Eto prvi od amarosima i doktora a drugi sam ja jutros sklepo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zahvali se rodjaku sto nas povali!diplomatija je napisao/la:rodjak mi rekao, a inace zivi vec duze vrijeme u danskoj i strasan je kladionicar, skoro je digao oko 10 milja, a jedan od parova mu je bio makedonija-danska hendikep 1, ja sma isforsio cesku, pa vidjecemo..sijeramadre je napisao/la:otkud ti info druzediplomatija je napisao/la:ceska - danska 1, dvije kuce stavljam na cehe, dobio sam informacije iz danske da ta reprezentacija bukvalno i ne postoji, da je apsolutno rasulo u ekipi i danas gube sto posto.. sretno
Još ovaj par čekam, valjda me neće povaliti...Willy je napisao/la:Urugvaj - Paragvaj (s.t.) 1 1.80
Urugvaj peti na tabeli poslije 9 kola sa 12 bodova. Kod kuće imaju skor 3 2 0, uz gol razliku 14:6. Paragvaj je zadnji deveti sa 7 bodova i može se reći da se već oprostio od svjetskog prvenstva. U gostima imaju skor 0 0 5, uz gol razliku 2:12. Sve osim pobjede domaćih bilo bi veliko iznenađenje.
oce brate ja ga isto cekam pa zato ocerossoner je napisao/la:Još ovaj par čekam, valjda me neće povaliti...Willy je napisao/la:Urugvaj - Paragvaj (s.t.) 1 1.80
Urugvaj peti na tabeli poslije 9 kola sa 12 bodova. Kod kuće imaju skor 3 2 0, uz gol razliku 14:6. Paragvaj je zadnji deveti sa 7 bodova i može se reći da se već oprostio od svjetskog prvenstva. U gostima imaju skor 0 0 5, uz gol razliku 2:12. Sve osim pobjede domaćih bilo bi veliko iznenađenje.
Haman da neće....Falcaoo je napisao/la:oce brate ja ga isto cekam pa zato ocerossoner je napisao/la:Još ovaj par čekam, valjda me neće povaliti...Willy je napisao/la:Urugvaj - Paragvaj (s.t.) 1 1.80
necemo sigurno plakat za izgubljenim tiketima nego izgubljenim novcem kojeg vise nema pa stoga nemam ni cime upatit vise joooj bokte... :@bevanda4 je napisao/la:sta je ovo ekipa.. ajmo sta nba!? nećemo valjda plakat za izgubljenim tiketimakao da nismo navikli svi do jednog..
moze li ekipa iz dallasa piercea zadrzat ispod 18 poena??
EDIT: vraća se parker protiv jazzera.. odigrat cu ginobili under 14,5.. a odigrao bih ga ionako, pa sta bude.
Nema ništa od forsiranja. Idemo danas polahko po paremforce je napisao/la:na pola sam zakasnio, nista ... idu 2 isforsirana tiketa :
GL
isto pitanje danas vrijedi za svicarskuLenBias je napisao/la:zasto je ovako velika kvota na belgiju danas?
ado899 je napisao/la:Cipar - Švicarska - 2 1,85
Za Ciprane je ovo utakmica biti ili ne biti, odnosno bolje rečeno i dalje zadržati nekakvu minimalnu šansu ili već sada otpasti sa popisa mogućih putnika za Brazil.
Po svemu sudeći vjerojatniji je ovaj drugi scenarij jer kao prvo dočekuju favorita skupine, a kao drugo već su pokazali kako se u ovim kvalifikacijama teško nose sa protivnicima u skupini pa i onim slabijim od Švicarske. U posljednjih sedam utakmica upisali su jednu i to tijesnu pobjedu nad Islandom, a ostalih šest završilo je uvjerljivim porazima.
Izostanci
Cipar: M.Konstantinou, Aloneftis
Švicarska:Benagglio, Gavranović koji se odlično snašao u reprezentativnom dresu i iz šest susreta zabio čak četiri puta.
Po meni danas Švicarci uzimaju![]()
Sjeverna Irska - Rusija 2 1,55
Sjeverna Irska ima samo jedan poraz u četiri utakmice, no nijednu pobjedu. I zato se baš ne može nadati prolazu na Svjetsko prvenstvo.
U zadnja 32 dvoboja Sjeverna Irska je uspjela ostvariti samo dva trijumfa. Otkako je sjeo na klupu reprezentacije u veljači 2012. godine, izbornik Michael O'Neill još nije došao do pobjede.
Rusija je za sada odradila ogroman posao u skupini. Nakon četiri utakmice imaju maksimalan učinak te su sada glavni favoriti skupine za put u Brazil. Najteža utakmica za njih bila je posljednja natjecateljska, na papiru možda najlakša, protiv Azerbejdžana, kada su protivnika slomili tek pred kraj i to iz penala
Izostanci:
Sjeverna Irska:K. Lafferty, Grigg, Baird, Ward
Rusija: Svi su tu![]()
Ovo sam na malo veci ulog uplatioovo sam sa jednog sajta copy osnovno malo analize i izostanke
pa eto reko da podjelim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.