Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

zizu1991
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la zizu1991 » 23 mar 2013, 14:10

BanjaluckiVelikan je napisao/la:Iako sam jedan od rijetkih koji podržava BIH iz BL
Što više da vas bude aBd

Što se tiče toga oko klubova i njihovog profita, negdje sam čitao davno, ne mogu da se sjetim da li je to bilo na nekom portalu, ili sam na teletextu nekog od javnih emitera .... da će svaki klub čiji igrač igra za reprezentaciju dobiti određene novce, a ukoliko završe na SP, nešto više od 100.000 KM, ako sam pogriješio, neka me neko ispravi, jer sam davno čitao, pa se sjećam teksta kroz maglu.
sedra je napisao/la:Kakva je situacija sa papirologijom?
Hadžić je, ako se ne varam dobio naše državljanstvo nedavno na sjednici Vijeća ministara
sedra je napisao/la:A da li su se izjasnili da zele igrati za nas,i da li Pape uopste zna za njih
Da, obojica su se izjasnili da žele igrati za nas, i Pape zna za Hadžića, o Atajiću nemam informacija, osim da želi igrati za nas, i da ima naše državljanstvo
grgr je napisao/la:A taj mali pojma nemam vidio sam samo 1 gol ako cemo po jednom golu sudit onda jbg
Mali još sjedi na klupi prvog tima Celtica, al je u juniorskom takmičenju dao u 18 nastupa 20 golova
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 23 mar 2013, 14:15

do kada cete praviti cirkus od reprezentacije i predlagati u A tim neke (jos uvijek) anonimuse, atajic jos nije odigrao niti jedan minut za prvi tim celtica, ajde uozbiljite se jednom za sva vremena!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 23 mar 2013, 14:18

Jel može neko postaviti linkove za download tekme ? Hvala !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 23 mar 2013, 14:18

@zizu klubovi dobijaju odredjeni novac,no nisam siguran koja je cifra u pitanju.Oko 100K je sigurno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 mar 2013, 14:19

Ne predlaže se u reprezentaciju " A " reprezentaciju, mislim da niko nije rekao da igra u " A " nego da riješe papire.

Jeste ovaj momak pomislio da ih mi guramo tamo, kao i ti, ali mislimo da ga Jagodić zovne za U - 21 tim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 23 mar 2013, 14:38

BanjaluckiVelikan je napisao/la:Iako sam jedan od rijetkih koji podržava BIH iz BL, volio bi da konačno zaigramo na jednom fudbalskom takmičenju.. Momci igraju alal im vera, posebno me oduševio Vranješ u odbrani što je nekada nosio dres Borca, naravno Džeko i Misimović standardno dobri! Ova reprezentacija ako se sada ne plasira na svjetsko, pitanje kad će to biti i dali će biti, jednostavno prvo mjesto se mora zadržati! I pored slave koju donosi odlazak na mundijal, i ovi klubovi naši bi profitirali posebno ovi što izlaze u evropu, imamo priliku da fudbal uskoro bude br. 1 u ovoj zemlji, da potisne sve ostale političke i nacionalne stvari i razlike!! Sada samo da se dobije Latvija u gostima!
Zemljak slazem se s tobom skoro u svemu,samo ovo je prekretnica i naredne kvalifikacije kad budu raja se vise nece moci zadovoljiti sa prosjecnom igrom i nekim trecim mjestom u grupi.Ova repka polako je je stvorila brend i kontinuitet i ako se aBd plasiramo u Brazil u sto vise uopste ne sumnjam,mislim da ce sva ta iskustva pomoci u narednim ciklusima.
Naravno samo hladne glave i ostati pri zemlji,ne brojati krvna zrnca igracima ko je i sta je,nego ako je betn na svojojoj poziciji i ako je u formi u tom momentu odmah upada u prvi tim,nije vazno koje vjere,kojeg obicaja,jer takva je Bosna,uvjek bila i ostala... ;) :D :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 23 mar 2013, 14:48

Iskreno nisam ocekivao da ce mo ih ovako pregaziti,nadao sam se pobjedi,ko i svi normalno,al sam u isto vrijeme govorio samo da ne izgubimo.
Prelijepa vecer,hvala im svima na ovome...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 mar 2013, 14:55

Samo ne znam zasto se ovoliko navijaci hvale, ono sinoc je bilo nidje veze. Navijanje ukupno mozda 20 minuta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 mar 2013, 15:01

BanjaluckiVelikan je napisao/la:Iako sam jedan od rijetkih koji podržava BIH iz BL, volio bi da konačno zaigramo na jednom fudbalskom takmičenju.. Momci igraju alal im vera, posebno me oduševio Vranješ u odbrani što je nekada nosio dres Borca, naravno Džeko i Misimović standardno dobri! Ova reprezentacija ako se sada ne plasira na svjetsko, pitanje kad će to biti i dali će biti, jednostavno prvo mjesto se mora zadržati! I pored slave koju donosi odlazak na mundijal, i ovi klubovi naši bi profitirali posebno ovi što izlaze u evropu, imamo priliku da fudbal uskoro bude br. 1 u ovoj zemlji, da potisne sve ostale političke i nacionalne stvari i razlike!! Sada samo da se dobije Latvija u gostima!
A meni je srce prepuno kada procitam ovaj post. Zivio druze!
Sport je lijek za tijelo i duh.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 mar 2013, 15:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Samo ne znam zasto se ovoliko navijaci hvale, ono sinoc je bilo nidje veze. Navijanje ukupno mozda 20 minuta.
Uzeo si mi rijec iz usta...
Navijanje je odron, vjerovatno jer se 6.000 karata podijelo prijateljima, familiji i slicnim, a oni pravi tifozi su bili na ulicama Bh gradova sinoc. Pa jebote, trebao je stadion na gori sinoc, ali doslovno, ali hajde, necemo stvarati los dojam... Ona skupina Bh fanatikosa je odradila svoje, kapa dole za to...

@BanjaluckiVelikan - kapa dole majstore... ;)

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 23 mar 2013, 15:03

+Pored ovako jakog sastava oni bi prosjecnog igraca iz ispodprosjecnog Rieda strpali u tim :roll:
Uozbiljite se malo jedini koji bi imao mjesta u 16-21 igraca je Kolasinac ovi drugi treba jos pure da jedu i kilometraze opasne im fali.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 mar 2013, 15:03

DzoleZeljo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Samo ne znam zasto se ovoliko navijaci hvale, ono sinoc je bilo nidje veze. Navijanje ukupno mozda 20 minuta.
Navijanje je odron, vjerovatno jer se 6.000 karata podijelo prijateljima, familiji i slicnim, a oni pravi tifozi su bili na ulicama Bh gradova sinoc. Pa jebote, trebao je stadion na gori sinoc, ali doslovno, ali hajde, necemo stvarati los dojam... Ona skupina Bh fanatikosa je odradila svoje, kapa dole za to...

Ma kakvi oni ja ih nisam cuo vala iskreno, smijesna skupina dijasporaca. Repku treba vratiti na Kosevo, sada bi na svakoj tekmi bilo 30.000 hiljada.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 23 mar 2013, 15:05

nismo ranije mogli napuniti stadion (cak ni protiv francuske), ne treba nam dati ni sad! zenica i samo zenica!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 23 mar 2013, 15:12

propuh je napisao/la:+Pored ovako jakog sastava oni bi prosjecnog igraca iz ispodprosjecnog Rieda strpali u tim :roll:
Uozbiljite se malo jedini koji bi imao mjesta u 16-21 igraca je Kolasinac ovi drugi treba jos pure da jedu i kilometraze opasne im fali.
Ma i meni pojedinci idu na zivce sa novim igracima,preporucujem im da idu u skolu trenera pa kasnije mogu selektirati sami koga hoce. :)

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 23 mar 2013, 15:13

Ja sam sinoc prvi put u zadnje tri godine gledo tekmu kod kuće i uvjerio sam se da na TV-u se to pravo loše cuje. Eto vam igraci koji kazu da je navijanje bilo za 10.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 mar 2013, 15:14

Sarajlijc@ je napisao/la:

Ma kakvi oni ja ih nisam cuo vala iskreno, smijesna skupina dijasporaca. Repku treba vratiti na Kosevo, sada bi na svakoj tekmi bilo 30.000 hiljada.
Ti si stvarno bolestan, da nemas gripu ili tako nesto! a i dijaspora ti nabija komplekese samo tako, zasto da ti imas vece pravo da gledas uzivo BiH od mene?? Rado bi vi Sarajlije birale kako vama pase, kao i u svemu drugom!!!! zato molim TISINA

PS. SEDRA@ + PROPUH@ neka igraca i nek se baza siri od viska glava ne boli! Susic odluciva tko igra!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 mar 2013, 15:18

Prije će bosna biti prvak svijeta nego što se budu igrale utakmice na koševu. Bilino polje je neprikosnoveno

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 23 mar 2013, 15:19

bh hrvat je napisao/la:Prije će bosna biti prvak svijeta nego što se budu igrale utakmice na koševu. Bilino polje je neprikosnoveno

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
jeblo im Bilino Polje mater, da se hoce vise vratiti na Kosevo koje je u svakom **** pogledu bolje od tamo nekog Bilonig Polja u najodvratnijem gradu u BIH

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 23 mar 2013, 15:21

Otelo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Što se tiče toga oko klubova i njihovog profita, negdje sam čitao davno, ne mogu da se sjetim da li je to bilo na nekom portalu, ili sam na teletextu nekog od javnih emitera .... da će svaki klub čiji igrač igra za reprezentaciju dobiti određene novce, a ukoliko završe na SP, nešto više od 100.000 KM, ako sam pogriješio, neka me neko ispravi, jer sam davno čitao, pa se sjećam teksta kroz maglu.
klubovi dobijaju odredjeni novac,no nisam siguran koja je cifra u pitanju.Oko 100K je sigurno.
Nije tacno da postoji fiksno (barem koliko sam upucen). Klubovi dobijaju za svakog igraca odredjenu sumu od strane FIFA, tj. svakog igraca kojeg puste (nije vazno hoce li biti na terenu) da ide u bilo koju reprezentaciju dobit ce odredjenu sumu novca. Sada, koliko tacno po utakmici to iznosi nisam siguran (Željo je prosli put po igracu i utakmici dobio po nekih 6500€ sto nije sigurno isto za svakog, postoji sigurno neke diferencije), no moze se fina suma skupiti. Takodjer mislim da je gradirano koliko se dobija, tj. da za kvalifikacijsku dobijes manje nego za SP i sl (ne znam da li se dobija za prijateljske). Znam da je Dinamo Zagreb prosli put dobio oko 250000€ zbog ovih naknada od strane FIFA.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 mar 2013, 15:22

Sarajlijc@ je napisao/la:

Oni hepekovi za ciscenje usiju nekoliko maraka,otici na utakmicu repke i gledati ih uzivo na BP do stotinjak maraka,iskljuciti mute na video hepekovima dok se gleda tekma neprocjenjivo,za ostalo nekome ni Master card ne pomaze.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 mar 2013, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.