Zvjezdan Misimović
- Blek_Stena
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Samo poruka za one koji su sumnjali i njegove kvalitete, koji su ga otpisivali i tjerali iz reprezentacije, poklopite se i sutite. Sljedeci put kad se spomene Zvjezdan Misimovic ustanite!
Svaka cast za vecerasnju partiju!

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- EdenHazard
- Kontakt:
Kapa dole majstore,
uz Vedu najdraži igrač repke
Kako okrenu Samarasa
uz Vedu najdraži igrač repke

Kako okrenu Samarasa

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
hodža je napisao/la:neznalica je napisao/la: "U enciklopediji BH fudbala pored broja 10 stoji Misketova slika"![]()
![]()
sutra je Miske igrač odluke

FORZA MARŠAL !!!
Ma kako je moguce da covek koji igra u Kini ovako odigra fudbala.
Da li ste sada svesni kolike ste gluposti izjavljivali vi koji ste to govorili ?

Da li ste sada svesni kolike ste gluposti izjavljivali vi koji ste to govorili ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
nek smo konačno dočekali nešto vrhunsko iz Kine

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Centarsut k'o u Beckhama.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
post godine, ovo zasluzuje screenshot D:JTS je napisao/la:nek smo konačno dočekali nešto vrhunsko iz Kine![]()

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
To toEdenHazard je napisao/la:Forma je prolazna, klasa je vječna

Hvala ti stari što si naš.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
EdenHazard je napisao/la:Forma je prolazna, klasa je vječna
Danas je bio kao mlađi Zinedinov brat! Kralj će nositi desetku na leđima dok god hodi Zemljom!storm_raider je napisao/la:Doktor fudbala!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Vakat da pojedem go*no izgleda.
Al' mi je drago što je tako, nisam bio nimalo optimističan što se tiče Misketovog povratka, večerašnje tekme...kad tamo, Miske se poigrao sa Grcima.
U neka doba mi je bilo žao Samarasa i društva, šta im je tata radio, sve jednog po ćevape, drugog po kajmak...
Bravo Zvjezdane!

Al' mi je drago što je tako, nisam bio nimalo optimističan što se tiče Misketovog povratka, večerašnje tekme...kad tamo, Miske se poigrao sa Grcima.

U neka doba mi je bilo žao Samarasa i društva, šta im je tata radio, sve jednog po ćevape, drugog po kajmak...

Bravo Zvjezdane!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Misimovic je kralj svih kraljeva.... svaki put neki likovi pocnu da sumljaju u njega pa da ih Miske mora uvjerljivo uvjeriti koliko utjeca na ovu reprezentaciju 

- zlatan.edvin
- Kontakt:
Uvijek fenomenalan, bravo Miske.
- el-fighter
- Kontakt:
Zaista nisam vjerovao da Misimovic moze napraviti ovakva povratak u reprezentaciju, ali drago mi je sto sam bio u krivu. Covjek je jos jednom pokazao kakav je majstor i sta znaci za ovu reprezentaciju. Jednostavno on mora imati zacementirano mjesto u ekipi, bez obzira ko mu je konkurencija. Kako se samo igrao sa Grcima
moj stari je u jednom trenutku uzviknuo:"ovaj ne igra, ovaj se igra"..
Bravo Miske!!

Bravo Miske!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- GunnerEmir
- Kontakt:
majstor ostaje majstor...ćovjek stvarno zna igrat fusbal...još da se malo fizički još dterfi i to je to
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Jos se jednom pokazalo kada igra Miske mi dajemo golove...
Pjanicu svaka cast ali jos teba nabrijati jastuk ruta da bude Miske....
Pjanicu svaka cast ali jos teba nabrijati jastuk ruta da bude Miske....
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 23 mar 2013, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Mismovic je igrac utakmice. Jedna od njegovih boljih utakmica za BiH, ako ne i najbolja. Sve sto smo odigrali prema naprijed, odigrali smo zahvaljujuci njemu. Povezao je vezu sa odbranom, krilima i napadom. Pojeo je Kacuranisa i Karagunisa. Srce tima.
Dzeko je isto tako odigrao najbolju utakmicu za reprezentaciju. Prvi gol je bio prelijep i maestralan. Kretanje, prijem lopte... Sve je bilo vise nego dobro.
Lulic i Ibisevic mogu i moraju bolje, kao i ostali igraci. Dobro je sto ovo nije maksimum.
Dzeko je isto tako odigrao najbolju utakmicu za reprezentaciju. Prvi gol je bio prelijep i maestralan. Kretanje, prijem lopte... Sve je bilo vise nego dobro.
Lulic i Ibisevic mogu i moraju bolje, kao i ostali igraci. Dobro je sto ovo nije maksimum.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kazu kineska liga losa liga i lose utice na igrace, mozda jeste tako ali u slucaju Misimovica su mnogi pogrijesili.
Covjek je odigrao maestralno a posebno mi se svidjela njegova izjava nakon meca gdje kaze: "ko kaze da sam star, u junu punim tek 31 godinu", sto indirektno govori da zeli jos uvijek ganjati loptu sa reprezentativcima a ne kao sto je vecina predvidjala da je njegova karijera gotova sto se tice svetog dresa.
Covjek je odigrao maestralno a posebno mi se svidjela njegova izjava nakon meca gdje kaze: "ko kaze da sam star, u junu punim tek 31 godinu", sto indirektno govori da zeli jos uvijek ganjati loptu sa reprezentativcima a ne kao sto je vecina predvidjala da je njegova karijera gotova sto se tice svetog dresa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Miske najbolji veceras.
Cini mi se da je spustio koju kilu
... A i da nije, mi boljeg na poziciji pleja nemamo. Da se hoce vratiti u Bundesligu. To bi valjalo za njega i nas. Moze on dobro igrati u Borusiji M, Majncu, Frajburgu, Hanoveru itd..

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- ficobahtic
- Kontakt:
Miske je zasluzio i aBd na korak je od ispunjenja svog sna da zaigra na SP a znamo da je toliko toga dobrog donio ovoj reprezentaciji, i nama naravno...Neimjerno mi je drago zbog njega jer mu je ovo fakticki mozda i zadnji voz da krunise svoju bogatu karijeru!!! Jbt, samo kad se sjetim kako je Kasiljasa bacio, to moze samo on i Šuker svojevremeno!Omerbavarac je napisao/la:Kazu kineska liga losa liga i lose utice na igrace, mozda jeste tako ali u slucaju Misimovica su mnogi pogrijesili.

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.