Izgubili smo tu utakmicu, to je bio Cirin debi. Cini mi se za njih Berbatov 2 zabio, kod nas Ibricic.ANTIFA ! je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:@Nimla
28 utakmica
17 pobjeda
6 nerijeseno
5 poraza
Na to svoje jos dodas da smo protiv Bugara izgubili 1:2 kod Cirinog debija.
Nismo izgubili od Bugara 2:2
4 poraza - Mađarska 1:3 , Grcka 0:4 , Spanija 2:5 , Portugal 0:1
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako Miske bude igrao na krilu onda smo ga zeznuli pošteno.
[youtube][/youtube]
Hajmo Bosno, Hercegovino, hajmo zlatni ljiljani,
znas ko te voli, znas ko su tvoji sinovi
ponosni Bosanaci, neka Bosna dalje krene,
a ne bude li tebe neka ne bude ni mene.
Hajmo Bosno, Hercegovino, hajmo zlatni ljiljani,
znas ko te voli, znas ko su tvoji sinovi
ponosni Bosanaci, neka Bosna dalje krene,
a ne bude li tebe neka ne bude ni mene.
Ako ne prokucate 170 stranica do pocetka tekme dabogda izgubili
suportno pobjedili.

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Mislim da će ih biti i preko toga.
Vrijeme za džumu, čujemo se kasnije ako Bog da !

Vrijeme za džumu, čujemo se kasnije ako Bog da !

[youtube][/youtube] 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 22 mar 2013, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
grotlo... evo par primjera GROTLA...Grunf je napisao/la:Bravo! e nek je neko i to rekao konacno! kakvo grotlo i price! Glavno je vristati ako gol damo i sljedecih 5 min, i to 0 od navijanja, glavna je Bosna je Sampion (bljak! isfurano do bola, moglo je funkcionisati jedino u punoj skenderiji sa kk bosna posto su 2 identicke tribine), Bosnom Behar Probeharao (pa dosta vise, dokle!!), i neartikulisano urlanje bosna bosna gdje pola ni ne utrefi ritam (ko da imaju cepove u usima i sami za sebe vriste) pa ima situaciju da samo cujes nekontrolisano vristanje, a samo 12 K ljudi... zamisli da je 50 K gdje mozda i moze biti tesko uvezati 4 tribine u jedan glas... sreca pa ima onih 1000 fanatikosa koji i na nesto lice.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ja sam toliko bio razočaran utakmicon protiv portugala (navijacki) 0-0 sad u baražu da je to bilo ... ne znam...
svaka cast fanatikosima, ali premalo ih je da bilo sta urade... a i dobar dio njih u kopu pozira... svakih 10 min probude se "navijaci" i kao malo bosnom behar, ovo ono...
jbt od ovih navijackih grupa uzmes pjesme i preradis na BOSNA i to je to...
npr... od hz ona kada ide NA-NA-NA-NA-NA ............. OOOO SARAJVOOOOO.... JEDNA OD NAJJACIH, TRESE SE STADION...
i jos tona pjesama od robijasa, velezovaca, tm,hz a ne ove isfurano-dosadne
realnost je da ono nije nikakvo grotlo... da je dobra atmosfera TO JESTE! da je bolja nego na 90% stadiona u evropi TO JESTE ali grotlo ... to malo teze
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Moja greska pomjesao sam Bugarsku i MakedonijuGoalgetter je napisao/la:Izgubili smo tu utakmicu, to je bio Cirin debi. Cini mi se za njih Berbatov 2 zabio, kod nas Ibricic.ANTIFA ! je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:@Nimla
28 utakmica
17 pobjeda
6 nerijeseno
5 poraza
Na to svoje jos dodas da smo protiv Bugara izgubili 1:2 kod Cirinog debija.
Nismo izgubili od Bugara 2:2
4 poraza - Mađarska 1:3 , Grcka 0:4 , Spanija 2:5 , Portugal 0:1

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
sead kplasinac odkazao utakmicu u21 njemacke zbog operacija zuba (zbog operacije zeusa bolje receno momak hoce da gleda bosnu-grcku) da bi se seo brino za njegov status u u21 njemacku nebi napravio termin u isti dan utakmice na kraj svega seo je rusilac da se zna

Hvala Majstore na informacijama, da se zna Seo je rusilac!
- savatihotece
- Kontakt:
To care Kolašinac. Lego bi nam protiv Grčke ko kec na desetku. Al nema veze, samo ti sredi papire.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:

Ja sam u toku tekme Šalke - Dortmund, čuo komentatora kako govori da je dobio iz pouzdanih izvora inf. da će Kolašinac definitivno igrati za Bosnu i Hercegovinu. Eh sad koliko su to bili pouzdani izvori..

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Haski dominira.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ceka papire koje mu babo sredjiva da vas posjetim a tokom toga uziva gledajuci utakmice bosne momak je legenda
Večerašnje intoniranje himni BiH i Grčke izvodi Gradska limena glazba/muzika Stolac.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
To treba ispostovati radi tog orkestra , kao i Grcku himnu da se ne zvizdi da im pokazemo da nismo kao oni !Dzonikola je napisao/la:Večerašnje intoniranje himni BiH i Grčke izvodi Gradska limena glazba/muzika Stolac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Polako se spremam na put ka Zenici. Dok se Dzuma zarvsi, "poljecem" ka BP. 
Napokon dodje i ovaj dan. Dan kjad ce cijela BiH da se veseli, dan kad ce Grcka pasti, dan koji je prepui euforije, navijackog ludila, dan kojeg smo duuugo cekali, dosao je i vrijeme je da Grcka jednom padne, vrijeme je da BiH okusi slast pobjede protiv velikih reprezentacije, vrijeme je da zaboravimo sve probleme i da samo mislimo o toj utakmici. Postavlja se pitanje da li smo spremni? Navijaci jesu ali vjekrujem da i igraci jesu.
Hocem i mozemo Grcku dobit. Vjerujem nasim igracima da mogu a i hoce dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu a u tom slucaju ni pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Imamo kvalitet, ptrebna je jedna doza i sportske srece, nadam se da ce nam biti veceras naklonjena.
IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO! NEKA LUDILO KRENE!

Napokon dodje i ovaj dan. Dan kjad ce cijela BiH da se veseli, dan kad ce Grcka pasti, dan koji je prepui euforije, navijackog ludila, dan kojeg smo duuugo cekali, dosao je i vrijeme je da Grcka jednom padne, vrijeme je da BiH okusi slast pobjede protiv velikih reprezentacije, vrijeme je da zaboravimo sve probleme i da samo mislimo o toj utakmici. Postavlja se pitanje da li smo spremni? Navijaci jesu ali vjekrujem da i igraci jesu.
Hocem i mozemo Grcku dobit. Vjerujem nasim igracima da mogu a i hoce dati sve od sebe, ostaviti srce na terenu a u tom slucaju ni pobjeda ne bi trebala doci u pitanje. Imamo kvalitet, ptrebna je jedna doza i sportske srece, nadam se da ce nam biti veceras naklonjena.
IDEMO BOSNO I HERCEGOVINO! NEKA LUDILO KRENE!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ko sto smo i dosad pokazivaliElegant je napisao/la:To treba ispostovati radi tog orkestra , kao i Grcku himnu da se ne zvizdi da im pokazemo da nismo kao oni !Dzonikola je napisao/la:Večerašnje intoniranje himni BiH i Grčke izvodi Gradska limena glazba/muzika Stolac.

Najveci problem je sto nema pjesama, stvarno ne vidim zasto se ne potrudi niko oko toga od navijackih grupa nego se uvijek mora pjevati jedne te iste pjesme. I za tvoju info vec je dosta pjesama Robijasa preradjeno kada Bosna igra, ima ja mislim i jedna pjesma manijaka.htcxone je napisao/la:
ja sam toliko bio razočaran utakmicon protiv portugala (navijacki) 0-0 sad u baražu da je to bilo ... ne znam...
svaka cast fanatikosima, ali premalo ih je da bilo sta urade... a i dobar dio njih u kopu pozira... svakih 10 min probude se "navijaci" i kao malo bosnom behar, ovo ono...
jbt od ovih navijackih grupa uzmes pjesme i preradis na BOSNA i to je to...
npr... od hz ona kada ide NA-NA-NA-NA-NA ............. OOOO SARAJVOOOOO.... JEDNA OD NAJJACIH, TRESE SE STADION...
i jos tona pjesama od robijasa, velezovaca, tm,hz a ne ove isfurano-dosadne
realnost je da ono nije nikakvo grotlo... da je dobra atmosfera TO JESTE! da je bolja nego na 90% stadiona u evropi TO JESTE ali grotlo ... to malo teze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.