mforce je napisao/la:ajmo NBA3 utakmice samo, ali moze se naci neka sigurica pa makar i za SINGLE
Denver - Phila +201,5
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mforce je napisao/la:ajmo NBA3 utakmice samo, ali moze se naci neka sigurica pa makar i za SINGLE
Real i Panathinaikos me nasikiraše, trebalo završit bar 10 ispod margine al u zadnjih 15 sekundi i jedni i drugi samo faule prave. Na kraju 147dijabola je napisao/la:Chicago-Portland 1X @ 1.40 (P.P.)
Bullsi su zamalo dobili Nuggetse nakon fenomenalnog comebacka ali su pokradeni od sudija u situaciji kod posljednjeg koša. Blazersi loši u gostima, playoffu se valjda više ne mogu ni nadati, a uglavnom se oslanjaju na šut za 3 poena kada igraju van Portlanda. Što im i nije dobar znak s obzirom da Bullsi dopuštaju svega 28% ubačaja s trice. Pored toga večeras se očekuje povratak Taj Gibsona, usudiću se reći najbolje igrača Bullsa ove sezone. Možda ih i sudije poguraju da im vrate za napravljenu pogrešku.
Real Madrid-Panathinaikos under 148,5 @ 1.85
Obje ekipe naglasak u ovoj utakmici stavljaju na odbranu. Domaći nakon 2 uzastopna poraza kritikuju sami svoju odbranu dok gosti govore kako su im najveće šanse ako umrtve utakmicu i nametnu što sporiji tempo. Zadnje 2 međusobne su završile ispod ove granice.
Diamantidis over 9,5 @ 1.70
Negdje sam pročitao da je u zadnjoj utakmici ubacio 5 trica. On je igrač za ovakve utakmice, a i čini mi se da više zabija u tvrdim utakmicama kada većina lopti na isteku napada ide njemu u ruke. Margina je niska, po meni se isplati.
Williams-Penneta (+6,5) 1 @ 1.40
Serena se uvijek odlično osjeća u Miamiu, kaže da je fokusirana i ako tako i odigra protivnica nema šta da traži na ovom meču. Jeste veliki hendikep i mala kvota ali mislim da glatko prolazi (6-1, 6-2 max).
Falcaoo je napisao/la:Falcaoo je napisao/la:jbg Bevanda nema veze ovaj Carter je tenkre...
Dodig-Lacko 1 1.50
Copil-Rufin 1 1.55 mater mu **** -.-
Pavlyuchenkova-Muguruza 2 2.00
Sretno!!
Falcaoo je napisao/la:Chicago-Portland 2 a moze i kao sto je rekao van norstrand under koseva
cestitke !jasko_juve je napisao/la:
Hajde Pekovicu,ne daj mu da mrdne veceras
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.