Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 22 mar 2013, 14:16

Elegant je napisao/la:To je cista slucajnost da on mora kod doktora, budi siguran da bi on rado igrao za U21.

Ali eto neka ovo bude nada da ce se okrenuti nama.
Pa njemu da se toliko igra za tu mladu reprezentaciju Njemačke on bi to s lakoćom odgodio(posjetu stomatologu) za neki drugi put ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 mar 2013, 14:34

legenda reala je napisao/la:
Elegant je napisao/la:To je cista slucajnost da on mora kod doktora, budi siguran da bi on rado igrao za U21.

Pa njemu da se toliko igra za tu mladu reprezentaciju Njemačke on bi to s lakoćom odgodio(posjetu stomatologu) za neki drugi put ;)
Svakako da je cudno, ali ako su umnjaci u pitanju (a u tim godinama je), onda se to ne odgadja. Ali nadajmo se da ih je Kola izradio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 mar 2013, 14:35

Cartman je napisao/la:

Svakako da je cudno, ali ako su umnjaci u pitanju (a u tim godinama je), onda se to ne odgadja. Ali nadajmo se da ih je Kola izradio.
Vec sam pitao da li bi ovo moglo biti da su papiri u proceduri i da zbog tog nije mogao nastupiti....?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 mar 2013, 14:37

gringobih je napisao/la: Vec sam pitao da li bi ovo moglo biti da su papiri u proceduri i da zbog tog nije mogao nastupiti....?
Vjerujem da bi to Svabe znale i da ne bi trebao koristiti taj izgovor, ako je uopste izgovor.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 mar 2013, 14:42

Ma kad Kola vidi ovo ludilo u Zenici ići će pješke do ambasade u Njemačkoj da sredi papirologiju :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 mar 2013, 14:55

Cartman je napisao/la:

Nije tacno, ja zivio normalno 3 mjeseca sa bolom u umnjacima, nista strasno, onda operisao 2 u roku od mjesec dana i evo sada zivim vec godinu dana sa jos 2 koja treba operisat jer nemaju prostora, ali nije hitno, ne boli.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 mar 2013, 15:05

Zavisi. Mene je toliko bolilo da nisam mogao spavat. Ali sam imao upalu, pa nisam odma mogao izvadit dok se nije smirilo. Ja sam se odma oporavio nakon sto sam ih izvadio, ali na primjer De Gea iz Uniteda nije mogao igrat nekoliko utakmica radi toga. Bog zna sta je u njega. Ali nadajmo se da je to samo neka finta.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 mar 2013, 15:16

Mozda covjek nece da ponovi gresku Marina, Kucukovica, Corica itd
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 22 mar 2013, 15:18

potencijalni reprezentativac BiH saradniku Avazovog "Sporta" Jusufu Bećireviću, koji ga je posjetio prije meča sa Nirnbergom, je rekao:

- Kunem se svim, igrat ću samo za Bosnu i Hercegovinu!

avaz

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 mar 2013, 15:18

...sjećam se dobro jednog prijašnjeg teksta kada je IZet HAjrović reko da se neće odazvati za Švajcarsku onaj drugi prijateljski meč jer želi da dođe u LJubljanu,a čim je došo poziv lagano je otpilio sa Seferovićem na okupljanje..

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 mar 2013, 15:21

Zekoo je napisao/la:potencijalni reprezentativac BiH saradniku Avazovog "Sporta" Jusufu Bećireviću, koji ga je posjetio prije meča sa Nirnbergom, je rekao:

- Kunem se svim, igrat ću samo za Bosnu i Hercegovinu!

avaz
Upravo pročitah tu vijest na njihovom sajtu... Obradovalo me pravo!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 mar 2013, 15:23

Cartman je napisao/la:Zavisi. Mene je toliko bolilo da nisam mogao spavat. Ali sam imao upalu, pa nisam odma mogao izvadit dok se nije smirilo. Ja sam se odma oporavio nakon sto sam ih izvadio, ali na primjer De Gea iz Uniteda nije mogao igrat nekoliko utakmica radi toga. Bog zna sta je u njega. Ali nadajmo se da je to samo neka finta.
Ma drugo ste ti i De Gea, al đe ba jednog Sea rušioca da pišljivi zub omete u nastupu, ma nema teorije :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 mar 2013, 15:29

Cartman je napisao/la:Zavisi. Mene je toliko bolilo da nisam mogao spavat. Ali sam imao upalu, pa nisam odma mogao izvadit dok se nije smirilo. Ja sam se odma oporavio nakon sto sam ih izvadio, ali na primjer De Gea iz Uniteda nije mogao igrat nekoliko utakmica radi toga. Bog zna sta je u njega. Ali nadajmo se da je to samo neka finta.
Ma drugo ste ti i De Gea, al đe ba jednog Sea rušioca da pišljivi zub omete u nastupu, ma nema teorije :P :P
Seo rusilac vadi zube bez anestezije sa radnim klijestima da ga jedan zubic sprijeci igrati za u21 :mrgreen:

Kola the beast
slika

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 22 mar 2013, 15:38

Ko ne zna ovo je Kolasinac :lol: U cast majstora... :mrgreen:
slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 mar 2013, 15:42

Ko je ovaj momak ? :?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 mar 2013, 15:46

Joj ovog legende, stalno neke provokacije. Hoce da preuzme ulogu harisa, ali nema on taj kvalitet. :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 22 mar 2013, 16:50

Vidi sto Cartman brani svog forumskog partnera :mrgreen:

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 mar 2013, 17:06

Elegant je napisao/la:Ko je ovaj momak ? :?
Sead Kolasinac zvani Seo Rusilac, bude s nama ovdje na forumu pod nickom Majstor10, al su ga banovali pa odmara par dana.

Inace lik ce da nam bude stub odbrane, samo 19 god ima, igra standardno za Salke -

:lol: :lol: :lol:

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 22 mar 2013, 18:15

sead seo kolasinqc je momak koji sa 19 godina vec igra standardno za schalke 04 momak je rusio protiv dva najboljeg timova u njemackoj dortmunda i bajerna porusio sampiona francuske montpeliera pa sredio sampiona turske galatasaraja njegovi hobiji su boks i hrana ali hrana najvise sudzuka i suhog mesa momak je veoma fin i miran ali ako ga naljutis bolje da te nema momak polako se preblizava bosni naprimjer danas otkazao utakmicu u21 njemacke zbog termina zubara nece odma rusilac da kaze to to i to igracu za bosnu ma njemci bi mu karijeru unistili neznate vi njih inace momak je razarac samo da se zna a evo sliku ako neznate ko je i sta je sama glave je dokaz odakle je
slika
sretno momcinp na termin kod zubara, seqd kolasinac, buduci kapiten reprezentacije bosne i hercegovine

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 mar 2013, 19:04

KOLASINAC je napisao/la:sead seo kolasinqc je momak koji sa 19 godina vec igra standardno za schalke 04 momak je rusio protiv dva najboljeg timova u njemackoj dortmunda i bajerna porusio sampiona francuske montpeliera pa sredio sampiona turske galatasaraja njegovi hobiji su boks i hrana ali hrana najvise sudzuka i suhog mesa momak je veoma fin i miran ali ako ga naljutis bolje da te nema momak polako se preblizava bosni naprimjer danas otkazao utakmicu u21 njemacke zbog termina zubara nece odma rusilac da kaze to to i to igracu za bosnu ma njemci bi mu karijeru unistili neznate vi njih inace momak je razarac samo da se zna a evo sliku ako neznate ko je i sta je sama glave je dokaz odakle je
slika
sretno momcinp na termin kod zubara, seqd kolasinac, buduci kapiten reprezentacije bosne i hercegovine
Evo ga opet, Majstoreeee :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Iceplayer, MElloo, mercurial, Micron, signalidunapark, soko, Taree, Vaya i 80 gostiju.