Što više da vas bude aBdBanjaluckiVelikan je napisao/la:Iako sam jedan od rijetkih koji podržava BIH iz BL
Što se tiče toga oko klubova i njihovog profita, negdje sam čitao davno, ne mogu da se sjetim da li je to bilo na nekom portalu, ili sam na teletextu nekog od javnih emitera .... da će svaki klub čiji igrač igra za reprezentaciju dobiti određene novce, a ukoliko završe na SP, nešto više od 100.000 KM, ako sam pogriješio, neka me neko ispravi, jer sam davno čitao, pa se sjećam teksta kroz maglu.
Hadžić je, ako se ne varam dobio naše državljanstvo nedavno na sjednici Vijeća ministarasedra je napisao/la:Kakva je situacija sa papirologijom?
Da, obojica su se izjasnili da žele igrati za nas, i Pape zna za Hadžića, o Atajiću nemam informacija, osim da želi igrati za nas, i da ima naše državljanstvosedra je napisao/la:A da li su se izjasnili da zele igrati za nas,i da li Pape uopste zna za njih
Mali još sjedi na klupi prvog tima Celtica, al je u juniorskom takmičenju dao u 18 nastupa 20 golovagrgr je napisao/la:A taj mali pojma nemam vidio sam samo 1 gol ako cemo po jednom golu sudit onda jbg