Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sudjeno je da se historija stvara na Bilinom Polju. Bar nasa historija.
Celik!3,2,2.
Prvo, na BP uvijek bude 15 hiljada duša.ZZtop10 je napisao/la:Zasto ne ? Tebi drago sto reprezentacija igra na stadionu kapaciteta 10 hiljada ? Zar ne mislis da ti momci zasluzuju nesto bolje i vece ?
Drugo, ako i samo ako Savez bude želio ulagati u stadion, to će prije biti općinski stadioni, a ako nisi znao, Grbavica to nije, Grbavica je stadion FK Željezničar. Bilino polje i Koševo su općinski, gradski. A i kad bi se biralo između ta dva, vjerovatno bi se odabrala Zenica, što zbog geografskog položaja, što zbog, ponovo, Centra za reprezentaciju, što zbog onoga da nemamo sreće na Koševu.
Uglavnom, bio sam na utakmici protiv Francuske na Koševu i samo jedna riječ može opisati tu atmosferu za fudbal - očaj. Neka neko ko je bio na oba stadiona kaže svoj komentar što se toga tiče. Ispada da sam previše subjektivan.
Čelik Zenica 1945
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj sad bolan da se igra na Kosevu kad moze stati 30.000+ ljudi. Vidio bi sta je atmosferaPapastathopoulos je napisao/la:Cuj kosevo:oops:
Protiv francuza pola stadiona prazno, a mislite da bi protiv litvanije, lihtenstajna itd bio pun stadion ?![]()
Samo BP dolazi u obzir..poravnati sve tribine sa zapadom i k'o bombona..

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- molotovljev
BH dijaspora je itekako bitna. Sigurno je da su nasi navijaci iz dijaspore, uz podrsku navijace iz BiH,bh hrvat je napisao/la:Bilino polje je napola puta sa bilo koje strane da kreneš. Geografski bolja pozicija ne može biti, paše svima. Dijasporu ne računam ona je nebitna
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
jedni od boljih, ako ne i najbolji navijaci u Evropi. Mi, navijaci smo krila ove sjajne generacije igraca.
I ako, geografski, trazimo idealnu poziciju ili ti stadion gdje bi nasa reprezentacija igrala domace susrete,
to bi bilo nekih hiljadu kilometara zapadno od glavnog grada Bosne i Hercegovine, recimo u Stuttgartu.
E to je vec avantura..

F.K.SARAJEVO
- Cautinho
- Kontakt:
Ne bi to ni lose bilo,glavni je grad,najveci je klub u drzavi,ako naprave neki stadion od 30-40 hiljada , mogu praviti spektakle ako bude jos utakmica kao protiv Grčke,to će biti ludilo.Mogu samo misliti.samoposteno je napisao/la:cuj reprezentacija da pravi zelji stadionZZtop10 je napisao/la:Zasto ne ? Tebi drago sto reprezentacija igra na stadionu kapaciteta 10 hiljada ? Zar ne mislis da ti momci zasluzuju nesto bolje i vece ?![]()
joj sta sve covjek nece ovdje procitat majko moja
Respect Zenici,ali kad bi se utakmice reprezentacije igrale u Sarajevu,e to bi bio dozivljaj i prava stvar.
Keep walking.
- samoposteno
- Kontakt:
ulozite jedno 10 miliona u stadion i mozda ce i igrat reprezentacija na kosevu............pa bolan jos malo necete ispunjavat uslove ni za premijer ligu a kamoli za reprezentacijuSarajlijc@ je napisao/la:Daj sad bolan da se igra na Kosevu kad moze stati 30.000+ ljudi. Vidio bi sta je atmosferaPapastathopoulos je napisao/la:Cuj kosevo:oops:
Protiv francuza pola stadiona prazno, a mislite da bi protiv litvanije, lihtenstajna itd bio pun stadion ?![]()
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znači, reprezentativci se najugodnije osjećaju u Zenici, x puta su to naglasili. Sam selektor želi da se igra u Zenici, a Čelik kao klub je igrao van BP-a kako bi učinili uslugu reprezentaciji i narodu. Al' eto nađu se oni koji govore kako treba igrati na Grbavici (koja još uvijek ne može ugostiti evropske utakmice) ili Koševu koje, uz dužno poštovanje, nije ni upola kao BP. Još pojedinci mrtvi 'ladni žele da reprezentacija gradi stadion Željezničaru!
Strašno.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma Bilino Polje je neprikosnoveno, atmosfera je magična, i da, ko nikad nije bio neka ne komentariše...
i da, pozz za raju koja je sinoć kao i ja čekala 20 minuta da piša tokom poluvremena na zapadnoj tribini
i da, pozz za raju koja je sinoć kao i ja čekala 20 minuta da piša tokom poluvremena na zapadnoj tribini

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- samoposteno
- Kontakt:
vidili smo taj dozivljaj i tu atmosferu protiv francuske koja je bolja reprezentacija od grcke a sto se tice grbavice neka poklone zemljiste drzavi i onda nek se pravi stadion drzavni koji ce koristit i zeljeznicarCautinho je napisao/la:Ne bi to ni lose bilo,glavni je grad,najveci je klub u drzavi,ako naprave neki stadion od 30-40 hiljada , mogu praviti spektakle ako bude jos utakmica kao protiv Grčke,to će biti ludilo.Mogu samo misliti.samoposteno je napisao/la:cuj reprezentacija da pravi zelji stadionZZtop10 je napisao/la:Zasto ne ? Tebi drago sto reprezentacija igra na stadionu kapaciteta 10 hiljada ? Zar ne mislis da ti momci zasluzuju nesto bolje i vece ?![]()
joj sta sve covjek nece ovdje procitat majko moja
Respect Zenici,ali kad bi se utakmice reprezentacije igrale u Sarajevu,e to bi bio dozivljaj i prava stvar.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kad uklonite atletsku stazu i priblizite tribine terenu, onda se mozda prijateljske tekme budu igrale na kosevuSarajlijc@ je napisao/la:Daj sad bolan da se igra na Kosevu kad moze stati 30.000+ ljudi. Vidio bi sta je atmosferaPapastathopoulos je napisao/la:Cuj kosevo:oops:

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Rasprava o tome gdje ce se igrat utakmice je tako suvisna da je to nevjerovatno , sa jedne strane to vode najcesce stanovnici sarajeva i zenice. Razumijem eventualne frustracije sarajalija zbog toga jer bilino polje zaista ima mizeran kapacitet i realno jedan stadion od 40 ak hiljada mijesta bi nama bio mal al eto.Sem toga ja sam za bilino polje radi toga sto nema atletske staze a pored toga ako se ne varam i igraci su izrazili zelju za igranjem na tom stadionu nakon katastrofe protiv francuza.Siguran sam da se makar u ove 2 godine prosirit kapacitet bilinog bolja jer je to i jedina mana ovog stadiona. Meni je ok zasto sto se igra u Zenici lijepo je i drugim gradovima davati da organizuju velike dogadjaje ne mora striktno glavni grad imati sve to ne govorim jer ne volim Sarajevo il nesto slicno da ne bi neko tako shvatio . Nego je lijepo da imamo neku raznolikost da se npr i kosarka igra u mejdanu u tuzli to bi bilo fantasticno. Ipak mala smo drzava koja bi trebala da ukljucuje sve opcine u razvoj naseg sporta ne govorim samo o fudbalu nego i kosarci kao i rukometu koji se moze igrati sigurno u 3-4 grada. Sve u svemu meni je bilino fantasticno jer je teren sad zaista odlican eto samo kapacitet da se sredi i imat cemo jedan vrhunski stadion jer je travnjak zaista fantastican ...
Golovi primnjeni Iz nepostojeci situacija.Eto Hudini ih zayeb'oPonos Torina je napisao/la:E cuj Torosidis ne moze da vjeruje da su izgubili![]()
jos su se radovali povredi Pjanica mogu samo zamisliti sta bi bilo da je i Pjanic igrao i da je potpuno spreman...
![]()
![]()
![]()

Suti,pokrij se usima i cestitaj ljudima pobjedu.
Gdje Pjanic a gdje jos i Salihovic spreman.
Sto se tice stadiona,ocekivati da se vec BP pocne dogradjivati i svu lovu uloziti bas tamo.Na kraju krajeva zasluzili su.
Ovo ostalo je prica u prazno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma kakva Grbavica nemojte biti smjesni! Akobogda kada se kvalifikujemo savez ce dobiti 8 miliona eura na startu al od toga treba platiti put, smjestaj i ostalo oko putovanja u Brazil te treba predvidjeti i premije za igrace i strucni stab tako da ce ostati neki 5-6milona eura sto treba uloziti u Bilino polje tj, prosirenje kapaciteta( da se sve trebine izjednace po visini i natkriju, tako bi imali neki kapacitet od 20000 mjesta sto je za nase uslove optimum) jer teren (travnja, drenaza iostalo), svlacionice i ostalo je sve vec sredjeno od strane opstine Zenica.Nimla_RZ je napisao/la:Prvo, na BP uvijek bude 15 hiljada duša.ZZtop10 je napisao/la:Zasto ne ? Tebi drago sto reprezentacija igra na stadionu kapaciteta 10 hiljada ? Zar ne mislis da ti momci zasluzuju nesto bolje i vece ?
Drugo, ako i samo ako Savez bude želio ulagati u stadion, to će prije biti općinski stadioni, a ako nisi znao, Grbavica to nije, Grbavica je stadion FK Željezničar. Bilino polje i Koševo su općinski, gradski. A i kad bi se biralo između ta dva, vjerovatno bi se odabrala Zenica, što zbog geografskog položaja, što zbog, ponovo, Centra za reprezentaciju, što zbog onoga da nemamo sreće na Koševu.
Uglavnom, bio sam na utakmici protiv Francuske na Koševu i samo jedna riječ može opisati tu atmosferu za fudbal - očaj. Neka neko ko je bio na oba stadiona kaže svoj komentar što se toga tiče. Ispada da sam previše subjektivan.
- storm_raider
- Kontakt:
Ja sam iz Sarajeva, ali ako igraci, selektor i svi iz NSBIH zele da se igra na BP, onda je tako i najbolje. Bilo bi lijepo imati jos par stadiona u ovoj drzavi gdje moze reprezentacija igrati, ali sada je tako kako je. Jedino sto mi smeta je onaj teferic oko stadiona, ali ljudi iz dijaspore kada dodju pozele BiH, pa jedva cekaju i taj teferic. Pozdrav iz Sarajeva za Zenicu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ebo ti nas,? Dugo vam je trebalo da podjete srat!
I jos slag na kraju, za to sve ispade dijaspora krivaMonolog je napisao/la:Znači, reprezentativci se najugodnije osjećaju u Zenici, x puta su to naglasili. Sam selektor želi da se igra u Zenici, a Čelik kao klub je igrao van BP-a kako bi učinili uslugu reprezentaciji i narodu. Al' eto nađu se oni koji govore kako treba igrati na Grbavici (koja još uvijek ne može ugostiti evropske utakmice) ili Koševu koje, uz dužno poštovanje, nije ni upola kao BP. Još pojedinci mrtvi 'ladni žele da reprezentacija gradi stadion Željezničaru!Strašno.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma nek se pravi i Pirota samo nek imamo normalan stadion , sa oko 25-30 hiljada sjedecih mjesta. Ne mora to biti Grbavica , mada bi to najvise volio. Atmosfera jeste najbolja u Zenici i dobro bi bilo kad bi se prosirilo Bilino. A Kosevo uopste nije fudbalski stadion i atmosfera je nikakva + groblje. To je najgora opcija realno.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma kakvih 40 hiljada, nas maksimum treba biti 25. Ovaj od 40 je teze odrzavati, a uz to vjerovatno bi ga samo punili ovako na ovim vecim utakmicama. Onako fino 25-30, idealno za nas.
Celik!3,2,2.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma kakvo groblje spominjete ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
To je gradski i olimpijski stadion i treba da ostane atletska staza na njemu. Ja sam uvijek bio zagovornik da se kapacitet koseva spusti na nekih 20-25 hiljada, ali da izgradimo novi stadion od 40-50k u Sarajevo kada finansijska situacija to bude dozvoljavala (za nekih 50 godinaPapastathopoulos je napisao/la: Kad uklonite atletsku stazu i priblizite tribine terenu, onda se mozda prijateljske tekme budu igrale na kosevu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.