Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Imal' danas snimka na bht1 ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
na teletextu ne pise da ce bitiPapastathopoulos je napisao/la:Imal' danas snimka na bht1 ?

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Bosnia vs Greece (R) World Cup 2014 Qualifiers 9+ 25.3 16:45
Repriza kod arapa
Repriza kod arapa
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- molotovljev
Mislim da je ovo pocetak kraja sjajne generacije grcke reprezentacije, i da ce nakon ovog kraha krenutiCartman je napisao/la:Jedini smo mi i Njemacka dali Grckoj vise od dva gola otkad ih vodi Santos![]()
Zapamtite da Hrvatska iz dvije utakmice protiv njih u proslim kvalifikacijama nije dala nijedan gol, Rusi im isto tako nisu mogli nista na EP, Poljaci na svom...Nisu oni ekstra ekipa po igracima, ali stalno se provlace. Mi smo ih dobro spustili na zemlju i oduzeli im to samopouzdanje. Ne bi me cudilo da jos kiksaju par puta sada. Mozda odma protiv Litvanije, koja je uzela dva boda Slovackoj vec.
u rekonstrukciju tima, vjerovatno podmladjivanjem ekipe, bas onako kao i Belgija sto je uradila
nakon debakla, za koji smo upravo mi krivi. I kao sto kazes vrlo je moguce da do kraja kvalifikacija
kiksaju jos koji put. Steta je po ekipu Slovacke sto je sinoc samo remizirala na svom terenu, jer imaju
priliku da se ukljuce u borbu sa grcima za to drugo mjesto koje vodi u baraz. Bice zanimljivo svakako
pratiti nastavak kvalifikacija.
F.K.SARAJEVO
Sjajna pobjeda a i igra sinoc vidim niko ne baca komentar na sinocne dresove
pomeni su i vise nego dobri.

Sinoć kada sam se vraćao iz Zenice u Gračanicu sa utakmice , u Doboju su nas kamenovali nekoliko ljudi valjda iz Doboja !!
- tyler durden
- Kontakt:
Doci ce to na svoje, samo polako.RMCF je napisao/la:Sinoć kada sam se vraćao iz Zenice u Gračanicu sa utakmice , u Doboju su nas kamenovali nekoliko ljudi valjda iz Doboja !!
Strpljenja molim.
-
- Kontakt:
Maestralna utakmica sinoc, svi su bili za 10-ku i tesko je nekoga izdvojiti, medjutim ja bih izdvojio jednog igraca ALI NE ZA SINOCNJU utakmicu nego u poredjenju od prije godinu i sinoc, a to je Haris Medunjanin za kojeg mislim da je nenormalno napredovao otkad je presao u novi klub !
Hoće li biti igdje snimak press konferencije Papeta, Santosa i društva ?
EDIT : nasluti je
EDIT : nasluti je

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo taman postavljen video, Papetovog' izlaganja nakon utakmice na ss.ba.zizu1991 je napisao/la:Hoće li biti igdje snimak press konferencije Papeta, Santosa i društva ?

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
čestitke na pobijedi i vidimo se u Brazilu,ali ništa prije polufinala
Ja sam vec napisao da smo i pored nedostatka dva vrlo vazna igraca Pjanica, Salihovica u stanju da sastavimo jak tim, koji moze napraviti probleme bilo kome. A kad se oporave Pjanic, Salihovic, Pandza, Visca ima da budemo jos jaci.
Tek kad nas ako Bog da pojacaju Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead Hajrovic, Atajic i mozda jos neko tek onda ima da budemo jaki.
Super bi bilo kad bi do Slovacke ili mozda do Latvije neko od njih sredio papire.
Tek kad nas ako Bog da pojacaju Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead Hajrovic, Atajic i mozda jos neko tek onda ima da budemo jaki.

Super bi bilo kad bi do Slovacke ili mozda do Latvije neko od njih sredio papire.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobro nego gdje igraju Hadzic i Atajic,nikad cuoElegant je napisao/la:Ja sam vec napisao da smo i pored nedostatka dva vrlo vazna igraca Pjanica, Salihovica u stanju da sastavimo jak tim, koji moze napraviti probleme bilo kome. A kad se oporave Pjanic, Salihovic, Pandza, Visca ima da budemo jos jaci.
Tek kad nas ako Bog da pojacaju Kolasinac, Bicakcic, Hadzic, Sead Hajrovic, Atajic i mozda jos neko tek onda ima da budemo jaki.![]()

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hadzic ried, atajic celtic
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
Iako sam jedan od rijetkih koji podržava BIH iz BL, volio bi da konačno zaigramo na jednom fudbalskom takmičenju.. Momci igraju alal im vera, posebno me oduševio Vranješ u odbrani što je nekada nosio dres Borca, naravno Džeko i Misimović standardno dobri! Ova reprezentacija ako se sada ne plasira na svjetsko, pitanje kad će to biti i dali će biti, jednostavno prvo mjesto se mora zadržati! I pored slave koju donosi odlazak na mundijal, i ovi klubovi naši bi profitirali posebno ovi što izlaze u evropu, imamo priliku da fudbal uskoro bude br. 1 u ovoj zemlji, da potisne sve ostale političke i nacionalne stvari i razlike!! Sada samo da se dobije Latvija u gostima!
Kakva je situacija sa papirologijom? A da li su se izjasnili da zele igrati za nas,i da li Pape uopste zna za njih.Papastathopoulos je napisao/la:Hadzic ried, atajic celtic

Ma nikad nije cuo za njih , Hadzic je gotovo sredio papire siguran sam da ce bit pozvan za naredni mec. A taj mali pojma nemam vidio sam samo 1 gol ako cemo po jednom golu sudit onda jbgsedra je napisao/la:Kakva je situacija sa papirologijom? A da li su se izjasnili da zele igrati za nas,i da li Pape uopste zna za njih.Papastathopoulos je napisao/la:Hadzic ried, atajic celtic
- brzitesanj
- Kontakt:
Naj savrsenija utakmica do sada reprezentacije BiH, jednostavno na terenu nije bilo slabe tačke. Otvorili smo vrata i jednom nogom zakoračili na Mundijal ali, sada ne treba razmišljati "lako ćemo" tek ako pobjedimo Latviju i Slovačku (u oba meča) možemo reči da smo na Mundijalu. 

Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 23 mar 2013, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Siguran sam da on zna za njih ali se vodi onom svojom logkom "zovem onog ko mi treba trenutno", valjda se to promejni do sljedicih utakmica samo da oni srede papire sigurno ce ih pozvati. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.