Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Gigant, ako bogda selijedece sezone bar u Interu da zavrsi jer vrijeme je da zaigra za neki megaklub.
Sent from my SoftwinerEvb using Tapatalk 2
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tacno, ovi na uefa odakle sam skinuo listu prikazali su samo prvih 8 ali evo provjerio sam, Miske ima 4 gola znaci i on je tu pri vrhu.mirzatele je napisao/la:nije ni miske dalekocalcio je napisao/la:Dzeko je najbolji strijalac kvalifikacija, a tu je i Vedo u blizini
GOALS SCORED
7 Edin Džeko Bosnia and Herzegovina
6 Tomer Hemed Israel
5 Vedad Ibišević Bosnia and Herzegovina
5 Mesut Özil Germany
4 Andrija Delibašić Montenegro
4 Wayne Rooney England
4 Frank Lampard England
4 Hélder Postiga Portugal
Evo vidim i da smo najefikasnija reprezentacija u Evropi zajedno sa Njemackom.
De ne sali se. Dortmund je i sada bolji od Intera dva puta, bar. Sto neko rece, realno je Dzeksonu mjesto u Realu, Man.U, Juventusu, Milanu, A zasto ne, i Barceloni. Nece ni barca dovijeka moci ovako, sa dosadnom tiki.takom. Morace i oni jednom poceti sa totalnim nogometom, kao sto trenutno igra Real.muXmania je napisao/la:Gigant, ako bogda selijedece sezone bar u Interu da zavrsi jer vrijeme je da zaigra za neki megaklub.
Ma kako god, samo da ode iz onog sugavog shitya, i od **** Mancinija.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
milomlat je napisao/la:De ne sali se. Dortmund je i sada bolji od Intera dva puta, bar. Sto neko rece, realno je Dzeksonu mjesto u Realu, Man.U, Juventusu, Milanu, A zasto ne, i Barceloni. Nece ni barca dovijeka moci ovako, sa dosadnom tiki.takom. Morace i oni jednom poceti sa totalnim nogometom, kao sto trenutno igra Real.muXmania je napisao/la:Gigant, ako bogda selijedece sezone bar u Interu da zavrsi jer vrijeme je da zaigra za neki megaklub.
Ma kako god, samo da ode iz onog sugavog shitya, i od **** Mancinija.

Ne moze nikad Drtmund u recenicu s Interom. Zao bi mi bilo da okonca karijeru a da nije igro u 8 najvecih klubova ( Juve, Real, Milan, Inter, Barca, Manco, Liverpool, Bayern ). Dortmund je daleko od te elite, zbog toga prizeljkujem Inter.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ovako dobro nije odigrao za repku od onih utakmica protiv Belgije. Odlican.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Edin je opet zacepio zvalje glupanima i debilima.
Edin je WC napdac, ma koliko to nekog bolilo!
Edin je WC napdac, ma koliko to nekog bolilo!
- el-fighter
- Kontakt:
Dijamant pokazao najvise, kada je najvise i trebalo. Sada molim gospodina zvanog "Rotacija" da Edina odmara do sljedece utakmice reprezentacije.
KO JE BABO???

KO JE BABO???

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koga je briga za koga on igra ili za koga ce igrati ako zabija za repku.
Meni su inace uvijek bili vazniji golovi za nasu selekciju nego za bilo koji klub za koji je igrao!
Meni su inace uvijek bili vazniji golovi za nasu selekciju nego za bilo koji klub za koji je igrao!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** mater svakom covjeku koji se usudi o ovom junaku heroju rec bilo sta lose ! ovo je gospodar ljudina i sve sto mi nikad necemo bit svaka mu cast i roditeljima sto su ga ovako odgojili ovo je pokret edin dzeko je pokret nije covjek on je nesto sto necemo dozivit u narednih 200 god
Dzeko je veceras dokazao zasto je nas najbolji napadac svih vremena i svaki dalji komentar je suvisan.
Nadam se po njega da ce na ljeto otici u neki drugi klub gdje ce i on sam a i reprezentacija zbog toga profitirati.
Nadam se po njega da ce na ljeto otici u neki drugi klub gdje ce i on sam a i reprezentacija zbog toga profitirati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jak u duelima večeras skoro svaki kontakt nad njim je faul bio,većina napadača ne bi mogli pogoditi onaj prvi go on je se nekako izborio za poziciju između 2-3 igrača Grčke..I nije ni čudo što vrijedi 27,5 miliona evra..
- tyler durden
- Kontakt:
BABUKA!!!!!!!!!!!!!!!! 

- Goalgetter
- Kontakt:
Zacepio usta kriticarima 

Kako je samo sinoć samaras bio ljut i ljubomoran na džeku
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Narode trebaa da budemo iskreni,bilo je partija kad u onom Cityu nije bio na nivou ali to je prvenstveno zbog onih levata oko njega i on se sam istopi u tom sivilu.
Ali brate za nasu jednu jedinu je uvjek izgarao na terenu i igro je i srcem i dusom,svaka cast zbog toga,bio i osto dijamant nas,a kao sto neko gore spomenu jos uvjek nas najbolji napadac.
Dzeko ako ovo citas hvala ti od srca!
Ali brate za nasu jednu jedinu je uvjek izgarao na terenu i igro je i srcem i dusom,svaka cast zbog toga,bio i osto dijamant nas,a kao sto neko gore spomenu jos uvjek nas najbolji napadac.
Dzeko ako ovo citas hvala ti od srca!
Dovoljan pokazatelj je lista strijelaca reprezentacije BiH svi vremena. Legenda, bio i ostaće. Samo neka nastavi bušit' mreže, kako u BiH tako i u Cityju, pa će bit' sve na svom mjestu. Slobodno mogu reći da je Džeko jedan od najboljih napadača na svijetu, pa i u prošlosti, po pitanju igre glavom i građenja.
Mancini glupane,salji te vagone rize za Kinu i kupuj Misimovica.Ovako opet ni u Euro ligu na iduce proljece neces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mnogo je kritika bilo na Edinu ali sinoc je pokazao pravu klasu i zasto je nas najbolji napadac a sigurno i u regionu.
Bosanci i Hercegovci su uz tebe Edine sin si BiH.
Bosanci i Hercegovci su uz tebe Edine sin si BiH.
Posjetio me na kinga Drogbu. Koji je rjesavao utakmice fizickim osobinamaClaus je napisao/la:Dovoljan pokazatelj je lista strijelaca reprezentacije BiH svi vremena. Legenda, bio i ostaće. Samo neka nastavi bušit' mreže, kako u BiH tako i u Cityju, pa će bit' sve na svom mjestu. Slobodno mogu reći da je Džeko jedan od najboljih napadača na svijetu, pa i u prošlosti, po pitanju igre glavom i građenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.