U Sarajevu ludnica
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Oo je envjerovatno, napio sam se nkon dugo vremena, al nije mi zao!ZMAJEVI, AFERIM! HCVALA VAM U IME CIJELOG NARODA BiH! 
U Sarajevu ludnica
U Sarajevu ludnica
dabogda Grci dobili Portugal u baražu 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kad je pape rekao da bi mogao sa tribina gledat utakmicu ja pomislio da sanjam.Bogami kako smo igrali mogao je komotno sa nesuđenim(hvala bogu)predsjednikom(J.Bevanda) u Zagreb gledat HR-SRB
HVALA ZMAJEVI NA OVOJ NOĆI-
HVALA ZMAJEVI NA OVOJ NOĆI-
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ljudi ja jos ne vjerujem , ja jos sanjam da smo pobjedili

JTS je napisao/la:dabogda Grci dobili Portugal u baražu
kako je portugal krenuo nece ni u barazJTS je napisao/la:dabogda Grci dobili Portugal u baražu
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Imaju li mozda snimci sa Al'jezzere da cujemo arapske komentatore. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nevjerovatna noć drugovi, za ovo se živi ! VOLIM TE BOSNO !!!
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Jel bila naša pres konferencija? ustvari jel ima negdje snimljena?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Jarane taj ti avatar bass pristaje pokusaj uraditi isto ne bi li dosao sebi ako nemas kome i koji me qurac citiras hljeba ti tvog svakidasnjegApc je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:maloprije dodjoh kuci a nekad jutros sam izasao,zena vec kupi krpice ja pjan ko šina al srce ko munara veceras smo pokazali da i ova mala napacena zemlja moze da podere evropske grke
Da si pjan ko " šina " nebi ti se mogao naci dugme sto se pali racunar il na laptopu zato ne laprdaj da si pjan![]()
Imas na "izvoru"Elegant je napisao/la:Imaju li mozda snimci sa Al'jezzere da cujemo arapske komentatore.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- muha milanez
- Kontakt:
imam brigu, moram u pola 7 ustatlikusa je napisao/la:Ko ce veceras zaspat
u Sarajevu je nenormalno veceras
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
spremaj kupaci ,brazil je tulikusa je napisao/la:Ko ce veceras zaspat
[youtube][/youtube]
samo da pohvalim komentator , veceras je vrh bio po mom misljenju evo sad gledam snimak, najezio sam se 
- Goalgetter
- Kontakt:
U rangu je sa utakmicom na Parkenu. Defintivno jedna od najvecih pobjeda ikadaCartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
- Rockefeller
- Kontakt:
Gledao sam i jednu i drugu i treću, al' meni je nekako utakmica u Parizu bila najbolja.Goalgetter je napisao/la:U rangu je sa utakmicom na Parkenu. Defintivno jedna od najvecih pobjeda ikadaCartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svaka je imala svoju drazGoalgetter je napisao/la:U rangu je sa utakmicom na Parkenu. Defintivno jedna od najvecih pobjeda ikadaCartman je napisao/la:I sta mislite, je li ovo bila najbolja utakmica repke ikada? Bilo je lijepih pobjeda protiv Danske, Belgije, Norveske itd, ali ovo mi je bila nekako perfektna utakmica. Bez ikakvog srljanja, odradjeno u stilu najvecih reprezentacija.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.