Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Momci još jednom da ponovim, da nam treba u Zenici 15000 ne navijača nego ludaka, koji če urlati cijelu tekmu na svaki Portugalski dodir sa loptom moraju biti salve zvižduka, da ih ubijemo u pojam. Bez obzira na rezultat moramo istrajati do kraja. Zato ko to nije sposoban, neka prepusti mjesto onima koji jesu.....
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- NK_CELIK
- Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
- Kontakt:
Ma nista nije uz nas, nemamo srece..Sad gledam najavljena temp u Ze izmedju 15-20 stepeni..Pa ebote polovica novembra, trebalo bi da je -5....Da je barem oko nule da se polije teren pa ad smrzne, ovako slabo...
No barem bi ga trebalo natopiti ko nikad, da se napravi mocvara....Nama protiv njih najmanje odgovara dobar teren....
No barem bi ga trebalo natopiti ko nikad, da se napravi mocvara....Nama protiv njih najmanje odgovara dobar teren....
ne znam zasto neko misli da publika moze prestrasiti portugalske igrace, u to nikako ne mogu da vjerujem, ali svakako da moze dati krila nasima, zato navijajmo za nase, a portugalce ko *ebe..mahalas je napisao/la:Momci još jednom da ponovim, da nam treba u Zenici 15000 ne navijača nego ludaka, koji če urlati cijelu tekmu na svaki Portugalski dodir sa loptom moraju biti salve zvižduka, da ih ubijemo u pojam. Bez obzira na rezultat moramo istrajati do kraja. Zato ko to nije sposoban, neka prepusti mjesto onima koji jesu.....

Volim te Bosno!!!
ljudi ujedinjeni u zenicu robijasi ...znam sta spremate.....samo ima da gori....da gori da crni portugalski cigani jos vise pocrne.... 

- NK_CELIK
- Kontakt:
I jos bi jedan gol smanjio za 5-10 cm i u sirinu i visinu a drugi povecao...Traziti da igramo prvo pol gdje je veci gol, malo se braniti i tako..No drugo navaliti svi u napad gdje je veci gol.....
ma nikome nije svejedno kad masa ljudi urla na njega, kad mu zviždi itd itd... Možemo mi pričati šta hočemo, ali psiha je čudna stvar i svako se prije ili kasnije slomi pod pritiskom......xavi26 je napisao/la:ne znam zasto neko misli da publika moze prestrasiti portugalske igrace, u to nikako ne mogu da vjerujem, ali svakako da moze dati krila nasima, zato navijajmo za nase, a portugalce ko *ebe..mahalas je napisao/la:Momci još jednom da ponovim, da nam treba u Zenici 15000 ne navijača nego ludaka, koji če urlati cijelu tekmu na svaki Portugalski dodir sa loptom moraju biti salve zvižduka, da ih ubijemo u pojam. Bez obzira na rezultat moramo istrajati do kraja. Zato ko to nije sposoban, neka prepusti mjesto onima koji jesu.....
jesil ikada bio na bilinom polju ?xavi26 je napisao/la:ne znam zasto neko misli da publika moze prestrasiti portugalske igrace, u to nikako ne mogu da vjerujem, ali svakako da moze dati krila nasima, zato navijajmo za nase, a portugalce ko *ebe..mahalas je napisao/la:Momci još jednom da ponovim, da nam treba u Zenici 15000 ne navijača nego ludaka, koji če urlati cijelu tekmu na svaki Portugalski dodir sa loptom moraju biti salve zvižduka, da ih ubijemo u pojam. Bez obzira na rezultat moramo istrajati do kraja. Zato ko to nije sposoban, neka prepusti mjesto onima koji jesu.....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Portugalci su se pokazali ciganski... Hajmo' im vratiti istom mjerom. Predlažem da se noć uoči utakmice organizuje navijanje za BiH ispred hotela u kojem bi portugalci spavali. Da ujutro ustanu podbuhli ko krofne...
Dodje policija, navijači odu... Dodju ponovo za pola sata itd. Sve bez problema, da policija radi svoje da nema prigovora FIFE, ali da ih dobro napatimo... Petarde, vatromet, pjevanje, samo da im nedamo da spavaju tu noć....
Ideja!
Dodje policija, navijači odu... Dodju ponovo za pola sata itd. Sve bez problema, da policija radi svoje da nema prigovora FIFE, ali da ih dobro napatimo... Petarde, vatromet, pjevanje, samo da im nedamo da spavaju tu noć....
Ideja!

Apsulutno,neka ti jedan covjek kaze nesto lose ne osjecas se dobro..A sve je d op raspolozenje i sve je iz glave...
- NK_CELIK
- Kontakt:
treba organizovati nocni turnir u malom fudbalu na Kamberovicu izmedju navijaca u noci na utorak na srijedu

Ne igramo sa Palestinom, čuj preplašiti Portugalce, pa šta onda? Dobiti par komada u mrežu i spuštenih glava natrag u domove?
Nema se tu šta plašiti, treba sjesti na loptu (figurativno, znam da će neki buhvalno shvatiti), odigrati najbolje što se može i pokazati da mi PRIPADAMO SVJETSKOM PRVENSTVU. Znam ja da Blatter i co. prave marketinški raspored na kojem su Kristina i ostatak "manekena", sigurno u Džeki i Misketu to ne vide, ali mislim da se poštenjem, uz Allahovu pomoć, može proći.
Ja lično sam sada veliki pesimista, nemam ni mrvicu optimizma i sve ukazuje na to da je naša Afrika daleko, al' dok je Bosne biće i Bosanaca, nada posljednja umire.
Nema se tu šta plašiti, treba sjesti na loptu (figurativno, znam da će neki buhvalno shvatiti), odigrati najbolje što se može i pokazati da mi PRIPADAMO SVJETSKOM PRVENSTVU. Znam ja da Blatter i co. prave marketinški raspored na kojem su Kristina i ostatak "manekena", sigurno u Džeki i Misketu to ne vide, ali mislim da se poštenjem, uz Allahovu pomoć, može proći.
Ja lično sam sada veliki pesimista, nemam ni mrvicu optimizma i sve ukazuje na to da je naša Afrika daleko, al' dok je Bosne biće i Bosanaca, nada posljednja umire.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jarane avatar ti je zakon, ali razmišljanje katastrofa... nadam se da če u zmajevom gnijezdu biti što manje takvih pesimista...Knele je napisao/la:Ne igramo sa Palestinom, čuj preplašiti Portugalce, pa šta onda? Dobiti par komada u mrežu i spuštenih glava natrag u domove?
Tačno tako, Simao i Nani prave razliku na sredini terena, a u Lisabonu niko nije izlijetao na njih pravovremeno da bi zaustavio centaršuteve. Vjerujem da je selektor vidio gdje smo griješili, te da se u Zenici to neće ponoviti.Bijeljinac je napisao/la:Ja ne vjerujem da ce Portugalce iritirati freneticno navijanje, bio sam na prepunoj i uzarenoj Marakani prije dvije godine kad su 'ladno odigrali 1:1 sa Srbijom (govorim o pristupu njihovih igraca koji su navikli na takvu atmosferu). Ipak BH-igraci imaju kvalitet da i bez publike nadigraju Portugalce. Vise se uzdam u Cirinu pamet nego u neke druge faktore. A ta pamet podrazumijeva samo jos da zatvori Simaoa i Nanija, inace ako bude k'o u Lisabonu bice dosta rizicno. Sto se tice ostalih dijelova ekipa tu nema zamjerke, mogu se Portugalci ostaviti u Evropi.xavi26 je napisao/la:ne znam zasto neko misli da publika moze prestrasiti portugalske igrace, u to nikako ne mogu da vjerujem, ali svakako da moze dati krila nasima, zato navijajmo za nase, a portugalce ko *ebe..mahalas je napisao/la:Momci još jednom da ponovim, da nam treba u Zenici 15000 ne navijača nego ludaka, koji če urlati cijelu tekmu na svaki Portugalski dodir sa loptom moraju biti salve zvižduka, da ih ubijemo u pojam. Bez obzira na rezultat moramo istrajati do kraja. Zato ko to nije sposoban, neka prepusti mjesto onima koji jesu.....
Ja također, kao i neke kolege forumaši, nisam pretjerano optimističan glede revanša i našeg prolaska na SP, ali ipak se nadam i vjerujem, a ako i ne prođemo, ima još kvalifikacija,svjetskih i europskih prvenstava

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 16 nov 2009, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Očekujem da ćemo ih pritisnuti ko Belgiju na startu utakmice i da će već u Prvom poluvremenu Portugal pasti na koljena.
Uvjeren sam u to.
Imaju puno rupa u odbrani.
Uvjeren sam u to.
Imaju puno rupa u odbrani.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- NK_CELIK
- Kontakt:
I jos za kraj, ako se desi ono najgore,da se ne mozemo kvalifikovati, trebamo se svi skinuti goli zadnjih 10 minuta,cijelo Bilino Polje, svi goli ko od majke rodjeni....Nek svijet vidi sa kakvim budalama ima posla.....
hahahahahaha car si majke mi.........NK_CELIK je napisao/la:I jos za kraj, ako se desi ono najgore,da se ne mozemo kvalifikovati, trebamo se svi skinuti goli zadnjih 10 minuta,cijelo Bilino Polje, svi goli ko od majke rodjeni....Nek svijet vidi sa kakvim budalama ima posla.....
Ljudi ili prošli ili ispali hajmo im na kraju skandirati, ko da smo prvaci svijeta.... Zaslužili su...
Pravite cirkus od ovog baraža, pa šta i ako ne prođemo, nije ni prvi, a eto sigurno ni zadnji put. Sad treba dobro se pripremati za naredne kvalifikacije (Euro).NK_CELIK je napisao/la:I jos za kraj, ako se desi ono najgore,da se ne mozemo kvalifikovati, trebamo se svi skinuti goli zadnjih 10 minuta,cijelo Bilino Polje, svi goli ko od majke rodjeni....Nek svijet vidi sa kakvim budalama ima posla.....
@mahalas, ne znam, svako razmišlja na svoj način i ima pravo putem tastature na ovom forumu to iznijeti ostatku "tribine". Ništa negativno, samo moje mišljenje o našem eventualnom prolasku na SP.
@ayan, bojim s da bi nas rani pogodak slomio, mislim da bi tek onda bilo teško sa bijesnim Portugalcima. Ko' što neko već napisa, bilo bi dobro negdje u drugom dijelu zabiti pogodak i onda očuvati taj rezultat ili eventualno tražiti taj drugi za prolaz. A, u svakom slučajo ako se i zabije taj rani gol, nema stati, onda svim silama zabiti ih što više.
Pozdrav ljudi!!
Nisam pisao od petka, jednostavno sam bio i tuzan i nikakav nakon subote. A i lose sam spavao. Ne znam kad sam zadnji put bio tako sj.eban...Necu se puno osvrcati na tekmu u Lisabonu, samo cu reci da su decki odigrali jako dobro, srcano, borbeno, kako i treba za svoju reprezentaciju. Zao mi je sto i Ciro nije ranije vukao izmjene i neke druge poteze, al lako je biti general poslije bitke. Decki su ostvarili jako dobar rezultat, te se moze Bosna i hercegovina plasirati na Sp. Sto se tice reakcija ljudi u Zagrebu, moram vam reci da su i vise nego izvrsne. Vecina ih je mislila da ce Portugal razvalit Bosnu i Hercegovinu, medutim ljudi su jako jako pozitivno iznenadeni i igrom i pristupom i borbenoscu. Frend me vec pitao, hocemo u neku kafanu gledat tekmu u srijedu
E, sad sto se tice utakmice u Zenici, ne zelim izmisljat toplu vodu, samo cu reci ono sto vec svi govore: U srijedu Zenica mora gorjeti, Bilino polje s mora tresti, navijanje ne smije prestati ni jedne jedine sekunde. Upravo zbog same konfiguracije tribina i terena, duboko sam uvjeren da navijaci mogu ne samo potaknuti igrace, vec i prepast suparnika. Pjesma ne smije prestajat. Imamo finih pjesama, od Bosnom behar, do Jorgovana, pa ima tu jos finih Indexovih pjesama koje se vrlo lako mogu preradit..Medutim, vi to bolje znate nego ja... Nazalost, necu biti na tekmi, jedan tip me zajebo za karte, a vec spremio transparent i sve...i hebiga..
Nadam se i da ce biti hladno u Zenici, makar ispod -5, da se smrznu balerine..
Ma, decki i cure, i svi vi koji budete na tribinama i izvan njih, ne stedite grla i dlanove, ovo je jedinsvena povijesna prilika za ovu malu zemljicu
Pokazite svima ko smo i sta umijemo
Ako i kojim slucajem ne prodemo, ne ocajavajte, nego podignute glave recite; mozda i jesmo ispali, ali smo ponosni na nase decke. medutim, nadam se da se to nece desiti, te da cemo podignute glave ici i pjevati u Afriku
Naprijed Bosno, Naprijed Hercegovino!!!!!
$ &, $ "!!!!
Lijep pozdrav iz Zagreba!
Nisam pisao od petka, jednostavno sam bio i tuzan i nikakav nakon subote. A i lose sam spavao. Ne znam kad sam zadnji put bio tako sj.eban...Necu se puno osvrcati na tekmu u Lisabonu, samo cu reci da su decki odigrali jako dobro, srcano, borbeno, kako i treba za svoju reprezentaciju. Zao mi je sto i Ciro nije ranije vukao izmjene i neke druge poteze, al lako je biti general poslije bitke. Decki su ostvarili jako dobar rezultat, te se moze Bosna i hercegovina plasirati na Sp. Sto se tice reakcija ljudi u Zagrebu, moram vam reci da su i vise nego izvrsne. Vecina ih je mislila da ce Portugal razvalit Bosnu i Hercegovinu, medutim ljudi su jako jako pozitivno iznenadeni i igrom i pristupom i borbenoscu. Frend me vec pitao, hocemo u neku kafanu gledat tekmu u srijedu

E, sad sto se tice utakmice u Zenici, ne zelim izmisljat toplu vodu, samo cu reci ono sto vec svi govore: U srijedu Zenica mora gorjeti, Bilino polje s mora tresti, navijanje ne smije prestati ni jedne jedine sekunde. Upravo zbog same konfiguracije tribina i terena, duboko sam uvjeren da navijaci mogu ne samo potaknuti igrace, vec i prepast suparnika. Pjesma ne smije prestajat. Imamo finih pjesama, od Bosnom behar, do Jorgovana, pa ima tu jos finih Indexovih pjesama koje se vrlo lako mogu preradit..Medutim, vi to bolje znate nego ja... Nazalost, necu biti na tekmi, jedan tip me zajebo za karte, a vec spremio transparent i sve...i hebiga..
Ma, decki i cure, i svi vi koji budete na tribinama i izvan njih, ne stedite grla i dlanove, ovo je jedinsvena povijesna prilika za ovu malu zemljicu
Pokazite svima ko smo i sta umijemo

$ &, $ "!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zagreb boy, sve si ti to dobro napisao, mislim da je ovo sa navijanjem jedna od naših šansi, druge će prirediti Džeko i njegovi saigrači.dubrava je napisao/la:Pozdrav ljudi!!
Nisam pisao od petka, jednostavno sam bio i tuzan i nikakav nakon subote. A i lose sam spavao. Ne znam kad sam zadnji put bio tako sj.eban...Necu se puno osvrcati na tekmu u Lisabonu, samo cu reci da su decki odigrali jako dobro, srcano, borbeno, kako i treba za svoju reprezentaciju. Zao mi je sto i Ciro nije ranije vukao izmjene i neke druge poteze, al lako je biti general poslije bitke. Decki su ostvarili jako dobar rezultat, te se moze Bosna i hercegovina plasirati na Sp. Sto se tice reakcija ljudi u Zagrebu, moram vam reci da su i vise nego izvrsne. Vecina ih je mislila da ce Portugal razvalit Bosnu i Hercegovinu, medutim ljudi su jako jako pozitivno iznenadeni i igrom i pristupom i borbenoscu. Frend me vec pitao, hocemo u neku kafanu gledat tekmu u srijedu![]()
Pokazite svima ko smo i sta umijemoAko i kojim slucajem ne prodemo, ne ocajavajte, nego podignute glave recite; mozda i jesmo ispali, ali smo ponosni na nase decke. medutim, nadam se da se to nece desiti, te da cemo podignute glave ici i pjevati u Afriku
$ &, $ "!!!!
Što se same temperature tiče, u BiH je danas pomalo fino vrijeme, mislim da će do srijede biti još toplije, pa nam baš i ne ide na ruku, ali šta je tu je. Što se karti tiče, trebo si ranije javiti, skontala bi se negdje ulaznica jedna. Organizujte na trgu Bana Jelačića praćenje tekme ili možda u onom disku na otvorenom kod Jaruna (zaboravih mu ime, a znam da turbo-folk vlada izlaznim noćima).

Puno pozdrava za Zg.
Srijeda, Zenica:
Temperatura u 9 sati 10 stepeni.
Bez padavina sa nebom bez oblaka.
Brzina vjetra oko 1 metar u sekundi.
Vlažnost zraka 95%
Temperatura u 9 sati 10 stepeni.
Bez padavina sa nebom bez oblaka.
Brzina vjetra oko 1 metar u sekundi.
Vlažnost zraka 95%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.