Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lejla
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la lejla » 16 nov 2009, 16:26

Portugalci su u subotu dokazali kakva su bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama,,,, ne zasluzuju onako lijep stadion!!! ;) ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2009, 16:26

džakailibu je napisao/la:KADA DOLAZE CIGANI. JA SAM DOBIO INFORMACIJU DA DOLAZE SUTRA A SADA SS.BA STOJI DA DOLAZE VECERAS. IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Vecras dolaze ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 16 nov 2009, 16:27

Miriše mi, miriše, na Blatterovo maslo ovo sve, da mu karam mater nikad nije previše!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 16 nov 2009, 16:27

lejla je napisao/la:Portugalci su u subotu dokazali kakva su bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama,,,, ne zasluzuju onako lijep stadion!!! ;) ;)
ma ne zasluzuju oni da takva ljepotica pise o njima ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2009, 16:29

bossna je napisao/la:Portugalci sa oružjem u Zenici

Dolazak portugalskih reprezentativaca u Zenicu očekuje se večeras oko 22:30, osim nogometaša, prava ekspedicija iz Portugala krenula je za našu zemlju.

Vlastiti kuhari, osoblje i obezbijeđenje prati nogometnu reprezentaciju Portugala. Jedan dio njih već je stigao u Zenicu dok se drugi očekuje u kasnim večernjim satima.

Kako saznajemo od kolega sa zeničkog radia Q, portugalski savez zatražio je odobrenje od načelnika zeničke policije za nošenje oružja.

Da, dobro ste pročitali, portugalsko obezbijeđenje u Zenicu dolazi naoružano što je svojevrstan presedean u evropskom nogometu.
PS-Pa ovo nije normalno. :|

Portugalci nas očigledno smatraju divljacima, primitivcima i ko zna još kako a o portugalskoj dobrodošlici za našu ekspediciju pisali smo još jučer.

Ovim slučajem bi se uistinu trebala pozabaviti FIFA, a nama ostaje da Portugalcima pokažemo da nismo onakvi kakvim nas oni smatraju. Pokažimo im da smo ljubazni domaćini te kulturan i civilizovan evropski narod.

Ipak, najvažnije je od svega da im dokažemo da smo i u nogometu bolji od njih. Držimo palčeve našim reprerzentativcima i bodrimo ih fer i korektno u srijedu onako kako samo mi to znamo, onako kako je to moguće samo u Bosni i Hercegovini, zemlji koja će u srijedu slaviti odlazak svoje reprezentacije na svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.
PS-Pa ovo nije normalno. :|
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 16 nov 2009, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2009, 16:29

joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...[/quote]

....pokusam ti zbavit jos veceras...
Nema vise :P

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 16 nov 2009, 16:30

lejla je napisao/la:Portugalci su u subotu dokazali kakva su bagra, od glumaca na terenu do divljaka na tribinama,,,, ne zasluzuju onako lijep stadion!!! ;) ;)

jojjjjjjjj Lejlaaaaaaaaaaaaa zabit ce ga Sejooooooooooooo osjecam i to iz slobodnjaka et vidjeces xd

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 nov 2009, 16:30

Knele je napisao/la:Miriše mi, miriše, na Blatterovo maslo ovo sve, da mu karam mater nikad nije previše!
I ja nesto kontam...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 16 nov 2009, 16:31

samir_tm87 je napisao/la:

jojjjjjjjj Lejlaaaaaaaaaaaaa zabit ce ga Sejooooooooooooo osjecam i to iz slobodnjaka et vidjeces xd
aBd,,, ;) ;)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2009, 16:34

Pa,normalno da se brinu za sebe kad su se tamo ponasali neljudski,sta oni misle ,koristiti oruzje u tudjoj drzavi ,ja ne znam da oni imaju ikakav imunitet ,pa jeb.ali bi im majku u pizdu..i naravno da je Blatter za sve kriv,pogledajte samo njegovu izjavu kako mu je nezamislivo Svjetsko bez Ronalda i Messija...a i sudija u Lisabonu je radio na tome..,
Joj ,kako mi sve ovo na zivce ide ,drama..jeb.em im majke ciganske ,gladne ,do juce su gladni hljeba bili ,malo ih pustili u EU,dali im da se najedu ,pogurali kreditima ,i sad pohasili ..ccc,nevjerovatno !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 16:35

flash je napisao/la:joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...

....pokusam ti zbavit jos veceras...[/quote]

hvala, ziv bio :) ako budes uspio, obavijesti me na mail, (jer me zeza ovaj pp), pa da se dalje dogovorimo: [email protected]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2009, 16:36

Nemojte srat za sudiju. Bio je vrlo dobar. Sta je to pogrijesio? Najveca njegova greska je bila u korist nama. Jer Spahic je komotno mogao dobit drugi zuti.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 nov 2009, 16:37

velez_mostar je napisao/la:Pa,normalno da se brinu za sebe kad su se tamo ponasali neljudski,sta oni misle ,koristiti oruzje u tudjoj drzavi ,ja ne znam da oni imaju ikakav imunitet ,pa jeb.ali bi im majku u pizdu..i naravno da je Blatter za sve kriv,pogledajte samo njegovu izjavu kako mu je nezamislivo Svjetsko bez Ronalda i Messija...a i sudija u Lisabonu je radio na tome..,
Joj ,kako mi sve ovo na zivce ide ,drama..jeb.em im majke ciganske ,gladne ,do juce su gladni hljeba bili ,malo ih pustili u EU,dali im da se najedu ,pogurali kreditima ,i sad pohasili ..ccc,nevjerovatno !
pa sta si ti mislio...to se podrazumijeva da je fifa sve umijesana u ovo,jer ko je jedna Bosna da ide na svjetsko prvenstvo,fakat da bi oni voljeli vidjet Ronalda i Messija koji ce punit stadione svoji igrama i potezima i tako privlacit raju da pune stadion a ONI da pune kes...nazalost tako nam je.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 16 nov 2009, 16:37

dubrava je napisao/la:
flash je napisao/la:joj buraz daj molim te ko Boga, ne mogu dati vise od 50maraka, neam ni ja tolko para, a treba jos i za puta osigurat, i za cascenje onog ko mi je dadne..aj pliz, pa mi javi..ne skidam se s neta...

....pokusam ti zbavit jos veceras...
hvala, ziv bio :) ako budes uspio, obavijesti me na mail, (jer me zeza ovaj pp), pa da se dalje dogovorimo: [email protected][/quote]

....jel ti vazna strana na stadionu????
Nema vise :P

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 16 nov 2009, 16:37

nekako vjerujem u rossetija on je tito , kod njega nema favoriziranja da igra real-zeljo ako je penal za zlju on ce svirat penal , nadam se da ce dokazati da je najbolji sudija i posteno odraditi posao sto i vjerujem. :D a uefa i fifa su mafija nevidjena to svi znamo kad kaze blater da bi svjetsko bez ronalda bilo bez veze to sve govori :( blater -SON OF A BITCH :evil:
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 16 nov 2009, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2009, 16:39

nime_tm87 je napisao/la:Pandža umjesto Spahe, Pjanic od pocetka :)
Jos Bajramovic :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 16:40

Cartman je napisao/la:Nemojte srat za sudiju. Bio je vrlo dobar. Sta je to pogrijesio? Najveca njegova greska je bila u korist nama. Jer Spahic je komotno mogao dobit drugi zuti.
Koju si ti utakmicu gledao :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 16 nov 2009, 16:40

flash je napisao/la:
dubrava je napisao/la:

....jel ti vazna strana na stadionu????
ma, nije mi bitno, sto se mene tice moze i da budem na aut liniji, samo da sam na tekmi...iskreno, volio bi biti na istoku il sjeveru, al, kazem, s obzirom da neam kartu, sve mi pase...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2009, 16:43

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Nemojte srat za sudiju. Bio je vrlo dobar. Sta je to pogrijesio? Najveca njegova greska je bila u korist nama. Jer Spahic je komotno mogao dobit drugi zuti.
Zimbabve-Turkmenistan. Eto reci konkretno gdje je nas to ozbiljno ostetio?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 16 nov 2009, 16:44

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Zimbabve-Turkmenistan. Eto reci konkretno gdje je nas to ozbiljno ostetio?
ja se sjecam onog slobodnjaka za njih kad je Spaha glavu rukom stitio,,, :roll: :roll:

i kad onom njihovom pokemonu ne htjede drugi zuti pokazat,,,
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 16 nov 2009, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Didier Drogba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.