Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

skolovaniprevarant
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la skolovaniprevarant » 22 mar 2013, 00:59

Beraci pamuka moj druze,al neka ih trude se :D

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 22 mar 2013, 07:52

"Crveni karton Naniju je bila velika nepravda. To nije bilo ni za žuti karton, a možda nije bio ni prekršaj. Nani nije mogao izbjeći sudac, a i jedva da je dodirnuo Arbelou", kazao je RVP

:shock: :shock: :lol:

Koga ovaj laze a da je bilo obratno bilo bi pokusaj ubistva ha ja.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

Cooper
Kontakt:

Post Postao/la Cooper » 22 mar 2013, 09:04

Cartman je napisao/la:Imam pravo dobar osjecaj u vezi ovog Zahe. Mislim da bi mogao bit odlican. Ima veci potencijal i od Younga i Valencie.
Slažem se u potpunosti. Upravo sam sinoć gledao U-21 reprezentacije i mogu reći kako Zaha ima itekakav potencijal. Ok, u početku sam i bio skeptičan glede navedenog fudbalera, ali nakon što sam pogledao par mečeva u Championshipu i ovu sinoćnju onda sigurno mogu reći da se radi o izuzetnom fudbaleru.

Young i Valencia definitivno igraju ispod svojih očekivanja i ako nastave da igraju u ovom ritmu očekujem da Zaha već naredne sezone igra veoma važnu rolu u momčadi (kao što su to imali; Smalling i Jones).

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 22 mar 2013, 09:18

Zaha jučer
[youtube][/youtube]

Što ovako za United ne igra (Valencia)
[youtube][/youtube]

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 22 mar 2013, 10:15

Napokon sam nakon dugo, dugo vremena gledao nezaustavljivog Valenciu od prethodne sezne, nažalost ne u dresu Manchestera, ali dobro, valjda podigne samopouzdanje nekon ove dobre prestave koju je pružio, koliko sam primjetio bio je direktno uključen u sva tri prva gola ( asistencijama ).

a i Zaha je pružio odličnu partiju, i ja sam osjećaja da će biti strašan igrač, koliko će još samo napredovati kad dođe u Manchester United, pravimo novog crnog Ronalda 8-) :twisted:
Dzonikola je napisao/la:
"Crveni karton Naniju je bila velika nepravda. To nije bilo ni za žuti karton, a možda nije bio ni prekršaj. Nani nije mogao izbjeći sudac, a i jedva da je dodirnuo Arbelou", kazao je RVP

:shock: :shock: :lol:

Koga ovaj laze a da je bilo obratno bilo bi pokusaj ubistva ha ja.
Šta je ustvari izjavio, i mislio:
Robin van Persie is still frustrating by the ridiculous decision to send Nani off during our Round of 16 game against Real Madrid.
According to the Laws of the game, at worst it was a yellow card, but the referee incorrectly opted to send Nani off. FIFA Law 12: If a player plays in a dangerous manner in a “normal” challenge, the referee should not take any disciplinary action. If the action is made with obvious risk of injury the referee should caution the player.
Van Persie has not only criticised the decision but UEFA for supporting the referee, instead of holding their hands up to the mistake.
“That red card was heavily unjustified,” said Van Persie. “It was not even a yellow card or a free kick. Nani couldn’t do anything about it, he hardly touched Arbeloa. The worst thing is that UEFA supports him. That’s cowardly, because I really don’t understand it. Why don’t they just be honest and say, “He hasn’t seen it?” I didn’t understand before the game that this man would be the referee, such an unknown referee who hasn’t been in charge of a big games for months.Even the guys from Madrid told me afterwards that it was not a red card.”
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 mar 2013, 14:32

Diktator Monolog nam opet banovao Paranoju. :(
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 22 mar 2013, 14:35

Navodno smo pobjedili u trci za potpisom Garaya iz Benfike, prati li iko portugalsku ligu, hoce li bit pojacanje za United ukoliko se ovo obistini?

According to reports from leading newspaper in Portugal, Manchester United have won the race to sign Argentina centre back Ezequiel Garay from Benfica for a fee around £17mil. The Argentine has been a long term target for the red devils and according to Record, both United and Benfica had agreed to the terms and a deal will take place in coming weeks for the player to move to Old Trafford in summer. Garay recently appointed Jorge Mendes as his new agent in order to smooth up the deal as Mendes is the man who helped United to sign Cristiano Ronaldo, Luis Nani, Anderson and Bebe. The headline on Record reads ‘Manchester United wins race for Garay’.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 22 mar 2013, 14:38

Cartman je napisao/la:Diktator Monolog nam opet banovao Paranoju. :(
Da a on provocira na sportski fazon. Ima ih milion puta gori na ovom forumu. Ja sam par puta dolazio u situaciju da na pp dogovaram mjesto dje se mlatit. 8-) :lol:
Znaci moderator mora ima isti kriterij, ovo mi se vise lici na prljave rabote UEFE. :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 mar 2013, 14:50

Mozda malo ishitreno ali je itekako bilo elemenata za bana. Nije sada bas da je Dijalog zajebao. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 mar 2013, 15:03

Cartman je napisao/la:Imam pravo dobar osjecaj u vezi ovog Zahe. Mislim da bi mogao bit odlican. Ima veci potencijal i od Younga i Valencie.
Što i nije tako teško. :mrgreen:

slika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 mar 2013, 15:08

Narin je napisao/la:
Što i nije tako teško. :mrgreen:

slika
Samo da mu SAF objasni kako ima jos ljudi koji igraju s njim kojima ima pravo dodavati loptu. :mrgreen:

Salu na stranu Zaha ima ogroman potencijal. Partije su mu oslabile od "dolaska" u United ali i mimo toga se moze reci da bi mogao biti jedan od boljih igraca u buducnosti sto se tice Uniteda, eh da smo jos zadrzali Pogbu...
Englez je a to mi je itekako drago, ne vuce ka "toplijim" krajevima. :D U nekim situacijama me podsjeca na Welbecka s tim da Zaha ima bolji dribling, jak je, cini mi se, na nogama bas kao i Danny. Vidjet` cemo, necu da gatam kako ce biti kao ovaj ili onaj, ima potencijal da bude nase najbolje krilo jednog dana ali je jos prerano govoriti o tome.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 22 mar 2013, 15:11

Da i mene Zaha malo podsjeća na Welbecka. Nadam se da će igrati sa istom željom i žarom kao što to i Welbeck radi.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 mar 2013, 15:14

Benop je napisao/la:Da i mene Zaha malo podsjeća na Welbecka. Nadam se da će igrati sa istom željom i žarom kao što to i Welbeck radi.
Uhhh to je tesko. :D Mnogi za Dannya govore kako je fanatik za Unitedom, Hart je jednom dao izjavu kako je Welbeck Mad, Mad, Mad United Fan. :mrgreen:

http://therepublikofmancunia.com/hart-w ... nited-fan/

Evo i izjave golmana Citya o Danny-u.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 22 mar 2013, 18:12

Zato sam i rekao da se nadam, Welbeck je uz Rooneya ( Rooney to nekada radi nekad ne ) najborbeniji igrač na terenu. Jednostavno volim gledati Welbecka sa takvom stalnom željom :D

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 mar 2013, 19:22

[youtube][/youtube]
ni zuti a kamoli crveni,sta nam turcin uradu fuj :( ,pa stvarno ono sa nanijem je kradja
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 mar 2013, 19:48

zbog cega...nisam bio par dana oa nisam upucen ???

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 22 mar 2013, 23:11

Nakon Rooneya,Zahe,van Persia,Younga i Chicharito postiže pogodak za svoju reprezentaciju ! :))
Naši igrači raspoloženi bili u ovim utakmicama reprezentacije.Mada realno,nisu im ni neki protivnici bili,ali eto,fino je da postižu golove. :)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 22 mar 2013, 23:26

Evo Hernandez zabije i drugi gol za Mexico. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 mar 2013, 23:56

RvP, Rooney i mislim Young su upisali i asistencije...Valencija 3 :D

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 23 mar 2013, 00:21

Gusar1995 je napisao/la:
zbog cega...nisam bio par dana oa nisam upucen ???
:?: :?:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.