Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vecras dolazedžakailibu je napisao/la:KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
ma ne zasluzuju oni da takva ljepotica pise o njimalejla je napisao/la:Portugalci su u subotu dokazali kakva su bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama,,,, ne zasluzuju onako lijep stadion!!!![]()
![]()
PS-Pa ovo nije normalno.bossna je napisao/la:Portugalci sa oružjem u Zenici
Dolazak portugalskih reprezentativaca u Zenicu očekuje se večeras oko 22:30, osim nogometaša, prava ekspedicija iz Portugala krenula je za našu zemlju.
Vlastiti kuhari, osoblje i obezbijeđenje prati nogometnu reprezentaciju Portugala. Jedan dio njih već je stigao u Zenicu dok se drugi očekuje u kasnim večernjim satima.
Kako saznajemo od kolega sa zeničkog radia Q, portugalski savez zatražio je odobrenje od načelnika zeničke policije za nošenje oružja.
Da, dobro ste pročitali, portugalsko obezbijeđenje u Zenicu dolazi naoružano što je svojevrstan presedean u evropskom nogometu.
PS-Pa ovo nije normalno.![]()
Portugalci nas očigledno smatraju divljacima, primitivcima i ko zna još kako a o portugalskoj dobrodošlici za našu ekspediciju pisali smo još jučer.
Ovim slučajem bi se uistinu trebala pozabaviti FIFA, a nama ostaje da Portugalcima pokažemo da nismo onakvi kakvim nas oni smatraju. Pokažimo im da smo ljubazni domaćini te kulturan i civilizovan evropski narod.
Ipak, najvažnije je od svega da im dokažemo da smo i u nogometu bolji od njih. Držimo palčeve našim reprerzentativcima i bodrimo ih fer i korektno u srijedu onako kako samo mi to znamo, onako kako je to moguće samo u Bosni i Hercegovini, zemlji koja će u srijedu slaviti odlazak svoje reprezentacije na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.
lejla je napisao/la:Portugalci su u subotu dokazali kakva su bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama,,,, ne zasluzuju onako lijep stadion!!!![]()
![]()
I ja nesto kontam...Knele je napisao/la:Miriše mi, miriše, na Blatterovo maslo ovo sve, da mu karam mater nikad nije previše!
aBd,,,samir_tm87 je napisao/la:lejla je napisao/la:Portugalci su u subotu dokazali kakva su bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama,,,, ne zasluzuju onako lijep stadion!!!![]()
![]()
jojjjjjjjj Lejlaaaaaaaaaaaaa zabit ce ga Sejooooooooooooo osjecam i to iz slobodnjaka et vidjeces xd
flash je napisao/la:joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...
pa sta si ti mislio...to se podrazumijeva da je fifa sve umijesana u ovo,jer ko je jedna Bosna da ide na svjetsko prvenstvo,fakat da bi oni voljeli vidjet Ronalda i Messija koji ce punit stadione svoji igrama i potezima i tako privlacit raju da pune stadion a ONI da pune kes...nazalost tako nam je.velez_mostar je napisao/la:Pa,normalno da se brinu za sebe kad su se tamo ponasali neljudski,sta oni misle ,koristiti oruzje u tudjoj drzavi ,ja ne znam da oni imaju ikakav imunitet ,pa jeb.ali bi im majku u pizdu..i naravno da je Blatter za sve kriv,pogledajte samo njegovu izjavu kako mu je nezamislivo Svjetsko bez Ronalda i Messija...a i sudija u Lisabonu je radio na tome..,
Joj ,kako mi sve ovo na zivce ide ,drama..jeb.em im majke ciganske ,gladne ,do juce su gladni hljeba bili ,malo ih pustili u EU,dali im da se najedu ,pogurali kreditima ,i sad pohasili ..ccc,nevjerovatno !
hvala, ziv biodubrava je napisao/la:flash je napisao/la:joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...
....pokusam ti zbavit jos veceras...
Jos Bajramovicnime_tm87 je napisao/la:Pandža umjesto Spahe, Pjanic od pocetka
Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Nemojte srat za sudiju. Bio je vrlo dobar. Sta je to pogrijesio? Najveca njegova greska je bila u korist nama. Jer Spahic je komotno mogao dobit drugi zuti.
ma, nije mi bitno, sto se mene tice moze i da budem na aut liniji, samo da sam na tekmi...iskreno, volio bi biti na istoku il sjeveru, al, kazem, s obzirom da neam kartu, sve mi pase...flash je napisao/la:dubrava je napisao/la:flash je napisao/la:joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...
....jel ti vazna strana na stadionu????
Zimbabve-Turkmenistan. Eto reci konkretno gdje je nas to ozbiljno ostetio?harishp je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Nemojte srat za sudiju. Bio je vrlo dobar. Sta je to pogrijesio? Najveca njegova greska je bila u korist nama. Jer Spahic je komotno mogao dobit drugi zuti.
ja se sjecam onog slobodnjaka za njih kad je Spaha glavu rukom stitio,,,Cartman je napisao/la:Zimbabve-Turkmenistan. Eto reci konkretno gdje je nas to ozbiljno ostetio?harishp je napisao/la:Koju si ti utakmicu gledaoCartman je napisao/la:Nemojte srat za sudiju. Bio je vrlo dobar. Sta je to pogrijesio? Najveca njegova greska je bila u korist nama. Jer Spahic je komotno mogao dobit drugi zuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.