Uz nasu pobjedu protiv Grcke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako ces biti na utakmici neka ti na pamet ne pada da ih palis !baltazar1 je napisao/la: baklje su na putu iz Doboja a ja se nadam da će biti razloga da ih večeras palim
Ja to iskreno očekujem.Dzonikola je napisao/la:Slovacka - Litvanija vec su igrali u Litvaniji 1-1, zasto opet ne ponoviti..
Uz nasu pobjedu protiv Grcke
U zgradi na onom balkonu vidjeces ga ima covjek uplatio rezrv.. za 3gElegant je napisao/la:Ako ces biti na utakmici neka ti na pamet ne pada da ih palis !baltazar1 je napisao/la: baklje su na putu iz Doboja a ja se nadam da će biti razloga da ih večeras palim
sta fali ako ih zapali, neka covjek uziva! svi veceras moramo da uzivamo! ubicemo grcku!Elegant je napisao/la:Ako ces biti na utakmici neka ti na pamet ne pada da ih palis !baltazar1 je napisao/la: baklje su na putu iz Doboja a ja se nadam da će biti razloga da ih večeras palim
Ja budale. Šta fali da tebi zapali kuću sa tom bakljom.hordas_Bec je napisao/la:sta fali ako ih zapali, neka covjek uziva! svi veceras moramo da uzivamo! ubicemo grcku!Elegant je napisao/la:Ako ces biti na utakmici neka ti na pamet ne pada da ih palis !baltazar1 je napisao/la: baklje su na putu iz Doboja a ja se nadam da će biti razloga da ih večeras palim
dubrava je napisao/la:Sretno Bosno i Hercegovino!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.