Znaš da je neistina, čim je ovo izjavioSaurman je napisao/la:Kakve veze ima što je usred sezone, čovjek je dao odgovor na pitanja novinara o svojoj budućnosti u Liverpoolu.reds_forever je napisao/la:Ozren je napisao/la:Suarez: 'If another team comes around with more prospects of competing in international club competition games, which is willing to have me, they are welcome."
Jest vala, sigurno Suarez usred sezone daje ovakve komentarePa nije lud pobogu da daje ovako neprofesionalne izjave
![]()
Cijela izjava :
“You never know in football,” Suarez told AFP when asked if he could be on the move. “A player’s ambition is always there, the ambition of wanting to play in elite teams is always there.
“I’m in a world-class team, an elite team like Liverpool. And if another team comes around with more prospects of competing in international club competitions games, which is willing to have [me], they are welcome.
We would talk to the club, we would see if I want to go, if I don’t want to go.”

al' stvarno mislim da je Suarez lojalan i da će ostati u Liverpoolu, dobro opet to vjerovatno zavisi od puno stvari, ali djeluje mi kao neko ko bi mogao ostati...