Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
[youtube][/youtube]
yebo ba ove krkane iz r.sumske
hrvati ce ih oderat ko mlade majmune
prijedlog: nemojte ni kaciti takve slike ne treba nam to
imam šuhu da će ga Lulić zabiti
yebo ba ove krkane iz r.sumske
hrvati ce ih oderat ko mlade majmune
prijedlog: nemojte ni kaciti takve slike ne treba nam to
imam šuhu da će ga Lulić zabiti
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 22 mar 2013, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Vakat bi mu i bio da se malo trzne u repki.Adi_Zepce je napisao/la:Kako se tekma blizi sve sam uvjereniji da ce Lula biti nas najbolji igrac

I to sto kazesmandraX je napisao/la:Vakat bi mu i bio da se malo trzne u repki.Adi_Zepce je napisao/la:Kako se tekma blizi sve sam uvjereniji da ce Lula biti nas najbolji igrac

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
BluesForever je napisao/la:I zbog ovoga sam ja na temi Novak Đokovic govorio sto ne navijam za Novaka,jest on iz Srbije i nema sa ovim **** iz RS-a ništa ali sigurno 80% Srba iz Srbije ne bih za nas navijalo.LenBias je napisao/la:
sta li je u glavama ovih ljudi?

Zadnja izmjena: Dzonikola, dana/u 22 mar 2013, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Link za live stream: http://www.balkanmp3.ba/index.php?pages/tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Neutralan88
- Kontakt:
+1BluesForever je napisao/la:I zbog ovoga sam ja na temi Novak Đokovic govorio sto ne navijam za Novaka,jest on iz Srbije i nema sa ovim **** iz RS-a ništa ali sigurno 80% Srba iz Srbije ne bih za nas navijalo.LenBias je napisao/la:
sta li je u glavama ovih ljudi?
da se pridružim da mrzim sve što je sa lijeve i desne strane NAŠE DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE

- majestic24
- Kontakt:
Idemo im yebati majku
Treba im naplati sve do sada i to sa kamatama
Treba im naplati sve do sada i to sa kamatama
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jbg ne gledaju neki na Bosnu kao na svoju zemlju. Koliko god to apsurdno zvucalo.Citizen-X je napisao/la:kojem komsiji ba?L'Avvocato je napisao/la:Ma na ovo se treba samo smijati ba. To ti je balkan i nas mentalitet. Ovo ces naci na svakoj strani. Spika ''nek i komšiji crkne krava'' samo malo prepakovana u drugu ambalažu.Citizen-X je napisao/la:a ja krkan tocio gorivo kod njih - e pa neces vise mamu li vam supacku
pa raduju se porazu vlastite zemlje!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A, gdje je ova slika nastala kada se svi palite toliko na nju?
- EdenHazard
- Kontakt:
Te slike nemojte kaciti ovdje, ko god ne volim vlastitu zemlju nek se dobro ispita sta je s njim
Volim Bosnu, al takoder cjenim i postujem i Hrvatsku i Srbiju i s kim god da igraju navijam za njih (osim protiv BiH)
a to sto ti maloumnici se raduju porazima (svojim) to je do njih
2:0 Begović 2x
Volim Bosnu, al takoder cjenim i postujem i Hrvatsku i Srbiju i s kim god da igraju navijam za njih (osim protiv BiH)
a to sto ti maloumnici se raduju porazima (svojim) to je do njih
2:0 Begović 2x

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Dilema da li pojest njega za Hrvatsku ili za BiH u našoj Federalnoj zajednici.?
Dva keca , gol razlika 9 :0 .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- sejomadridista
- Kontakt:
Bosna i Hrvatska do pobjede sa 2:0 

Kako se utakmica bliži mene sve veća trema puca a nažalost mi i pesimizam raste. Postao sam pesimista od saznanja da Salihović i Pjanić neće igrati a nadam se da ću biti u krivu i da je moj pesimizam bez razloga. Mislim da bi nam se sve nade srušile kao kule od karata u slučaju eventualnog poraza, toga me je najveći strah, a s druge strane sada ne bih potpisao X jer nama je pobjeda od ogromnog značaja zbog utakmica koje nas čekaju sa Slovačkom. Ne znam, ne može čovjek biti pametan! 

Eh..jedini problem moze bit to sto je 40% ulaznica bilo rezervisano..valjda tih 40% nece bit oni koji samo sjede i ne pjevaju ko ovi obicni..najbolji navijaci.
O pjanicu se nista ne zna mzoda nas sve iznenadiAlucard je napisao/la:Kako se utakmica bliži mene sve veća trema puca a nažalost mi i pesimizam raste. Postao sam pesimista od saznanja da Salihović i Pjanić neće igrati a nadam se da ću biti u krivu i da je moj pesimizam bez razloga. Mislim da bi nam se sve nade srušile kao kule od karata u slučaju eventualnog poraza, toga me je najveći strah, a s druge strane sada ne bih potpisao X jer nama je pobjeda od ogromnog značaja zbog utakmica koje nas čekaju sa Slovačkom. Ne znam, ne može čovjek biti pametan!
Na Face TV je kombinovani prijenos 15 utakmica !
Znaci za svaku po par minuta !
Znaci za svaku po par minuta !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ćiro pred tekmu sa Srbijom.
"Hebat cemo im majku"

"Hebat cemo im majku"

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.