Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
''Igrajte za sebe i za ovu malu, napacenu, drsku, lopovsku ali ponosnu i kao iz bajke lijepu Bosnu i Hercegovinu. Kakva god bila, nasa je i vasa je, ako smo zasluzili svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam.'' - Sabahudin Topalbecirevic
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart
- ficobahtic
- Kontakt:
Jel' ovo sam smislio i izjavio ili mu je i Kemo Ahmetovic malo pomog'o ?Mirsad_LFC je napisao/la:''Igrajte za sebe i za ovu malu, napacenu, drsku, lopovsku ali ponosnu i kao iz bajke lijepu Bosnu i Hercegovinu. Kakva god bila, nasa je i vasa je, ako smo zasluzili svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam.'' - Sabahudin Topalbecirevic

P.S Na tribinama je prisutan i Indiana Jones, pardon Harison Ford

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
1:0, Miske u drugom poluvremenu.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Auuu,kakva ja to parada bila..Kakve prognoze poštovani gledaoci, naši forumaši rješavaju probleme kao Oliver Kahn. 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; (nece da postavi link
)
zbog ovog momka i nisam mario sto gubimo velikom razlikom, pravo srce BiH !
bravo Vladane !
Za 24 sata cemo biti na ulicama svi aBd

zbog ovog momka i nisam mario sto gubimo velikom razlikom, pravo srce BiH !
bravo Vladane !
Za 24 sata cemo biti na ulicama svi aBd

- marseille_unique
- Kontakt:

Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Istina, nije na nekom posebnom knjizevnom nivou ali brate osjecam se isto...posebno ono "kakva god bila, nasa je i vasa je...ako smo zasluzili (i ako nismo) svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam?". Ne znam sta da radim, kud da idem do sutra...ne moze se vise cekati!ficobahtic je napisao/la:Jel' ovo sam smislio i izjavio ili mu je i Kemo Ahmetovic malo pomog'o ?Mirsad_LFC je napisao/la:''Igrajte za sebe i za ovu malu, napacenu, drsku, lopovsku ali ponosnu i kao iz bajke lijepu Bosnu i Hercegovinu. Kakva god bila, nasa je i vasa je, ako smo zasluzili svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam.'' - Sabahudin Topalbecirevic"Brat bratu" opis na nivou 2 osnovne !
P.S Na tribinama je prisutan i Indiana Jones, pardon Harison Ford![]()
Sad ili...
Ovo je sansa, ovo je "baraz" prije baraza, lakse je dobiti Grcku nego opet cekati "pravi" baraz, tri boda i sirom otvoren put prema Brazilu...
Ovo je sansa, ovo je "baraz" prije baraza, lakse je dobiti Grcku nego opet cekati "pravi" baraz, tri boda i sirom otvoren put prema Brazilu...
- skyisthelimit
zasto ti to treba? Mislim na euforiju, jer znamo iz iskustva da ona uvijek splasne nakon utakmice. Nadam se da se sutra nece desiti ali treba biti realan i cvrsto na zemlji, jer euforija je qurva koja nas spusti na zemlji.. Zbog toga hladne glave sve ispratiti, nije ovo odlucujuca ma ni blizu utakmica.. Nakon ove ima jos pet, dakle 15 bodova u igriRockefeller je napisao/la:Ma i mene je sve živo spucalo. Neću večeras oka sklopiti, jbte.![]()
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Blago tebi...skyisthelimit je napisao/la:zasto ti to treba? Mislim na euforiju, jer znamo iz iskustva da ona uvijek splasne nakon utakmice. Nadam se da se sutra nece desiti ali treba biti realan i cvrsto na zemlji, jer euforija je qurva koja nas spusti na zemlji.. Zbog toga hladne glave sve ispratiti, nije ovo odlucujuca ma ni blizu utakmica.. Nakon ove ima jos pet, dakle 15 bodova u igriRockefeller je napisao/la:Ma i mene je sve živo spucalo. Neću večeras oka sklopiti, jbte.![]()
- EmirSioux89
- Kontakt:
- ficobahtic
- Kontakt:
Nekako noc pregurati i onda sutra adrenalina za izvoz na svakom koraku. Ja sam misljenja da mi samo kao prvoplasirani mozemo na SP jer baraz nam ne lezi nikako. Sutra samo pobjeda aBd, 2-1 (Vedo, Zukanovic, Salpingidis)BlazKraljevic je napisao/la:Istina, nije na nekom posebnom knjizevnom nivou ali brate osjecam se isto...posebno ono "kakva god bila, nasa je i vasa je...ako smo zasluzili (i ako nismo) svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam?". Ne znam sta da radim, kud da idem do sutra...ne moze se vise cekati!ficobahtic je napisao/la:Jel' ovo sam smislio i izjavio ili mu je i Kemo Ahmetovic malo pomog'o ?Mirsad_LFC je napisao/la:''Igrajte za sebe i za ovu malu, napacenu, drsku, lopovsku ali ponosnu i kao iz bajke lijepu Bosnu i Hercegovinu. Kakva god bila, nasa je i vasa je, ako smo zasluzili svjetsko prvenstvo Boze pomozi nam.'' - Sabahudin Topalbecirevic"Brat bratu" opis na nivou 2 osnovne !
P.S Na tribinama je prisutan i Indiana Jones, pardon Harison Ford![]()
Samo da nas vrijeme posluzi da ne bude kise, a za sve ostalo tu su zmajevi i jedna svraka.
"Svi su reprezentativci zmajevi samo je Muamer Svraka"
"Svi su reprezentativci zmajevi samo je Muamer Svraka"

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Ljudiii bice rafala opet

- ficobahtic
- Kontakt:
Mene nesto ova tekma vuce na onu kad smo belgijance preslusali sa 4 komada, nekako smo se i tad pribojavali kako ce se zavrsiti a nije moglo bolje !
- marseille_unique
- Kontakt:
joj papci jedni kako i dalje svi podrzavate tu zastavu koju vam je onaj **** ashdown nametnuo a ko fol himnu ne podrzavate, nigdje veze, kad ce te doci pameti vise, dajte ljiljana sto vise jbm vam zvijezde, bem ti nepismeni narod
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
samo sutra ne srljati,najbitnije je da ne izgubimo.Jer ako izgubimo od prve pozicije nema nista.Sretno zmajevi i obradujte nas sutra,ustvari veceras.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Mislim da mi je ovo prvi put nakon bas dugoooo vremena da ne ocekujem nista od ove tekme, tj nesto me puca da ce biti remi i svi kao zadovoljni.
Iz tog razloga bi se pozitivno iznenadio pobjedom i ono postenski obradovao, a na kraju i proslavio kako dolikuje
Iz tog razloga bi se pozitivno iznenadio pobjedom i ono postenski obradovao, a na kraju i proslavio kako dolikuje

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma drug, ja sam od onih što misle da se u sve treba i koja emocija uložiti. Ne dijelim mišljenje javnih ličnosti kako euforija nije dobra. Mislim da nam naboj daje dodatnu snagu.skyisthelimit je napisao/la:zasto ti to treba? Mislim na euforiju, jer znamo iz iskustva da ona uvijek splasne nakon utakmice. Nadam se da se sutra nece desiti ali treba biti realan i cvrsto na zemlji, jer euforija je qurva koja nas spusti na zemlji.. Zbog toga hladne glave sve ispratiti, nije ovo odlucujuca ma ni blizu utakmica.. Nakon ove ima jos pet, dakle 15 bodova u igriRockefeller je napisao/la:Ma i mene je sve živo spucalo. Neću večeras oka sklopiti, jbte.![]()

Ja još ni jednu utakmicu BiH nisam ogled'o sjedeći. Kod mene ide ona... 88. minut... hajte još dva minuta... 90. minut...odoh zapalit i onda provirujem pomalo.

Al' dobro... svak' na svoj način gleda.
PS. Pod euforijom ja ne mislim na račun bez krčmara ili prijevremeno upisivanje pobjede. Ja pobjedu ili poraz ne upišem prije zadnjeg sudijskog zvižduka, jer mi iskustvo govori da "moj tim može" i izgubti i pobjediti u sudijskoj nadoknadi. Razumijećemo se...
Zadnja izmjena: Rockefeller, dana/u 22 mar 2013, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.