Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

samoposteno
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la samoposteno » 23 mar 2013, 15:22

-SiviSoko- je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:Prije će bosna biti prvak svijeta nego što se budu igrale utakmice na koševu. Bilino polje je neprikosnoveno

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
jeblo im Bilino Polje mater, da se hoce vise vratiti na Kosevo koje je u svakom **** pogledu bolje od tamo nekog Bilonig Polja u najodvratnijem gradu u BIH
jel to nisi uspjeo kupit kartu :lol:

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 23 mar 2013, 15:23

samoposteno je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:Prije će bosna biti prvak svijeta nego što se budu igrale utakmice na koševu. Bilino polje je neprikosnoveno

jeblo im Bilino Polje mater, da se hoce vise vratiti na Kosevo koje je u svakom **** pogledu bolje od tamo nekog Bilonig Polja u najodvratnijem gradu u BIH
jel to nisi uspjeo kupit kartu :lol:
Ho's da ih skeniram ?

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 23 mar 2013, 15:25

Na Koševu nikog nismo mogli dobiti. Publika uvijek užasna, zviždi, psuje, atmosfera jedna obična nula, a da još ne spominjem i groblje. Jel to toliko želiš da naši igraju na groblju :D? Koliko god tebi bilo krivo, tvoje bolesne želje se neće ispuniti, uživaj i dobro nam došao "vaik"na Bilino Polje :mrgreen:.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 23 mar 2013, 15:26

-SiviSoko- je napisao/la: jeblo im Bilino Polje mater, da se hoce vise vratiti na Kosevo koje je u svakom **** pogledu bolje od tamo nekog Bilonig Polja u najodvratnijem gradu u BIH
Ho's da ih skeniram ?
hajde smiri se dziberu - poslije ovakve noci i dana pocnes da se ponasas seljacki - malo se skuliraj ne?

svi glupi samo ti pametan...

i jos nesto - Bilino Polje je mjesto gdje je Bosna nastala i postala 8 stoljeca drzavnosti potvrdjeno bas na Bilinom Polju 1203. godine kad je Kralj Tvrtko izblefir'o papinog izaslanika i da je srece tamo bi stajao 5 metara visoki spomenik Bosni i bosanskoj drzavnosti i spomenik Kralju Tvrtku Kotromanicu

prema tome ne baljezgaj
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 23 mar 2013, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 mar 2013, 15:31

Bilino polje je napola puta sa bilo koje strane da kreneš. Geografski bolja pozicija ne može biti, paše svima. Dijasporu ne računam ona je nebitna

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 23 mar 2013, 15:32

Sarajlijc@ je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Samo ne znam zasto se ovoliko navijaci hvale, ono sinoc je bilo nidje veze. Navijanje ukupno mozda 20 minuta.
Uzeo si mi rijec iz usta...
Navijanje je odron, vjerovatno jer se 6.000 karata podijelo prijateljima, familiji i slicnim, a oni pravi tifozi su bili na ulicama Bh gradova sinoc. Pa jebote, trebao je stadion na gori sinoc, ali doslovno, ali hajde, necemo stvarati los dojam... Ona skupina Bh fanatikosa je odradila svoje, kapa dole za to...

@BanjaluckiVelikan - kapa dole majstore... ;)
Ma kakvi oni ja ih nisam cuo vala iskreno, smijesna skupina dijasporaca. Repku treba vratiti na Kosevo, sada bi na svakoj tekmi bilo 30.000 hiljada.
Nema tu nikakvog navijanja, odnosno onog huka, pjesmice poput Bosnom behar probeharao, Bosna je šampion, ko ne skače mrzi Bosnu, više ni djeca u vrtiću ne pjevaju.. Pod hitno nam treba par dobrih navijačkih pjesama.. BHF se nešto trudi oko toga, njih 200-300 pjevaju, skaču, ali ništa konkretno ni od toga.. Ali super smo igrali sinoć :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 mar 2013, 15:34

Cijela Bosna i Hercegovina voli vise BP nego Kosevo i to mnogo vise, svima super u Zenici samo nekim Sarajlijama nije :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 23 mar 2013, 15:35

Ma na kraju krajeva ne pitamo se mi, igrači su rekli da se najbolje osjećaju u Zenici, i to se mora poštovati. Ne može se svakom ugoditi, nemoguće je. Neko će uvijek biti frustriran nečim, nezadovoljan, ali najbitnije je gledati širu sliku, samo je bitna pobjeda naše reprezentacije, sve ostalo je u drugom planu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 mar 2013, 15:37

Cuj kosevo :lol::oops:

Protiv francuza pola stadiona prazno, a mislite da bi protiv litvanije, lihtenstajna itd bio pun stadion ? :roll:

Samo BP dolazi u obzir..poravnati sve tribine sa zapadom i k'o bombona..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 mar 2013, 15:40

A koliko se ono dobije para za odlazak na SP ? Mogla bi se Grbavica napraviti mozda ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 23 mar 2013, 15:43

Što se tiče navijanja, vjerujte da nije ni blizu kako je kad si na stadionu. Nekad sam na BP, nekad uz TV. Ogromna je razlika. Vi što nikad niste bili na BP ne komentarište to. ;)

@Citizen-X Bilino polje se veže uz Kulin bana, ne Tvrtka.

I još, što se tiče toga, sumnjam da će repka otići iz Zenice u skorijoj budućnosti, što zbog rezultata, što zbog tek izgrađenog Centra za reprezentaciju koji će uskoro biti otvoren (na ljeto). Evo već dva ciklusa kvalifikacija nismo boda izgubili na BP, sve same pobjede. :)

Čuj brata, on bi Grbavicu pravio. :lol:
Čelik Zenica 1945

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 23 mar 2013, 15:45

Nimla_RZ je napisao/la:Što se tiče navijanja, vjerujte da nije ni blizu kako je kad si na stadionu. Nekad sam na BP, nekad uz TV. Ogromna je razlika. Vi što nikad niste bili na BP ne komentarište to. ;)

@Citizen-X Bilino polje se veže uz Kulin bana, ne Tvrtka.

I još, što se tiče toga, sumnjam da će repka otići iz Zenice u skorijoj budućnosti, što zbog rezultata, što zbog tek izgrađenog Centra za reprezentaciju koji će uskoro biti otvoren (na ljeto). Evo već dva ciklusa kvalifikacija nismo boda izgubili na BP, sve same pobjede. :)

Čuj brata, on bi Grbavicu pravio. :lol:
preletio izbaci me iz takta Kulin Ban
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 mar 2013, 15:45

Zasto ne ? Tebi drago sto reprezentacija igra na stadionu kapaciteta 10 hiljada ? Zar ne mislis da ti momci zasluzuju nesto bolje i vece ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 mar 2013, 15:46

-SiviSoko- banovan zbog vrijeđanja. Molio bih vas da se ipak držite teme, te da se ne moramo vraćati u vrijeme Kulina Bana i drobrih dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 mar 2013, 15:46

ZZtop10 je napisao/la:A koliko se ono dobije para za odlazak na SP ? Mogla bi se Grbavica napraviti mozda ...
Bas sam to sada rekao, u nadleznosti saveza nisu stadionu, moze jedino pomoci u nekim pregovorima sa UEFA-om ili FIFA-om. Te pare sto se dobiju koriste se prvenstveno za poboljsanje takmicenja, omladinskih kategorija i sl. Nije A reprezentacija i Premijer Liga jedino u ovoj drzavi. Sta ti mislis koliko se potrosi na godisnjom bazi za djevojke koje igraju u U-17 ženskoj reprezentaciji i sl? Na to idu te pare. Kao ludjak za Željeznicarom, volio bi i ja novu Grbavicu, no od saveza sumnjam da ce biti nesto :)

Ali odgovor ti je da se dobija oko 8 miliona $ za ucesce + 1 miliona $ kao nesto tipa za pripreme i dolazak na prvenstvo i sl. Naravno, svaku fazu koju prodjes dobijes jos dodatno koji milion $. Ovo su podaci sa proslog Svjetskog.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 mar 2013, 15:49

To je vec moguce posto nisam prisustvovao tim utakmicama :D

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 mar 2013, 15:50

ZZtop10 je napisao/la:Zasto ne ? Tebi drago sto reprezentacija igra na stadionu kapaciteta 10 hiljada ? Zar ne mislis da ti momci zasluzuju nesto bolje i vece ?
cuj reprezentacija da pravi zelji stadion :lol: :lol: joj sta sve covjek nece ovdje procitat majko moja

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 mar 2013, 15:50

E cuj Torosidis ne moze da vjeruje da su izgubili :lol: :lol: jos su se radovali povredi Pjanica mogu samo zamisliti sta bi bilo da je i Pjanic igrao i da je potpuno spreman... :? :? 8-) 8-)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 mar 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2013, 15:53

Tuzla je uz tebe! (copy URL new TAB)

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 mar 2013, 15:53

ZZtop10 je napisao/la:A koliko se ono dobije para za odlazak na SP ? Mogla bi se Grbavica napraviti mozda ...
Ako ce te pare ic za neki stadon, onda to zasluzuje BP i Zenica, jer su vec dosta truda i para ulozili u taj stadion radi reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.