Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad ce bit linkova ?
**** GRKE
u ciju korist?Neutralan88 je napisao/la:Ako pogledamo naš igracki sastav i Grka jbg razlika je po meni drasticna![]()

Sasa Kajkut pitarima tabut!
Previlika se euforija digla nije Grkca ljudi Luksemburg sta vam je.
Vjerujem u pobjedu ali i s bodom bi i vise nego zadovoljan.
Link ce biti ovdje : http://bhsstv1.****/2013/03/204 ... flash.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Link ce biti ovdje : http://bhsstv1.****/2013/03/204 ... flash.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nemogu vjerovati kako su oslabili portugalci pa da ih zidovi gaze ccc.Neutralan88 je napisao/la:koje smo mi srece ili fakat smo losi u bitnim utakmicama jer evo:
39' Israel 2 - 1 Portugal i to preokret šifuta
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- adriano_leite
- Kontakt:
Eufuriju su pokrenuli navijaci, a ne igraci i selektor. Igraci su mrtvi hladni sto bi se reklo, a Pape ne izjavljuje da cemo im **** mater. S vise emocija ispijam pivo nego sto ih igraci pokazuju u ovom trenutku. To je ono sto mi je posebno drago sto se tice repke kako danas izgleda, pravi profesionalci i nema podcjenjivanja.Apc je napisao/la:Previlika se euforija digla nije Grkca ljudi Luksemburg sta vam je.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Jeste li obavili svoju građansku dužnost i odigrali keca na naše.
Moj kolega makeonac, kaze da ce Pjana igrati večeras.Neutralan88 je napisao/la:N
Jedino žalim zbog Pjanica jer on radi prevagu na terenu.
Odakle njemu taj info, a da mi ne znamo, stvarno ne znam.
Al eto, vidjet cemo.
OdMiticoPomalio je napisao/la: Ja sam uplatio na Bosance,pa videcemo veceras...Gledacu Makedoniju,a odslusivati sta se desava na Bilinom..Zasluzi Bosna posle svega da ide na jedno SP,..prema zadnje informacije mislim da ce igrati i Pjanic,tako da 1 je realan po meni...
OTKAD JE SAFETA na klupi nije bilo euforije medju igracimaadriano_leite je napisao/la:Eufuriju su pokrenuli navijaci, a ne igraci i selektor. Igraci su mrtvi hladni sto bi se reklo, a Pape ne izjavljuje da cemo im **** mater. S vise emocija ispijam pivo nego sto ih igraci pokazuju u ovom trenutku. To je ono sto mi je posebno drago sto se tice repke kako danas izgleda, pravi profesionalci i nema podcjenjivanja.Apc je napisao/la:Previlika se euforija digla nije Grkca ljudi Luksemburg sta vam je.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- Neutralan88
- Kontakt:
SB90 je napisao/la:u ciju korist?Neutralan88 je napisao/la:Ako pogledamo naš igracki sastav i Grka jbg razlika je po meni drasticna![]()
Pa u našu korist, realno gledajuci imamo igrace mnogo kvalitetnije.
Sama grupa nije više u pitanju treba nam sreca da dobijemo protivnike..
Srce ide uvijek uz Repku pa da igramo protiv "nemoguce misije" Francuske i Španije

Al ova grupa sa Grcima, Slovackom i ostalima je REALNO ispod nas..
Može Grčka osvajat 10 prvenstava al jednostavno danas tj veceras nemaju igrace da nas mogu ugroziti

naso sam linkova
BigSoccerBosnia shared a link.
2 minutes ago
Check out the LIVE STREAMS page on our website if you want to watch other World Cup qualifying matches while waiting for the match in Zenica
http://www.bigsoccerbosnia.com/international.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BigSoccerBosnia shared a link.
2 minutes ago
Check out the LIVE STREAMS page on our website if you want to watch other World Cup qualifying matches while waiting for the match in Zenica

ja pokusao razmisljati bez emocija i odigrao dvicu. nas vezni red bez pjanica mi uopce ne ulijeva povjerenje. nadam se da ce me razuvjeriti!Durden je napisao/la:Jeste li obavili svoju građansku dužnost i odigrali keca na naše.
Stranica na facebook-u
BHT Sport ce postavi link bit ce na nas jezik
BHT Sport ce postavi link bit ce na nas jezik

Niska kvota.Durden je napisao/la:Jeste li obavili svoju građansku dužnost i odigrali keca na naše.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Blek_Stena
- Kontakt:
a tek kad se covjek sjeti ibriciceve i dzekine precke, vedine stative u porugaluSTEVIE je napisao/la:nemogu vjerovati kako su oslabili portugalci pa da ih zidovi gaze ccc.Neutralan88 je napisao/la:koje smo mi srece ili fakat smo losi u bitnim utakmicama jer evo:
39' Israel 2 - 1 Portugal i to preokret šifuta

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
bez seje i pjanica, imamo al u qrcu. torosidis sjajan igrac takticki i trkacki, bolji od mujdze i u daleko boljoj formi, sokratis odlican stoper, bolji od vranjesa i zukanovica. recimo da su spaha pa i lula na lijevom beku bolji od njihovih. u vezi zahirovic i medunjanin, koliko mi god bili dragi, realno male mace za karagounisa, katsouranisa i maniatisa koji u nogama imaju bruku jakih utakmica na velikim takmicenjima i u ligi prvaka. u napadu smo naravno jaci. sve u svemu, ne vidim drasticnu razliku.Neutralan88 je napisao/la:Pa u našu korist, realno gledajuci imamo igrace mnogo kvalitetnije.
Stavi pare na Grcku, ako vec nisi.SB90 je napisao/la:bez seje i pjanica, imamo al u qrcu. torosidis sjajan igrac takticki i trkacki, bolji od mujdze i u daleko boljoj formi, sokratis odlican stoper, bolji od vranjesa i zukanovica. recimo da su spaha pa i lula na lijevom beku bolji od njihovih. u vezi zahirovic i medunjanin, koliko mi god bili dragi, realno male mace za karagounisa, katsouranisa i maniatisa koji u nogama imaju bruku jakih utakmica na velikim takmicenjima i u ligi prvaka. u napadu smo naravno jaci. sve u svemu, ne vidim drasticnu razliku.Neutralan88 je napisao/la:Pa u našu korist, realno gledajuci imamo igrace mnogo kvalitetnije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma pjana ce nas iznenadit sa fiksiranim zglobom i painkillerima 

Izdajnice bosanskog rodaSB90 je napisao/la:ja pokusao razmisljati bez emocija i odigrao dvicu. nas vezni red bez pjanica mi uopce ne ulijeva povjerenje. nadam se da ce me razuvjeriti!Durden je napisao/la:Jeste li obavili svoju građansku dužnost i odigrali keca na naše.
Bem ti utakmicu, sinoc sam jedva 2 sata uspio odspavati od nervoze,
BTW,
Sanjao sam da ga je Spaha zabio u 6-oj minuti, ubacaj iz kornera bio. Na poluvrijeme smo otisli sa 1-0, onda sam se probudio.
U sastavu je lijevog beka igrao Seo Kolasinac zvani Majstor10 koji je iznenada dobio pasos na dan utakmice
KAko sam sretan bio u pm.
Takodje sam sanjao da je Hr dobila Srbiju 4-0
BTW,
Sanjao sam da ga je Spaha zabio u 6-oj minuti, ubacaj iz kornera bio. Na poluvrijeme smo otisli sa 1-0, onda sam se probudio.
U sastavu je lijevog beka igrao Seo Kolasinac zvani Majstor10 koji je iznenada dobio pasos na dan utakmice

KAko sam sretan bio u pm.
Takodje sam sanjao da je Hr dobila Srbiju 4-0
Zadnja izmjena: MrShadow, dana/u 22 mar 2013, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.