Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Volim te Bosno! Hvala vam momci, ponosna je Bosna na vas. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Citizen-X
- Kontakt:
ma jbo to sad - meni je drago da sam pregrizo jezik ha ja....Neutral je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:upravo je to neobjektivnost - ko je Ibricicu kriv sto je promasio g'o za pobjedu u PortugaluNeutral je napisao/la:
Kakva objektivnost ? Grčka nije ni sjena prijašnje ekipe. Ovo se mora dobiti, a ni bod nije loš kada smo 0:0 tamo igrali.
pika se rezultat paša moj a sve ostalo su samo statistike... onaj ko je im'o puno sansi a 0 golova treba da se zapita kakve ima igrace koji trebaju da daju te famozne golove - na kraju se i pokazalo da je ibricic samo kadar eventualno za hajduka i HNL i BH Telecom "premier" ligu i nigdje ga vise ni na mapi nije bilo....
previse sebi mi dizemo rep umjesto da strahujemo i u adrenalinu iz straha nadjemo sansu....
Citizen, nisam džabe bio optimista. Napisao sam još negdje davno da ćemo ih razvaliti, ali eto mnogi su bili kritično prema čistoj logici. Grci nisu ni G od prijašnje sjajne repke a naši momci trpaju nemilice u posljednjim utakmicama.
Imao sam predosjećaj da ćemo primiti na kraju gol i eto primili smo ga. Pravo mi je krivo zbog toga ali eto.
Momci su odigrali fenomenalan meč, podsjećali su me na igru BvB-a, vršili stalni presing, bili su kao osice. Misimović maestro, koja fudbalska intelegencija, nevjerovatno. Džeko trpa nemilice kao i Vedo. Nadam se da će otići iz onog šugavog Citya gdje ne cijene jednog od 5 najboljih napadača današnjice.
Bitka je dobijena ali nije još rat. Grci su dobili Slovake na strane. Mi idemo i Latviji, Litvaniji i Slovačkoj. Dolaze nam Lihtenštajn i Slovačka. Ostajem pri svojoj, ovo se mora iskoristiti.
Ps: Još kada se aBd vrati Pjanić
atmosfera u ZE:
http://zenica.tv/index.php/zenica-live/k1" onclick="window.open(this.href);return false;
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Bravoooooooo!
Krenulo je slavlje na ulicama
Krenulo je slavlje na ulicama

- Principatus
- Kontakt:
Nego jeste vidjeli onu situaciju kada su Vrsajevic i Stevanovic krenuli na Grke.
Grci kao u slow motion a ova dvojica kao vjeverice na kokainu.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Održali smo im fudbalsku lekciju...Volim te Bosno mojaaaaaaaaaaaa...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Joj gol Avdije bi bio tacka na i.Principatus je napisao/la:Nego jeste vidjeli onu situaciju kada su Vrsajevic i Stevanovic krenuli na Grke.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nemogu opisati srecu,hvala vam momci bosna je ponosna na vas.veceras se popilo cisterne i cisterne
mislim da bi na nasoj temi trebalo ukinuti kritike na neko vrijeme.gledam mnogi pljuju susica a covjek vec za kratko vrijeme postao najuspjesniji nas selektor.pa nemoze biti panj pa da reda ovakve rezultate.napokon smo postali ekipa koja moze svakoga pobijediti ,ozbiljna smo ekipa koja ce akobogda ubrzo u prvi sesir i na svako veliko takmicenje,amin..
mislim da bi na nasoj temi trebalo ukinuti kritike na neko vrijeme.gledam mnogi pljuju susica a covjek vec za kratko vrijeme postao najuspjesniji nas selektor.pa nemoze biti panj pa da reda ovakve rezultate.napokon smo postali ekipa koja moze svakoga pobijediti ,ozbiljna smo ekipa koja ce akobogda ubrzo u prvi sesir i na svako veliko takmicenje,amin..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Begovic veceras najgori,pa nista nije radio

"You'll Never Walk Alone"
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Zaista čovjek ne može biti ni ljut na ove primitivce u Banja Luci. Bez domovine, bez reprezentacije, bez identiteta, uz huliganske ispade svakih sedam dana. Guraju se svakoj zemlji u krilo, a svima valuta za potkusurivanje. Nije to za ljutnje. Takve ljude može čovjek samo žaliti.
Zmajevi su večeras izgledali kao titani iz grčke mitologije naspram nemoćnih smrtnika koji još vatru nisu otkrili. I da smo izgubili mi 1:3, ovi momci bi zaslužili samo pohvale. Kada vam igrač ne želi van uprkos činjenici da mu krvi šikti iz nosa, kada drugi želi da igra unatoč teškoj povredi i kada se svi rovovski bore za svaku loptu iako vodimo 3:0, to je nešto neprocijenjivo. U ovom trenutku sam najponosniji što u srcu nosim ovu veličanstvenu naciju i što me svijetu predstavlja dvadeset i nešto zlatnih Zmajeva. Hvala vam momci od srca za radost koju nam donosite u ovim najtežim danima.
Zmajevi su večeras izgledali kao titani iz grčke mitologije naspram nemoćnih smrtnika koji još vatru nisu otkrili. I da smo izgubili mi 1:3, ovi momci bi zaslužili samo pohvale. Kada vam igrač ne želi van uprkos činjenici da mu krvi šikti iz nosa, kada drugi želi da igra unatoč teškoj povredi i kada se svi rovovski bore za svaku loptu iako vodimo 3:0, to je nešto neprocijenjivo. U ovom trenutku sam najponosniji što u srcu nosim ovu veličanstvenu naciju i što me svijetu predstavlja dvadeset i nešto zlatnih Zmajeva. Hvala vam momci od srca za radost koju nam donosite u ovim najtežim danima.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Principatus
- Kontakt:
Ma nisam se kladio od Francuske. Glavno pobjeda, nenormalno zalaganje, borba i cisti Blitzkrieg.geronimo je napisao/la:Izgleda da su ti neki poljuljali samopouzdanje.Principatus je napisao/la:Principatus je napisao/la:3:1 za nas.
Hebo ja sebe sto pare na ovo ne stavi!![]()
BRAVO, BRAVO I JOŠ JEDNOM BRAVO.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da jos jednom pozdravimo raju iz manjeg BH-entiteta !
Danas su dva puta izgubili.

Danas su dva puta izgubili.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva predivna noć.Bravo zmajevi! 

Sve je to u redu ali te opet yebu te kvakiceSaurman je napisao/la:Ovo je najbolja utakmica pod vodstvom Šušića svi igrači su maestralno odradili tekmu.Džeko dokazao svoju klasu a i Miske po meni igrač utakmice.Magija je i dalje u nogama Misketa.![]()
Još kad nam se vrate Pjanić i Salihović i dolazak Kolašinca pa to će biti perverzija od repeke.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ne zamjeram im onaj drugi gol. Najcistije smo odigrali odbranu kako pamtim reprezentaciju. Prva greska i gol primamo. Nema veze. Neka ih ovaj drzi i dalje budnim 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ovako dobra odbrana nikad nije bila. Tacno nijednom nisam bio zabrinut kada bi grci kofol krenuli naprijed. Zadnja linija je bila bedem!
Dobra akcija,steta zbo Steve,volio bih da ga je uvalio...Principatus je napisao/la:Nego jeste vidjeli onu situaciju kada su Vrsajevic i Stevanovic krenuli na Grke.
- anonymousHD
- Kontakt:
Suze, plačem jbte. Hvala vam momci. 

Šteta što ga Stevanović nije zabio. Nikako da zaigra u Sevilli. Da je možda zabio otvorila bi se vrata i u klubu.
Baš me zanima da li gleda dotični hajvan od trenera Mancini koji je plaćen milionima eura Džeku ? Ne daš takvom napadaču da započinje svaku utakmicu je pokazatelj limitiranost jednog trenera koji je jedno veliko ništa u fudbalu.
Jedva čekam taj dan da ode Edin Džeko iz City-a.
Baš me zanima da li gleda dotični hajvan od trenera Mancini koji je plaćen milionima eura Džeku ? Ne daš takvom napadaču da započinje svaku utakmicu je pokazatelj limitiranost jednog trenera koji je jedno veliko ništa u fudbalu.
Jedva čekam taj dan da ode Edin Džeko iz City-a.
**** nestvarno.
Bravo momci.
Ocitana lekcija iz fudbala iz teorije iz prakse.Brazil je veoma blizu.
Sutra o utakmici vise.
Bravo momci.

Ocitana lekcija iz fudbala iz teorije iz prakse.Brazil je veoma blizu.

Sutra o utakmici vise.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.