Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ima da im krhnemo sve bogove u facu pred tekmu,pa da im 3 komada zavalimo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Neutralan88
- Kontakt:
SB90 je napisao/la:bez seje i pjanica, imamo al u qrcu. torosidis sjajan igrac takticki i trkacki, bolji od mujdze i u daleko boljoj formi, sokratis odlican stoper, bolji od vranjesa i zukanovica. recimo da su spaha pa i lula na lijevom beku bolji od njihovih. u vezi zahirovic i medunjanin, koliko mi god bili dragi, realno male mace za karagounisa, katsouranisa i maniatisa koji u nogama imaju bruku jakih utakmica na velikim takmicenjima i u ligi prvaka. u napadu smo naravno jaci. sve u svemu, ne vidim drasticnu razliku.Neutralan88 je napisao/la:Pa u našu korist, realno gledajuci imamo igrace mnogo kvalitetnije.
možda slabo pratim Grke al Begović, Džeko i Vedo (bez Pjanića) al definitivno jaci smo tj i možemo dobiti ih

Slažem se za Vranješa da je slab, valjda to Samaras ne iskoristi kao i na prvoj utakmici..
Uglavnom u Atini je bilo 0:0 ni Grci ne znaju zabiti a eto lafo mi ne znamo al znamo

- Cautinho
- Kontakt:
Mislim da kako se utakmica sve vise blizi,nama je pobjeda sve bliza.Igraci su sigurni da mogu pobjediti,Pjanic je jos pod upitnikom,ali su vijesti i vise nego dobre,Misimovic isto u super formi,ako se odigra na nivou,pobjeda je nasa.
Zato:
DO POBJEDE ZAJEDNO,HAJMO ZMAJEVI!!!
Zato:
DO POBJEDE ZAJEDNO,HAJMO ZMAJEVI!!!
Keep walking.
Mi u zadnje 4 utakmice nismo gola primili, to treba da nešto govori o našoj odbrani
- Citizen-X
- Kontakt:
ima l ko da mi sibne linkove odvojene demarkirano il ovdje
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
Da, i meni je to palo u oci. Korektne, umjereno optimisticke izjave selektora i igraca, a navijaci ne bi bili navijaci bez euforije, i to ne moze odmoci. Jedino, ako Nedaj Boze stvari krenu po zlu vracanje u realnost ce biti yebeno.adriano_leite je napisao/la:Eufuriju su pokrenuli navijaci, a ne igraci i selektor. Igraci su mrtvi hladni sto bi se reklo, a Pape ne izjavljuje da cemo im **** mater. S vise emocija ispijam pivo nego sto ih igraci pokazuju u ovom trenutku. To je ono sto mi je posebno drago sto se tice repke kako danas izgleda, pravi profesionalci i nema podcjenjivanja.Apc je napisao/la:Previlika se euforija digla nije Grkca ljudi Luksemburg sta vam je.
Vjerujem u pobjedu ali i s bodom bi i vise nego zadovoljan.
- Neutralan88
- Kontakt:
pa kaže ovako:
69' Israel 3 - 1 Portugal

edit: evo brzo 3-2
69' Israel 3 - 1 Portugal

edit: evo brzo 3-2

- Ponos Torina
- Kontakt:
Lijepo je vrijeme danas,teren super tako da ocekujem pobjedu mozda i 2 razlike

na Face tv trenutno snimak iz Grcke
po sve sudeci igrat cemo 4-3-3 ili 4-1-2-1-2

na Face tv trenutno snimak iz Grcke

po sve sudeci igrat cemo 4-3-3 ili 4-1-2-1-2
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 22 mar 2013, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Raja, hoce li vecerasnja tekma na Face-u biti kombinovana sa nekom drugom ili ide bez prekidanja?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bit' će ti prijatelju ovdje bruka linkova, bujrum biraj.Citizen-X je napisao/la:ima l ko da mi sibne linkove odvojene demarkirano il ovdje
http://www.sportlemon.tv/
http://atdee.net/
http://www.lshunter.tv
To samo govori da statistika moze itekako da zamaze oci.Durden je napisao/la:Mi u zadnje 4 utakmice nismo gola primili, to treba da nešto govori o našoj odbrani
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
Kombinacija sa još desetak utakmicaOmerbavarac je napisao/la:Raja, hoce li vecerasnja tekma na Face-u biti kombinovana sa nekom drugom ili ide bez prekidanja?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odgovoreno milion puta. BHT ima pravo na prijenos i cao. Face moze prikazati samo golove.Omerbavarac je napisao/la:Raja, hoce li vecerasnja tekma na Face-u biti kombinovana sa nekom drugom ili ide bez prekidanja?
Izjednaci sugavi portugal u 92 3-3 

- Neutralan88
- Kontakt:
ja ba taman da napisem 3:3
ipak ce CR vidjet baraž i SP u Brazilu

ipak ce CR vidjet baraž i SP u Brazilu

Ne bi me cudilo da je sam sudija asistent.Lucryler je napisao/la:Izjednaci sugavi portugal u 92 3-3
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
kakvi su kartoni kod grka, jer igraju tešku tekmu u utorak?
sorry za glupo pitanje, nisam nešto pratio medije u zadnje vrijeme, igra li pjanić večeras?
btw. spremam se za polazak
btw. spremam se za polazak
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
- Kontakt:
Centarsut, Almeida skace pogadja precku lopta se odbija na metar od gola i glupi neki izraelac da izbije napucava onog šatiranog iz Reala i lopta u gol.. koja luda sreca..Lucryler je napisao/la:Izjednaci sugavi portugal u 92 3-3
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Upravo._dreamer_ je napisao/la:To samo govori da statistika moze itekako da zamaze oci.Durden je napisao/la:Mi u zadnje 4 utakmice nismo gola primili, to treba da nešto govori o našoj odbrani
Liechtenstein, Latvia i Lithuania i nisu neko mjerilo. Primili smo 2 gola u te 3 utakmice. Grcka u gostima se moze nazvati uspjehom kada smo sacuvali mrezu ali sjetimo da je itekako bilo propuha u odbrani protiv Helena. Vidjet` cemo veceras, jos jedan pravi ispit za nasu odbranu.
One prijateljske ne pikam (Wales, Algeria i Slovenija), s razlogom se to zove prijateljskom utakmicom (na nekima nisi ni mogao vidjeti neki kvalitet ili probleme s obzirom na teren) mada je i protiv Janeza "puhnulo" par puta, neshvatljive rupe smo i tu stvarali u odbrani. Ta statistika kako @dreamer rece samo zamazuje oci, odbrana nam i nije bas jaci dio tima.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.