prognoza 1:0 (Misimovic)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kod kuce uz forumCitizen-X je napisao/la:kako cete gledat tekmu + atmosfera + ambijent + dje ko sta?
Kući gdje se osjećam najugodnije, pojačati i uživati. Prvo pogledati susjede malo, pa onda lagano utakmica dana\večeriCitizen-X je napisao/la:kako cete gledat tekmu + atmosfera + ambijent + dje ko sta?
Jedan Lexy od 3mg i nećeš imati problemaSheyi je napisao/la:Samo da ne pocnem drhtat veceras
e to ti je uzivancija...dzeko pogodi precku, a ti brze bolje na forum i kucaj "jaooo koja sansa"Otelo je napisao/la:kod kuce uz forumCitizen-X je napisao/la:kako cete gledat tekmu + atmosfera + ambijent + dje ko sta?
ma tako i tako gledam preko neta,pa mi je ot uz put a ne brini se necu biti jedini koji ce to raditPapastathopoulos je napisao/la:e to ti je uzivancija...dzeko pogodi precku, a ti brze bolje na forum i kucaj "jaooo koja sansa"Otelo je napisao/la:kod kuce uz forumCitizen-X je napisao/la:kako cete gledat tekmu + atmosfera + ambijent + dje ko sta?![]()
ccc...
ja cu kuci k'o cojk gdje najvise volim
a sorry, ako ces gledat preko neta, to je druga stvarOtelo je napisao/la: ma tako i tako gledam preko neta,pa mi je ot uz put a ne brini se necu biti jedini koji ce to radit
Citizen-X je napisao/la:piva sarma rakija?
hajde nebud' namćor pusti klince nek se ispucaju ha ja....Papastathopoulos je napisao/la:a sorry, ako ces gledat preko neta, to je druga stvarOtelo je napisao/la: ma tako i tako gledam preko neta,pa mi je ot uz put a ne brini se necu biti jedini koji ce to raditja sam mislio na one likove sto gledaju na TV-u pa tako pohite na komp da bi dali svoj uvidjaj tekme jedno 60 puta tokom poluvremena...
ma hebo to, veceras radler (Citizen-X je napisao/la:hajde nebud' namćor pusti klince nek se ispucaju ha ja....Papastathopoulos je napisao/la:a sorry, ako ces gledat preko neta, to je druga stvarOtelo je napisao/la: ma tako i tako gledam preko neta,pa mi je ot uz put a ne brini se necu biti jedini koji ce to raditja sam mislio na one likove sto gledaju na TV-u pa tako pohite na komp da bi dali svoj uvidjaj tekme jedno 60 puta tokom poluvremena...
jesi prava mindza pa to nije piva to je kisela s limunomPapastathopoulos je napisao/la: ma hebo to, veceras radler () i aura i lagano se znojit tokom meca
![]()
ja sam muslim, zato pijem kiselu s limunomCitizen-X je napisao/la:jesi prava mindza pa to nije piva to je kisela s limunomPapastathopoulos je napisao/la: ma hebo to, veceras radler () i aura i lagano se znojit tokom meca
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.