BRAVO MOMCI

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
harishp je napisao/la:Sve je to u redu ali te opet yebu te kvakiceSaurman je napisao/la:Ovo je najbolja utakmica pod vodstvom Šušića svi igrači su maestralno odradili tekmu.Džeko dokazao svoju klasu a i Miske po meni igrač utakmice.Magija je i dalje u nogama Misketa.![]()
Još kad nam se vrate Pjanić i Salihović i dolazak Kolašinca pa to će biti perverzija od repeke.
Odlično rečeno, potpisujem sve i riječrevan je napisao/la:Zaista čovjek ne može biti ni ljut na ove primitivce u Banja Luci. Bez domovine, bez reprezentacije, bez identiteta, uz huliganske ispade svakih sedam dana. Guraju se svakoj zemlji u krilo, a svima valuta za potkusurivanje. Nije to za ljutnje. Takve ljude može čovjek samo žaliti.
Zmajevi su večeras izgledali kao titani iz grčke mitologije naspram nemoćnih smrtnika koji još vatru nisu otkrili. I da smo izgubili mi 1:3, ovi momci bi zaslužili samo pohvale. Kada vam igrač ne želi van uprkos činjenici da mu krvi šikti iz nosa, kada drugi želi da igra unatoč teškoj povredi i kada se svi rovovski bore za svaku loptu iako vodimo 3:0, to je nešto neprocijenjivo. U ovom trenutku sam najponosniji što u srcu nosim ovu veličanstvenu naciju i što me svijetu predstavlja dvadeset i nešto zlatnih Zmajeva. Hvala vam momci od srca za radost koju nam donosite u ovim najtežim danima.
Srećko Šušić:Vodio sam dvostruki životharishp je napisao/la:Sve je to u redu ali te opet yebu te kvakiceSaurman je napisao/la:Ovo je najbolja utakmica pod vodstvom Šušića svi igrači su maestralno odradili tekmu.Džeko dokazao svoju klasu a i Miske po meni igrač utakmice.Magija je i dalje u nogama Misketa.![]()
Još kad nam se vrate Pjanić i Salihović i dolazak Kolašinca pa to će biti perverzija od repeke.
I aBd nastavlja se protiv LichtensteinaNimla_RZ je napisao/la:@Golgetter-u nastavi se onaj niz na BP.
Svaka cast svima na ovim pobjeda, ali realno Susic nije kakav trener. Medutim ima srecu da nam je ova generacija jedna od najboljih posljednih 20 godina.astra1922 je napisao/la:nemogu opisati srecu,hvala vam momci bosna je ponosna na vas.veceras se popilo cisterne i cisterne
mislim da bi na nasoj temi trebalo ukinuti kritike na neko vrijeme.gledam mnogi pljuju susica a covjek vec za kratko vrijeme postao najuspjesniji nas selektor.pa nemoze biti panj pa da reda ovakve rezultate.napokon smo postali ekipa koja moze svakoga pobijediti ,ozbiljna smo ekipa koja ce akobogda ubrzo u prvi sesir i na svako veliko takmicenje,amin..
Kad ode Spaha doci ce Kolasinac i Bicakcic i....neki novi klinci.geronimo je napisao/la: I opet mi iznova dođu misli šta će biti kada ode Spaha...
Da i ne. Protiv Slovenije smo pobijedili na individualni kvalitet, ali ne danas. Koliko ga ja god kritikovao zbog novih igraca i ponasanja, ali ovo danas je i njegovo maslo, ekipa je bila veoma dobro poslozena i odigrao je onako kako se moralo igrati protiv Grka: Napadacki.Svrki je napisao/la: Svaka cast svima na ovim pobjeda, ali realno Susic nije kakav trener. Medutim ima srecu da nam je ova generacija jedna od najboljih posljednih 20 godina.
aha 7 golova.Durden je napisao/la:Je li Edin prvi srjelac kvalifikacija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.