FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
pozdrav svima na forumu, citao sam da su vam se ujedinili najbolja skola fudbala u gradu Klub-7 i omladinski pogon Fk Sloboda, ako je to istina onda ste sretni , omladinski pogoni su najvazniji segment velikih klubova , Sloboda to jest bez obzira na trenutnu krizu. Vas novi menadzment odlicno radi svoj posao , puno srece i radosti veceras nasima protiv Grka , a Slobodi sa njenom djecom moraju doci bolji dani !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Lijepo zboris prijatelju. Hvalarukfash je napisao/la:pozdrav svima na forumu, citao sam da su vam se ujedinili najbolja skola fudbala u gradu Klub-7 i omladinski pogon Fk Sloboda, ako je to istina onda ste sretni , omladinski pogoni su najvazniji segment velikih klubova , Sloboda to jest bez obzira na trenutnu krizu. Vas novi menadzment odlicno radi svoj posao , puno srece i radosti veceras nasima protiv Grka , a Slobodi sa njenom djecom moraju doci bolji dani !!!
P.S. Ovom prilikom
pozdrav za
@adilbega
@sjena
Neka im je britva ostra, a berbo mirne ruke!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ne mozeLukavac89 je napisao/la:Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...
075
- samo_lijevo
- Kontakt:
Au ja sam tada bio osnovac ali sjecam se da ste vi Demone posteno nalemali u Tuzli i da su ovi jedva cekali revans da vam vrate.SaltCityAttack je napisao/la:bili smo tmo u visokomzlajci je napisao/la:Sječam se kao da je jučer bilo.samo_lijevo je napisao/la:Evo malo lijepih sjecanja na bolja vremena.
Gostovanje Slobode u Visokom budi lijepe uspomene
Početni udarac izvodi legendarni Refik Šabanadžović
Bliži se derbi starih nogometnih rivala Bosna i Slobode koji se igra u subotu na stadionu Luke. Nekako ova utakmica odmah podsjeća na ona stara dobra vremena kada je Bosna žarila i palila Premijer ligom i osvajala trofeje, a u najljepšem sjećanju je ostala ona legendarna revanš utakmica polufinala Kuap 1998.godine, kada je Bosna nakon 3:0 za Slobodu u Tuzli, dostigla tu prednost već do poluvremena u Visokom, da bi nakon penala, Bosna prošla u finale i osvojila Kup, pobjedivši na Koševu Sarajevo. Pamti se i onaj prelijepi pogodak Vranića protiv Slobode na toj utakmici, te bravure Bećirevića na golu prilikom izvođenja penala. To su bila ona lijepa vremena, kako za Bosnu, tako i za Slobodu. Sada se sastaju u Prvoj ligi, ali opet utakmica ima svoju draž. Sloboda želi u Premijer ligu, Bosna opstanak u Prvoj ligi. Početni udarac na ovoj utakmici će izvesti legendarni Refik Šabanadžović, bivši igrač Željezničara i Crvene Zvezde, te dugogodišnji reprezentativac Jugoslavije. I stadion Luke se „ušminkava“ za subotu, pa su tako renovirane svlačionice i grijanje, adaptiran prostor teretane koja će opet biti u funkciji, a u toku je ponovno pokretanje web portala kluba, http://www.nkbosna.ba" onclick="window.open(this.href);return false; . Uskoro će se na stadionu Luke moći „popiti i kafa“, tako da svi oni koji su svaki dan uz klub i prate treninge, mogu u prostorijama potražiti osvježenje. Eto, dolazak Slobode u Visoko budi lijepe uspomene, ali događaju se i neke lijepe stvari oko Bosne. Još kada bi se pobjedilo…
Mislim da je tekma i na TV bila. To je bio pravi šok za nas jer se sječam da smo u Tz u 1.tekmi mogli dat golova kolko smo htjeli. Mislim da je penal fulao Sok, al nije ni bitno.
Ne sječam se puno igrača Bosne, ali Almedin Hota se ne zaboravlja iako nisam ni siguran da li je tada još uvijek igrao za ekipu.. znam da su tad Demoni pucali za nama trazili trans
...ja prepostavljam da su oni jer se pucalo brate opsno ahahaha..nisu prenosili utakmicu jer su tad prenosi Zeljo-Sarajevo..samo namjestena tekma bila ..ja znam kad smo dobili 3:0 bili smo prejaki kuci , a nekakav lik iz Visokog nam kaze da ce u Visokom biti drugacije hoce lik da se kladi sa nama
...mi mu se ba smijali u pm, a on tu negdje ispod loza sjedio...poslije rhametli Huka u revans ulazi bez 7-8 standarnih igraca kao gotovo je proosli smo dalje ...samo ak pogledas onaj snimak na yutube onaj pena kojeg je izveo Makocevic bice ti jasno da je to prodato...pa Sok hoda i suta ono ko sao da je sutne negdje aahhahaha...presmjesno i ofirno izgleda ebiga ...mogli smo hladno te godine kup uzeti, jer da smo uzeli Bosnu, ta ista Bosna je uzela Sarajevo na Kosevu koji je bio u blgom padu forme u to vrijeme
imali su tad oni finu ekipu bio im osim Hote i onaj Prepoli, zatim Vranic , Becirevic golman inace nas tuzlak, pa naravno i ovaj Beslija i td i td..fin je to ekipica bila
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Probisvjet
- Kontakt:
@TzBulevar87 nemoj tako ba. Ako neces ti ja cu mu objasniti.TzBulevar87 je napisao/la:Ne mozeLukavac89 je napisao/la:Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...
Evo pa ti skontaj ko placa.
U prvom periodu ciljevi MMF-a bili su sljedeći:
Omogućiti Fukarama ekspanziju uravnoteženog rasta međunarodne navijačke scene i time doprinijeti povećanju i održavanju visoke razine navijanja
Učvrstiti stabilnost navijačke skupine Fukare
Uspostaviti multilateralni sistem plaćanja tekućih transakcija za putovanja Fukara po BiH i Evropi
Na osnovu mogućnosti korišenja sredstava Fonda za korekcije platnobilančnih neravnoteža, uspostaviti povjerenje Fukara među zemljama članicama u pogledu dugoročne međunarodne navijačke stabilnosti.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAProbisvjet je napisao/la:@TzBulevar87 nemoj tako ba. Ako neces ti ja cu mu objasniti.TzBulevar87 je napisao/la:Ne mozeLukavac89 je napisao/la:Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...
Omogućiti Fukarama ekspanziju uravnoteženog rasta međunarodne navijačke scene i time doprinijeti povećanju i održavanju visoke razine navijanja
Uspostaviti multilateralni sistem plaćanja tekućih transakcija za putovanja Fukara po BiH i Evropi
Na osnovu mogućnosti korišenja sredstava Fonda za korekcije platnobilančnih neravnoteža, uspostaviti povjerenje Fukara među zemljama članicama u pogledu dugoročne međunarodne navijačke stabilnosti.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
Ja bih još dodao da navijači plačaju jedan, a drugi su dobili uz podršku sponzora i šire društvene zajednice

tuzlanska Sloboda
Pored redovnih primanja iz MMF-a. navijačka skupina fukare je dobila sredstva iz IPA fonda europske unije za projekt pod nazivom "Idemo na gostovanja". Cilj ovog projekta je vaditi maslo ostalim navijačkim skupinama koje nigdje ne idu iz svoje avlije.Probisvjet je napisao/la:@TzBulevar87 nemoj tako ba. Ako neces ti ja cu mu objasniti.TzBulevar87 je napisao/la:Ne mozeLukavac89 je napisao/la:Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...
a jedan cemo otet GIPS-u 

Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.Probisvjet je napisao/la:@TzBulevar87 nemoj tako ba. Ako neces ti ja cu mu objasniti.TzBulevar87 je napisao/la:Ne mozeLukavac89 je napisao/la:Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
I sve to bez vrlo izvjesnog zelenog svjetla na aplikaciju koju je grupa podnijela za Predpristupne fondove, a u skladu sa Mapom puta čije će ispunjenje širom otvoriti vrata izradi Studije izvodljivosti svih gostovanja grupe za period 2013-2014djulba je napisao/la:Pored redovnih primanja iz MMF-a. navijačka skupina fukare je dobila sredstva iz IPA fonda europske unije za projekt pod nazivom "Idemo na gostovanja". Cilj ovog projekta je vaditi maslo ostalim navijačkim skupinama koje nigdje ne idu iz svoje avlije.Probisvjet je napisao/la:
@TzBulevar87 nemoj tako ba. Ako neces ti ja cu mu objasniti.

tuzlanska Sloboda
- marseille_unique
- Kontakt:

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- savatihotece
- Kontakt:
A ja sve mislio da su predpristupni fondovi Mehameta, kad ono nema hljeba ni kod njih.zlajci je napisao/la:I sve to bez vrlo izvjesnog zelenog svjetla na aplikaciju koju je grupa podnijela za Predpristupne fondove, a u skladu sa Mapom puta čije će ispunjenje širom otvoriti vrata izradi Studije izvodljivosti svih gostovanja grupe za period 2013-2014djulba je napisao/la:Pored redovnih primanja iz MMF-a. navijačka skupina fukare je dobila sredstva iz IPA fonda europske unije za projekt pod nazivom "Idemo na gostovanja". Cilj ovog projekta je vaditi maslo ostalim navijačkim skupinama koje nigdje ne idu iz svoje avlije.Probisvjet je napisao/la:
@TzBulevar87 nemoj tako ba. Ako neces ti ja cu mu objasniti.
Na osnovu mogućnosti korišenja sredstava Fonda za korekcije platnobilančnih neravnoteža, uspostaviti povjerenje Fukara među zemljama članicama u pogledu dugoročne međunarodne navijačke stabilnosti.![]()
![]()
- marseille_unique
- Kontakt:
Joj napetosti na temi sarajeva o ove moje dvije slike
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ne placa nam niko,ustedjevina grupeLukavac89 je napisao/la:Moze neko da obasni ako mu nije bed ko placa prevoz navijacima u Visoko...

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- Probisvjet
- Kontakt:
sjena je napisao/la:
Koliko ste imali humanitarnih akcija u zadnje vrijeme svi su mislili da vas pomaze CRVENI KRST-KRIZ a ono MMF.Svaka cast.

[youtube][/youtube]
- TzBulevar87
- Kontakt:
joj @Probisvjet znao sam ja da ces ti nas izofirat, sipak cemo dobit vise od MMF-a 

075