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la djoleprijedor » 23 mar 2013, 17:41

Ljudi moji dok su nama mafijaši tipa Karadžić i ostali u savezu,dok su nam tipovi poput Đurića,Lukića,Butorovića i ostalih klovnova alfa i omega u srpskom klupskom fudbalu,dotle ćemo tonuti sve niže i niže...Mislio sam da smo sa Pižonom dotakli dno,ali nas je Miha sve razuvjerio :roll: :| .....Otkad znam za sebe i otkad gledam našu reprezentaciju ne pamtim da smo bili lošiji,jadniji,nekvalitetniji...ne pamtim...Našem fudbalu je pod hitno potreban "5.okotobar",revolucija,korjenita promjena,kako god....
Samo posmatram ove reprezentacije iz regiona koliko su napredovale u odnosu na nas i dođe mi da se grizem za jaja od muke :oops: ...Nakon raspada zajedničke države,Mi i hrvati smo imali dve jake evropske selekcije 90-ih godina,te početkom 21.vijeka..već tada,nakon one YU generacije(Mijatović,Stojković,Milošević,Mihajlović,Kralj,Đukić,Jokanović,i odtali) počinje pad,tačnije nakon EURO 2000 i debakla od Holandije 1-6...I uprkos tom padu i dobijanja pleski od "velesila" Azerbejdžana,Finske,Kazahstana,Jermenije....i dalje smo kotirali kao dobra i nezgodna evropska reprezentacija,čak smo povezali i dva SP( 2006. i 2010.)...Naš totalni pad kreće od one utakmice sa Italijom i režiranim prekidom utakmice kad je na scenu isplivalo svo blato koje se taloži u FSS svih tih godina...I taj pad od tad nije stao,već i dalje padamo,samo pitam se dokad???Dokle nisko treba da padnemo da bi se nešto BITNO PROMJENILO u našem fudbalu???? Za BiH,Sloveniju,Makedoniju,Albaniju,Mađarsku,Rumuniju,Bugrasku,pa i CG(nakon 2006.) smo bili velesila u fudbalu,htio to neko priznati ili ne,i dok smo mi sa nivo jedne veoma dobre reprezentacije sposobne da ode na svako veliko takmičenje,pa i ostvari dobar rezultat na istom,na osnovu igračkog i timskog kvaliteta,spali na to da smo lošiji trenutno i od Bosne i od CG,a veliko je pitanje i ostale zemlje iz regije...Što se trenutnih rezultata tiče,istina je,najlošiji smo.Kod svih se vidi napredak,sistem u radu sa reprezentacijom...mi čak ni ne tapkamo u mjestu(kamo sreće),već idemo sve niže i niže....Reprezentaciju nam ne sastavljaju stručni ljudi već kojekakvi Ramadaniji i ostale krvopije srpskog fudbala....Najrađe bih zaplakao,kad skontam koliko smo nisko pali.
Reprezentacija neke zemlje ,u bilo kom sportu je SKUP TRENUTNO NAJBOLJIH(KVALITETNIJIH) igrača ,koji su datom trenutku na raspolaganju selektoru i reprezentuju sport određen države...Znači ne NAJTALENTOVANIJIH,NAJMLAĐIJIH,NAJSIMPATIČNIJIH ILI ONIH KOJI PJEVAJU HIMNU :roll: ,već NAJBOLJIH IGRAČA!!!!Gospodine Mihajloviću!...E onda se zamislim i upitam gdje su nam Vidić,Janković,Krasić,Jovanović,Ljajić,Matić,Lazović,Luković,Žigić,Sulejmani,Pantelić??????????????????????Smjena generacije se radi kao pošumljavanje...uz zdrava i jaka stabla,sadiš i one mladice,da jednog dana imaš dobru šumu,i da ta mladica jednog dana postane dobro stablo,kad ovo staro osječeš....a ne "posječeš" čitavu šumu,pa onda zasadiš sve nanovo...Tako to ne ide!.....
Najžalije je meni što sam svjestan da mi imamo bazu igrača,uz koju sa normalnm selektorom možemo biti u TOP 8 evropskih reprezentacija,ubjeđen sam...ALI.....ŠTO SE MENE TIČE BOJKOTOVAO BIH SVE UTAKMICE REPREZENTACIJE DOK GOD SE NE SMJENI KOMPLETAN SAVEZ,I POSTAVE PRAVI LJUDI.
Mens sana in corpore sano.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 23 mar 2013, 18:22

Saurman je napisao/la:
braoolyo je napisao/la: Naravno da je kriv Mihajlović. Tim nije ni izbliza prosječan koliko loše igra pod njegovim vođstvom. Isto kao što je odbrana vrhunska pa igraju k'o amateri, tako ti ne treba vrhunski napadač da bi ekipa postizala golove (na 4 od 5 utakmica u kvalifikacijama nismo dali ni jedan).
Za reprezentaciju su mnogo važniji timski duh, atmosfera oko tima, podrška naroda i sve što ide uz to. Siniša i mafijaška organizacija zvana Fudbalski Savez Srbije nemaju ništa od toga pa se sakrivaju iza opravdanja kao što su podmlađivanje selekcije, nedostatak napadača i sl. Što je najgore nemaju ni obraza pa ćemo i dalje slušati iste priče, o izgradnji kuće fudbala, nacionalnog stadiona, smjeni generacija. O svemu ćemo slušati, samo ne o onom najvažnijem, rezultatima.
Šta je bilo sa Antićem i Petrovićem jel' i oni pojma nemaju ili je ovaj tim prosjek.?
Antić je imao upravo ovo o čemu sam pričao. Kult reprezentacije, vjeru i podršku čitave nacije. Nije lako ujediniti Partizanovce i Zvezdaše oko nečega a on je to uspio.
Zato smo i igrali SP i bili na korak do plasmana u drugi krug. Taj rezultat je veliki vladar Tole ocijenio kao "rezultatski i finansijski fijasko (zaradio samo 8 miliona od plasmana)" i tada počinje njihov sukob i neminovan neuspjeh u sljedećim kvalifikacijama. Inače, ne vjerujem da ovdje ima više od 3 igrača koji su igrali i kod Antića.
Petrović, sa druge strane, nema pojma.

@Djole

Krasić, Žigić, Pantelić, Lazović i Sulejmani zajedno nemaju 40 utakmica ove sezone i potpuno su nepotrebni. Ne mora se ići iz krajnosti u krajnost.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 23 mar 2013, 21:19

braoolyo je napisao/la: @Djole

Krasić, Žigić, Pantelić, Lazović i Sulejmani zajedno nemaju 40 utakmica ove sezone i potpuno su nepotrebni. Ne mora se ići iz krajnosti u krajnost.
MIloš Krasić(28)Fenerbahče 21 ut/1 gol/1 ass
Nikola Žigić(32)Birmingem 28 ut/8 gol/5 ass
Sulejmani(24)Ajaks 10 ut/1 gol/2 ass
Pantelić(34)Olimpijakos 9 ut/1 gol
Lazović(29)Zenit 2 gol/0 gol

Kakva krajnost?Hoćeš reći da ako bi kvalitet igrača gledali,da u ovom napadu našem nema mjesta za Žigića,koji ima solidnu sezonu,i koji bi sigurno bio od velike pomoći,pa makar da odigra 20 min na iskustvo,kad nema ko da da gol,a očito je da takav igrač ne postoji kod nas....Takođe Danko Lazović i sa 2 utakmice ove sezone je klasa za sve ove levate u našem napadu.Tu ne treba biti mnogo pametan da zaključiš...O Milošu Krasiću,Sulejmaniju,Jankoviću,Jovanoviću,Matiću i Ljajiću besmisleno je pričati koliko su potrebni ovoj ekipi.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 mar 2013, 09:20

Srbija treba 11 diskovima. Ali ne kvalitetu od njega jer već to imaju. Potrebno im je srce i patriotizam koji im se trenutno mjeri u miligramima

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 mar 2013, 09:22

bh hrvat je napisao/la:Srbija treba 11 diskovima. Ali ne kvalitetu od njega jer već to imaju. Potrebno im je srce i patriotizam koji im se trenutno mjeri u miligramima

Pardon 11 djokovića

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 mar 2013, 11:44

djoleprijedor je napisao/la:MIloš Krasić(28)Fenerbahče 21 ut/1 gol/1 ass

Kakva krajnost?Hoćeš reći da ako bi kvalitet igrača gledali,da u ovom napadu našem nema mjesta za Žigića,koji ima solidnu sezonu,i koji bi sigurno bio od velike pomoći,pa makar da odigra 20 min na iskustvo,kad nema ko da da gol,a očito je da takav igrač ne postoji kod nas....Takođe Danko Lazović i sa 2 utakmice ove sezone je klasa za sve ove levate u našem napadu.Tu ne treba biti mnogo pametan da zaključiš...O Milošu Krasiću,Sulejmaniju,Jankoviću,Jovanoviću,Matiću i Ljajiću besmisleno je pričati koliko su potrebni ovoj ekipi.

Taj Krasić je nakon što je počeo grijati klupu kod Contea, najstrašnije popljuvan, između ostalog, i na ovom forumu, debil koji spusti glavu, gurne loptu pred sebe i ne zna ništa drugo. Brzinom svjetlosti su zaboravljene sve njegove dobre partije u repci, zaboravljeno je to da je jedan od najzaslužnijih što se Srbija plasirala na sp 2010., zaboravljeno je da je u jednom periodu bio najbolji igrač Juventusa. Da ga je Siniša pozvao, bilo bi šta će mu on, ne igra nikako u Feneru. Nije realno njega zvati.
Slična stvar je i sa Sulejmanijem koji čeka kraj sezone da mu istekne ugovor u Ajaksu i da bježi iz Amsterdama.
Lazović je sam rekao da ne želi da igra u repci, tako kad bi ga Siniša pozvao bilo bi otprilike ono što je zvao tu pichku izdajničku. Takođe i Lazović mnogo vremena provodi na klupi.
Žigić i Pantelić? Pa sjeti se samo šta se pisalo o njima dok su igrali za repku. panjine, klocevi... Kad je Mihajlović rekao da ih neće više zvati (bio sam protiv toga), fudbalski mislioci su rekli hvala Bogu, a sad se prave ludi.
Matić je rekao da neće igrati za repku dok je Mihajlović na čelu, pa se onda pokajao i hinjski preko menadžera pokušao vratiti u istu.
Ljajić mora igrati u repci (kao i Janković). Kakav je kvalitet pokazuje njegova forma u zadnjih mjesec-dva.

Jedina šansa da ova zadnja trojica ponovo zaigraju u repci je da Mihajlović ode na ljeto jer je jedan od glavnih kandidata za klupu Intera. Daj Bože.

p.s.
Sinoć na jednom sportskom portalu čitam nekakav osvrt na tekmu iz Zagreba, naravno sve sami pametnjakovići prosipaju svoje taktičke zamisli. Kaže lik umjesto Radovanovića su trebali igrati ili Fejsa ili Petrović :lol: :lol: :lol:, ko da je zaboravio kakvu reputaciju imaju ova dvojica kod medija, navijača... Da je kojim slučajem ijedan od ovih zaigrao od prve minute, bili bi popljuvani samo tako, što ne igra Radovanović... Svijetu se definitivno ne može ugoditi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 mar 2013, 13:51

djoleprijedor je napisao/la:
braoolyo je napisao/la: @Djole

MIloš Krasić(28)Fenerbahče 21 ut/1 gol/1 ass

Krasić nema 21 utakmicu već 18, od kojih je 9 počeo a 9 ušao sa klupe. Za cijelu sezonu je na samo 3 utakmice odigrao 90 minuta. Kao takav nam nije potreban.
Slažem se da Žigić može igrati nekih 15ak minuta, kada bunarimo i ganjamo rezultat.
Lazović, Sulejmani i Pantelić ne igraju i nemaju šta da pruže reprezentaciji. Igrači koji igraju konstantno i koji su u formi uvijek moraju imati prednost.
Priželjkivati ove igrače je smiješno. Sa njima bismo bili još gori, samo bi se priča vrtjela na drugu stranu, što igraju starci koji ni u klubu ne mogu igrati pored mladih snaga. Kao što rekoh, iz krajnosti u krajnost.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2013, 13:59

Krasic ima 21 utakmicu, samo da se ubacim. ;) 10 u ligi+ 2 u kvalifikacijama za LP,+ 3 u EL+ SC+ kup 5 . ;)
Ja sam to i rekao kada je neko u toku utakmice pitao gde je Krasic. U ozbiljnoj reprezentaciji on nema mesta sa svim sto njega prati ali u ovome horu indijanaca na celu sa poglavicom na klupi on svakako moze da dobije bar poluvreme da odradi svoju tacku. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 mar 2013, 14:19

braoolyo je napisao/la: Krasić nema 21 utakmicu već 18, od kojih je 9 počeo a 9 ušao sa klupe. Za cijelu sezonu je na samo 3 utakmice odigrao 90 minuta. Kao takav nam nije potreban.
Slažem se da Žigić može igrati nekih 15ak minuta, kada bunarimo i ganjamo rezultat.
Lazović, Sulejmani i Pantelić ne igraju i nemaju šta da pruže reprezentaciji. Igrači koji igraju konstantno i koji su u formi uvijek moraju imati prednost.
Priželjkivati ove igrače je smiješno. Sa njima bismo bili još gori, samo bi se priča vrtjela na drugu stranu, što igraju starci koji ni u klubu ne mogu igrati pored mladih snaga. Kao što rekoh, iz krajnosti u krajnost.
Što Devil kaže,Krasić nam je potreban među ovakvim igračima,ako ćemo realno gledati ,šta je to Zoran Tošić pružio u ovim kvalifikacijama na desnoj strani????Zašto on i Krasić ne bi mogli podjeliti minutažu???Hoćeš reći da je Tošić kvalitetniji od njega?Mislim da nije,to je moje mišljenje,ako ti misliš drugačije,ok...Za Pantelića se slažem s tobom,iako sam ga naveo,ali vjeruj mi kad pogledam Šćepovića i Đorđevića i njihove "majstorije",čak mi i Pantela pada na pamet. :roll:
Za Danka Lazovića i dalje mislim da je izmislio fudbal i za Ščepana i Đorđevića i Đurđića,i da bi više pružio on,sa 2 takmičarske utakmice ove sezone,neg sve trojica zajedno.Jednostavno on ima kvalitet,iskustvo i njuh jednog dobrog centarfora,za razliku od ovih igrača....Sulejmani možda nije za prvih 11 trenutno,ali svakako mora biti u ekipi....Naravno svako ima svoje mišljenje,ti misliš tako,ja ovako.Sve u svemu,promjene su neophodne,prije svega u vrhu saveza,pa na mjestu selektora pa i u samom igračkom kadru Fudbalske reprezentacije Srbije.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 mar 2013, 15:00

Devil je napisao/la:Krasic ima 21 utakmicu, samo da se ubacim. ;) 10 u ligi+ 2 u kvalifikacijama za LP,+ 3 u EL+ SC+ kup 5 . ;)
Istina, ne'am pojma gdje sam ja vidio 18.
djoleprijedor je napisao/la: Što Devil kaže,Krasić nam je potreban među ovakvim igračima,ako ćemo realno gledati ,šta je to Zoran Tošić pružio u ovim kvalifikacijama na desnoj strani????Zašto on i Krasić ne bi mogli podjeliti minutažu???Hoćeš reći da je Tošić kvalitetniji od njega?Mislim da nije,to je moje mišljenje,ako ti misliš drugačije,ok...Za Pantelića se slažem s tobom,iako sam ga naveo,ali vjeruj mi kad pogledam Šćepovića i Đorđevića i njihove "majstorije",čak mi i Pantela pada na pamet. :roll:
Za Danka Lazovića i dalje mislim da je izmislio fudbal i za Ščepana i Đorđevića i Đurđića,i da bi više pružio on,sa 2 takmičarske utakmice ove sezone,neg sve trojica zajedno.Jednostavno on ima kvalitet,iskustvo i njuh jednog dobrog centarfora,za razliku od ovih igrača....Sulejmani možda nije za prvih 11 trenutno,ali svakako mora biti u ekipi....Naravno svako ima svoje mišljenje,ti misliš tako,ja ovako.Sve u svemu,promjene su neophodne,prije svega u vrhu saveza,pa na mjestu selektora pa i u samom igračkom kadru Fudbalske reprezentacije Srbije.
Koliko je naših igrača zaista pružilo nešto u ovim kvalfikacijama? Tošić nije ništa, ali nema razloga zašto bi od Krasića očekivali išta više? I Kolarov je malo šta pružio pa to opet ne znači da treba igrati Lomić ili neko treći.
Ono što pokušavam reći je da su nama problemi malo širi od toga da li je napadač Šćepović, Pantelić ili Đorđević i nikakvo ponovno uvođenje izlapjelih igrača ih neće riješiti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 mar 2013, 18:36

Kakva je igracina ovaj Tadic, vjerujem da ce uskoro u jaci klub i ligu! 8-) ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 mar 2013, 19:36

Kuzmanovic se "povredio" i napustio reprezentaciju. Steta sto je samo on. :(

A glavna vest za Mihajlovica je to sto je Scepovic opet spreman i vrlo ga raduje.Pa jbm ti kevu do kada ces vise to da nam radis. :evil:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 mar 2013, 12:22

pa pola Bosne tjeralo Susica dok je redao pobjede, vi redate lose rezultate i opet tek sad poceli kao da trzate za odlazak Mihajlovica :roll: Najgora stvar sto vam se desila u zadnjih 15tak godina je Mihajlovic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 mar 2013, 13:37

Nije on najgora stvar, najgora je ovaj savez i svo fudbalsko-mafijasko okruzenje u Srbiji, a Mihajlovic je samo posledica svega toga... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 mar 2013, 14:01

Imali smo slican problem... Cinilo mi se da nikada necemo dobiti tu bitku (pa suspenzija Uefe), ali eto na svu srecu, izborili smo se za nasu reprezentaciju koja je sada bolja nego ikada. Prije svega hvala jednoj velicini Ivici Osimu. Nadam se da ce te se i vi rijesiti sljama koji truje fudbal ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 mar 2013, 16:14

marconato je napisao/la:Nije on najgora stvar, najgora je ovaj savez i svo fudbalsko-mafijasko okruzenje u Srbiji, a Mihajlovic je samo posledica svega toga... ;)
Karadžić,Đurić,Lukić,Čović,Butorović,Bulić,Terzić i ostali jalijaši su RAK srpskog fudbala i dok ne odu neće nam biti bolje...Riba uvjek smrdi od glave ka repu

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 mar 2013, 17:15

Iako je nedavno predsednik FSS najavljivao produženje ugovora sa selektorom, odlučeno je ipak da mu se zahvale na saradnji na kraju kvalifikacija jer bi ih prevremen otkaz skupo koštao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sto kaze naslov jedan " Ostala je pustos " ;)

Bosniacum Lilium je napisao/la: velicini Ivici Osimu
Uvek bio NO 1 , i onda i sad .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 22:15

$: „"". $: 300. $: " $ ($). ": Сергеј Трофан ($), ? " ("). " ": ", ?, $ ("), ?, $, ", " (").
?: 1:0 " 58, 2:0 " 63. ".
": ", $, ", ", ", ", ", ? ($ 73. "), ? ($ 80. "), ? ($ 51. $), ?. ?: ? ?.
": $, " ($ 65. $), ?, $, $, $, ", ", $, ?, ?. ?: " $.
? " $ 17 $ $ је " " у " првог ? Групе 2 " ? $ ? за ? на & првенство & - $ 5. $ 17. ' " $ у ?. ? за % " $ прве " $ ? су $ " " " $ ". У $ " првог ? Групе 2 састају се: " - ? ".
" $ ? (27. '): ? " - " (11.00), " - " (19.00, СЦ %).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2013, 22:41

slika - slika

SRBIJA-SKOTSKA
26.mart,20:30
Stadion: Karadjordje,Novi Sad
Prenos: RTS,RTRS

Mec na Karadjordju.Sasvim dovoljna najava ja volje za nesta vise nemam. Ocekujem ponovo nista,odo' cisto onako da gledam fudbal i da se smrznem. :roll: :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 25 mar 2013, 23:05

Evo šatro Bešiktaš hoće Šćepakadbru :D :lol: Isplatilo se tih 7 paklenih minuta na Maksimiru....
Sutra protiv Škota ne očekujem bolju igru....pod ovim "IGRA" smatram fudbalsku igru :| :mrgreen: :oops: Srpske reprezentacije....Naravno očekujem nova tumbanja našeg "vrsnog stratega" Dr.Mihajlovića,te sastav....Stojković-Biševac,Rajković,Nastasić,Kolarov-Fejsa,Petrović-Tadić,Krstičić,Đuričić-Đurđić........ :roll: ....Sad kad bi znao da bi ga u slučaju poraza od Škotske čekao otkaz,svim srcem bih navijao za "suknjice",ali s obzirom da je Tole i sam najavio da Mihajlović ostaje do kraja ove sramote od kvalifikacija,onda kako god,volio bih koliko-toliko da ovi naši zgubidani pobjede,i da ganjaju,ako ništa to 3.mjesto,jer značiće pri žrijebu za EP 2016,tj.kvalifikacije...S obzirom da su i Škoti škart od ekipe,kontam da će biti 1-0,uz prisustvo 5000 ljudi(nisu zaslužili ni toliko)....Moje skromno predviđanje :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.