Nebi bile jeftinije. Kada smo igrali protiv Francuza prosle kvalifikacije cijena karti su bile identicne kao ove sada protiv Grcke (20 KM za tribine iza golova, 30 istok, 40 zapad), samo sto bi bilo mnogo lakse doci do ulaznica jer je kapacitet za 250% veci.SPY je napisao/la:Volio bih da sljedeću važniju tekmu igramo u Sarajevu da može što više ljudi doći i karte bi bile jeftinije.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nisam ba pljuvao uopste
Samo sam htio reci to da je tesko ocekivat od njih da pjevaju ove pjesme prave navijacke od Zelje, Sarajva, Veleza, Celika itd itd.
Nisam nista loše mislio
PS. Pokipilo mi je mlijeko dok sam ti ovo pisao

Samo sam htio reci to da je tesko ocekivat od njih da pjevaju ove pjesme prave navijacke od Zelje, Sarajva, Veleza, Celika itd itd.
Nisam nista loše mislio

PS. Pokipilo mi je mlijeko dok sam ti ovo pisao

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Rockefeller
- Kontakt:
Eto ko je kreativan, makar to nije skupo...Pjesmu, dvije napisat.
Inače, i ja se nadam da ćemo nekad dočekati stadion od makar 20-25.000 sjedećih mjesta. Meni je nebitno u kom mjestu, može i u Bihaću.
Kad bi bilo u Sarajevu, navijači Sarajeva (sa klupskom funkcionalnošću na nivou kakvog austrijskog kluba) bi 'ladno ta mjesta popunili. Tako da stadion ne bi zjapio prazan ni kad ne igra reprezentacija. A mogli bi se i koncerti na njemu održavati.
Inače, i ja se nadam da ćemo nekad dočekati stadion od makar 20-25.000 sjedećih mjesta. Meni je nebitno u kom mjestu, može i u Bihaću.
Kad bi bilo u Sarajevu, navijači Sarajeva (sa klupskom funkcionalnošću na nivou kakvog austrijskog kluba) bi 'ladno ta mjesta popunili. Tako da stadion ne bi zjapio prazan ni kad ne igra reprezentacija. A mogli bi se i koncerti na njemu održavati.

kosevo je s tribina ljepse nego sto je iz nutra,slavionice pres centar,hodnici,wc ljudi moji ko je bio sve mu je jasno,ono je jednostavno sramota da se na ekser kaci umjesto vjesalice 

- Citizen-X
- Kontakt:
bravo kraljevi - vec ste uspjeli navuci pricu o sarajevo-zenica antagonizmu, antidijasporskim supljacima, manjim i vecim navijacima....
jbo majku kod nas se "patriotizam" toliko osjeti u vazduhu da ga mozes 'fatat' rukom,.... i odyebat 'ladno...
jbo majku kod nas se "patriotizam" toliko osjeti u vazduhu da ga mozes 'fatat' rukom,.... i odyebat 'ladno...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Aloooo... to se našli danas da se prepucavate?! Bjež'te hajvani sa ove teme, jer ovdje danas nema mjesta za idiotizam! Ideemooooo Bosnoooooooo i Hercegovinooooo!!!! 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Hajd' opet malo kenjajte na temu Sarajevo - Zenica, niste Bogami odavno, što jest jest.
Eh, neka ti je vala maloFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Nisam ba pljuvao uopste![]()
Nisam nista loše mislio![]()
PS. Pokipilo mi je mlijeko dok sam ti ovo pisao![]()

Šta ima ljudi, kakva je atmosfera kod vas ?
Ev' ja kontao danas ići malo jogging, jedno 2h da " izmandam " da ubijem vrijeme, ubi me ovo čekanje

Ev' ja kontao danas ići malo jogging, jedno 2h da " izmandam " da ubijem vrijeme, ubi me ovo čekanje

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Neutralan88
- Kontakt:
Definitivno evo euforija vidi se na primjeru:
Tapkaroši popustili, cijene ulaznica od 70 do 120 KM
Država ispred zarade

Država ispred zarade

Šta će ti to bola, idi zapij' se neĐe, viĐet' ćeš kako vrijeme leti.zizu1991 je napisao/la:Šta ima ljudi, kakva je atmosfera kod vas ?![]()

Onaj WC na Kosevu je nesto najgore sto sam u zivotu vidio. Dobro je da su nam ikako dopustili da igramo tamo.ciza je napisao/la:kosevo je s tribina ljepse nego sto je iz nutra,slavionice pres centar,hodnici,wc ljudi moji ko je bio sve mu je jasno,ono je jednostavno sramota da se na ekser kaci umjesto vjesalice
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
da je Bogdom maloEh, neka ti je vala malo![]()

stara će me zadavit

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
mandraX je napisao/la:Šta će ti to bola, idi zapij' se neĐe, viĐet' ćeš kako vrijeme leti.zizu1991 je napisao/la:Šta ima ljudi, kakva je atmosfera kod vas ?![]()
Ev' ja kontao danas ići malo jogging, jedno 2h da " izmandam " da ubijem vrijeme, ubi me ovo čekanje![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- Citizen-X
- Kontakt:
bih si sad dao malo te vase ercegovacke travaricemandraX je napisao/la:Šta će ti to bola, idi zapij' se neĐe, viĐet' ćeš kako vrijeme leti.zizu1991 je napisao/la:Šta ima ljudi, kakva je atmosfera kod vas ?![]()
Ev' ja kontao danas ići malo jogging, jedno 2h da " izmandam " da ubijem vrijeme, ubi me ovo čekanje![]()

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Problem je što ne cugam, možda i bih, al to je problem
Ma ajd, " izdurat " će se nekako

Da im hoce sve propasti pa da nemaju za hljeba, sve seljacine sa brda i provncije pokupovali karte da mogu od normalnog naroda koji zeli utakmicu pogledati pare uzeti.Neutralan88 je napisao/la:Definitivno evo euforija vidi se na primjeru:
Država ispred zarade![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najgore je kad "slučajno" nestane vode.Cartman je napisao/la:Onaj WC na Kosevu je nesto najgore sto sam u zivotu vidio. Dobro je da su nam ikako dopustili da igramo tamo.ciza je napisao/la:kosevo je s tribina ljepse nego sto je iz nutra,slavionice pres centar,hodnici,wc ljudi moji ko je bio sve mu je jasno,ono je jednostavno sramota da se na ekser kaci umjesto vjesalice

E jbg, onda uzmi nešto na prirodnoj bazi.zizu1991 je napisao/la:Problem je što ne cugam, možda i bih, al to je problem![]()

Bi' i ja.Citizen-X je napisao/la:
bih si sad dao malo te vase ercegovacke travarice

Nisam još počeo "pripreme" jbg...na poslu sam do 4.

Da je meni tog tvog posla xDmandraX je napisao/la:na poslu sam do 4
E jbg prijatelju, danas bih se i ja rado mjenjao sa nekim.zizu1991 je napisao/la:Da je meni tog tvog posla xDmandraX je napisao/la:na poslu sam do 4

Baš sam se maloprije malo sjećao "starih" vremena kad bi repka igrala, dok nisam radio, do podne bi već bio pod određenom dozom.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.