FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 16 nov 2009, 01:13

Mesanovic je kocka bio i najlosiji ugovor ima, tako da je los bio nebismo nesto se zayebali...stvar je u tome sto mi sebi nemoze priustiti losa pojacanja ako zelimo da se borimo za europu...mada mi imamo par odlicnih momaka u omladinskom pogonu koje amar drzi na oku, tako da ne treba ni to zaboraviti...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 16 nov 2009, 03:42

ultras TM je napisao/la:e ne bude li sad evrope ja neznam onda ocami sta treba vise da se uradi :D
Polahko,nije turski žuriti...
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 16 nov 2009, 10:21

AnnesTM87 je napisao/la:
ultras TM je napisao/la:e ne bude li sad evrope ja neznam onda ocami sta treba vise da se uradi :D

Jes bosanski zuritii :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2009, 12:58

Seyo_TM je napisao/la:Mesanovic je kocka bio i najlosiji ugovor ima, tako da je los bio nebismo nesto se zayebali...stvar je u tome sto mi sebi nemoze priustiti losa pojacanja ako zelimo da se borimo za europu...mada mi imamo par odlicnih momaka u omladinskom pogonu koje amar drzi na oku, tako da ne treba ni to zaboraviti...
Imamo mi podmaladak to stoji, ali sta nam vrijedi evo Amar trazi da momak iz kadeta potpise ugovor na 7 godina njegovi roditelji ne zele naravno nasavjetovani od strane nekog menadzera i sta uraditi u takvoj situaciji onda ce se opet neko naci da kaze nasa djeca sjede na tribinama a dovode se neki igraci sa strane.Mesanovic nije na pocetku osporavan od navijaca nego i od ljudi koji koji su u klubu e sad treba sabrati koliko nam je bodova donio on sam i samo ce nam se sve reci.Prvi preduslov da se napravi ekipa je da imas trenera kako treba hvala Allahu nakon toliko vremena dobijemo nekoga ko zna i ja uopste ne sumljam u njegove sposobnosti a da se napravi ekipa ako nemas bruku para pa da pokupujes sve redom treba vremena i naravno neki sistem.Po meni smo dobili samo za ovu polusezonu dobrih igraca Mesica,Culuma, Selimovica pa i Radovanovica ma mozda i Colica, dok se nesto vise ocekuje od Serdarevica, Popovica, Visce i jedini promasaj po meni je Kovacevic.Mesanovica namjerno ne racunam jer on moze odigrati jos plafon godinu.Pa ljudi plate milione nekog igraca pa on ne pruzi nikad ocekivane partije a kod nas kuknjava sto je neko dosao za malo bolju platu,Visca ako ne bude supermen i ne bude zabijao po dva-tri gola po utakmici najebao je! Fakat je da za ekipu treba vremena i rada bez obzira na sve to bice nekih fula isto tako strukture u klubu moraju pratiti sve to inace nema nekog velikog uspjeha nego samo trenutnog.Cinjenica je i da su navijaci gladni uspjeha ali kad vec imamo pravog covjeka na pravom mjestu treba strpljenje vise nego ikad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 nov 2009, 13:26

Ma roditelji su cudo...eno babo je sjebo Dzipa, i vjerovatno nista od decka...sto se tice toga da Amar zeli 7 godina ugovore da pravi je u pravu, ali mora shvatiti da smo bili u krizi par godina i da je tesko sada dati povjerenje za djetetovu sudbinu, tu se mora biti malo flexibilan, a znamo koliko je amar tvrdoglav...
U pravu si za kovacevica, ja i zaboravio na njega :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2009, 13:39

Jednom sam prilikom razgovarao sa Djipovim ocem, kaze imao ponudu i Dinamo al kao odbio, i kao krivo mu sto Amar nije uzeo malog u prvi tim nego dovodi nekog sa strane, ruku ne srce momak fino igra za juniore koliko je to dovoljno za prvi tim samo Amar moze ocjeniti jer on odgovara za rezultat.Da moze nesto biti od njega moze al nije mali broj talenata koji su se sami ili ih je neko drugi upropastio.Kad neko ima 16 godina i da mu se ugovor na 7 to je meni sasvim normalno i tako se i radi ako zelis nesto ozbiljno da napravis.Ono sto itekako treba da raduje da se radi na tome da dovedemo pojacanja i to u pravo vrijeme a ne pet do dvanaest kao sto je bio slucaj u zadnje vrijeme.

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 16 nov 2009, 14:23

TheManiacs je napisao/la:
AnnesTM87 je napisao/la:

Jes bosanski zuritii :mrgreen:
Hahha tako je :)
Ali netreba plaho kako bi nas narod rekao da neposrnemo :)

Evo jos jedan forum za Zeljine Fanove http://url.ba/woe2
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

ultras TM
Kontakt:

Post Postao/la ultras TM » 16 nov 2009, 17:34

neg raja ba zna li iko sta je sa rovcaninom lik nesto sa lica zemlje ko da je preso u F.K.MARS xD
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2009, 18:03

ultras TM je napisao/la:neg raja ba zna li iko sta je sa rovcaninom lik nesto sa lica zemlje ko da je preso u F.K.MARS xD
nedovoljno oporavljen jos uvijek ima problema sa nogom...Juniori protiv veleza 6-0 a kadeti 11-0 :D

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 16 nov 2009, 18:07

pile87 je napisao/la:Juniori protiv veleza 6-0 a kadeti 11-0 :D
jel se zajebavas :D :D
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2009, 18:10

LIvada je napisao/la:
Jok. Momak za kojeg sam pisao u gornjem postu sam je dao 5 golova...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 nov 2009, 18:15

pile87 je napisao/la:
LIvada je napisao/la:
Jok. Momak za kojeg sam pisao u gornjem postu sam je dao 5 golova...
...i jedan je od najboljih u nasem omladinskom pogonu (sa h mu pocinje prezime, mislim :oops: :mrgreen: ) zajedno sa momkom sto je poceo na lijevom beku u juniorima (mislim da je dosad igrao sve pozicije)
ps rado bi rekao imena al mi je to slabija strana :mrgreen: zaboravio sam :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2009, 18:19

Seyo_TM je napisao/la: ...i jedan je od najboljih u nasem omladinskom pogonu (sa h mu pocinje prezime, mislim :oops: :mrgreen: ) zajedno sa momkom sto je poceo na lijevom beku u juniorima (mislim da je dosad igrao sve pozicije)
ps rado bi rekao imena al mi je to slabija strana :mrgreen: zaboravio sam :mrgreen:
Hodzic ime ne znam, i Djip je dobro odigrao dao je dva gola , jel zna neko jel utakmica u Medjugorju zavrsila 3-1 za zrinjski?
Upravo saznadoh da jeste, a igrali smo jos jednu utakmicu sa citlukom u isto vrijeme ...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 nov 2009, 18:32

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la: ...i jedan je od najboljih u nasem omladinskom pogonu (sa h mu pocinje prezime, mislim :oops: :mrgreen: ) zajedno sa momkom sto je poceo na lijevom beku u juniorima (mislim da je dosad igrao sve pozicije)
Hodzic ime ne znam, i Djip je dobro odigrao dao je dva gola , jel zna neko jel utakmica u Medjugorju zavrsila 3-1 za zrinjski?
jeste. al drugi tim zajedno sa igracima na probi, je igrao protiv brotnja al neznam koliko

Edit: protiv brotnja u citluku

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 nov 2009, 18:34

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
jeste. al drugi tim zajedno sa igracima na probi, je igrao protiv brotnja al neznam koliko
2-0 i navodno ima neki momak na probi plaho dobar...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 18:36

Taj mali Hodžić nam je izgleda najveći talenat u omladinskom pogonu. Do ove utakmice ili one prethodne je dao 22 gola u 11 utakmica za kadete. Znači sad 27 u 12. Njegov trener(mislim Mensur Dogan) kaže za njega da je nevjerovatno koliko je kompletan. Zabija golove i lijevom i desnom i glavom. A mali još ima i sljedeće sezone pravo nastupati za kadete, među mlađom je generacijom. Kakve li će mu tek brojke biti sljedeće sezone u kadetima, ako ovako nastavi...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 nov 2009, 18:43

Imamo mi djece dobre, samo se valja sa roditeljima borit koji lijece svoje frustracije...al tako je svugdje...

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 16 nov 2009, 19:26

http://****/ poraz u Mostaru pobjeda u Čitluku

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 16 nov 2009, 19:51

Kad već vas nije bilo :roll: :roll: da vam napišem nešto o vašim igračima: najborbeniji sejo bučan(propisno ohakan), lazar popović- na bauštelu sa njim jer će biti veća korist od njega tamo nego na terenu.
Onaj napadač, onaj stari- solidno je odigrao.
Šimić :D :D :D ćaća- kako se lako naloži- nevjerojatno. Još kad je ponovno ulazio u drugom poluvremenu a gaće mu se uvukle u pakšu :D :D
Bio je i nekakav Kerla stoper- može se reći naš napadač ;)
Malo smo vam i Amara ohakali :D

Uglavnom- slabo ste odigrali

Gušo- gdje ti je golf :D :D :D

http://www.****/content/view/41866/158/
Titula po sezoni. . .

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 nov 2009, 21:13

slika
Ja se prepo :D
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 16 nov 2009, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Ferroviere1987 i 36 gostiju.