Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
aaaa mislio sam ti ljut sto nosi dres njemacke pa hoces da ga prebijes haha neznam bas tacno gdje zivi samo smo se druzili u stuttgartu kad je bio ovdje nikad nisam bio kod seov stan u gelsenkirchenuEmir_BIH je napisao/la:Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??
hehe, ok nema veze, znaci u Gelsenkirchenu. Mislio sam da malo posjetim naredni mjeseci.Majstor10 je napisao/la:aaaa mislio sam ti ljut sto nosi dres njemacke pa hoces da ga prebijes haha neznam bas tacno gdje zivi samo smo se druzili u stuttgartu kad je bio ovdje nikad nisam bio kod seov stan u gelsenkirchenuEmir_BIH je napisao/la:Neprijetim nikome, otkud ti te misljenje? Zanima me onako jer sam blizu Gelsenkirchenu, i kako ja malo posmatram vidim da si mozda malo u vezi sa njim?Majstor10 je napisao/la:kome ti prijetis??
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
sretno momcino na posjetu kolasinca momak uvijek ima vrijeme da se druzi i slikava sa njegovim fanovima
Sta ces mu raditi? 
ma da se druzi sa njim nece da ga prebije ne moze momku niko nista seo je rusilac i moze svakome usta razvalitChuckie je napisao/la:Sta ces mu raditi?
Haj nam brate priznaj... jel te Kolosinac oshinuo po supku? Priznaj nam jer nista drugo necemo povjerovati.Majstor10 je napisao/la:ma da se druzi sa njim nece da ga prebije ne moze momku niko nista seo je rusilac i moze svakome usta razvalitChuckie je napisao/la:Sta ces mu raditi?
shandrlike-tandrlike
sa takvim potpisom "bitches ain't shit" nisam vise ocekivao od tebe nego takav blesav odgovorreptile je napisao/la:Haj nam brate priznaj... jel te Kolosinac oshinuo po supku? Priznaj nam jer nista drugo necemo povjerovati.Majstor10 je napisao/la:ma da se druzi sa njim nece da ga prebije ne moze momku niko nista seo je rusilac i moze svakome usta razvalitChuckie je napisao/la:Sta ces mu raditi?
Mogu ga promjeniti na La ilaha illallah il nesto drugo.. al pitanje ostaje isto.sa takvim potpisom "bitches ain't shit" nisam vise ocekivao od tebe nego takav blesav odgovor
shandrlike-tandrlike
ja kako obozavam momka tako ce svaki bosanac uskoro kad dodje da igra za nasu repku i kad bude medju najboljima na svijetureptile je napisao/la:Mogu ga promjeniti na La ilaha illallah il nesto drugo.. al pitanje ostaje isto.sa takvim potpisom "bitches ain't shit" nisam vise ocekivao od tebe nego takav blesav odgovor
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Ostaje da vidimo koga je odabrao.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Kad vidim sličan naslov na ss.ba tad ću povjerovati, Avazu
Nego haj postavi cijeli interviju, ako ima, i jel to u današnjem Sportu da idem kupiti??
Nego haj postavi cijeli interviju, ako ima, i jel to u današnjem Sportu da idem kupiti??
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma, nije razgovor s nijm. Još mu ime pogriješiše. Aj hajd..

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da iz današnjeg Sporta, samo su napisali da je ovom Bećireviću rekao to iz naslova kada ga je ovaj posjetio prije meča sa Nürnbergom i još su napisali da se zove Asmirlegenda reala je napisao/la:Kad vidim sličan naslov na ss.ba tad ću povjerovati, Avazu![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Ko je ovaj Bećirević, jel on neka bitna faca??? Valjda su se sastali u ime saveza.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da iz današnjeg Sporta, samo su napisali da je ovom Bećireviću rekao to iz naslova kada ga je ovaj posjetio prije meča sa Nürnbergom i još su napisali da se zove Asmirlegenda reala je napisao/la:Kad vidim sličan naslov na ss.ba tad ću povjerovati, Avazu![]()
![]()
Vidim gore kod Bade, amateri šta reći
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
BaDa12 je napisao/la:Ma, nije razgovor s nijm. Još mu ime pogriješiše. Aj hajd..![]()
Sta je ovim novinarima, znaju li ime napisati kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Muštuluk Sead otkazao nastup za U21 Njemačke, razlog, operacija zuba
http://www.dfb.de/news/de/d-u-21-maenne ... 41230.html
4-IN-A-ROW
Aferim momčino, tako te volimoemir_ je napisao/la:Muštuluk Sead otkazao nastup za U21 Njemačke, razlog, operacija zuba![]()
![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Obećavajuća vijest, sad imamo fore tri mjeseca da ga završimo 
- Goalgetter
- Kontakt:
da se ne zaboravi ko je rusilac

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, napapijri1987, nerkolfc i 26 gostiju.