Yebla ga mati droljava..CashMan je napisao/la:Prepisah odavde Goffina, ali kako je krenuo bolje da nisam
Edit vrati break valjda dobije

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Yebla ga mati droljava..CashMan je napisao/la:Prepisah odavde Goffina, ali kako je krenuo bolje da nisam
Gotov je...Brrrm je napisao/la:Yebla ga mati droljava..CashMan je napisao/la:Prepisah odavde Goffina, ali kako je krenuo bolje da nisam
Dobi Goffin prvi set.CashMan je napisao/la:Prepisah odavde Goffina, ali kako je krenuo bolje da nisam
neka sam ja ovo rekao i stavio sve s računa na copila..bevanda4 je napisao/la: bojim se stavit copila na 1,60. Taj ruffin bi moga cinit sranja.
Ipak dobi prvi setBrrrm je napisao/la:Kad ja pokupim baš taj par, .. ga prijedlog i sugestija ..
dijabola je napisao/la: Williams-Penneta (+6,5) 1 @ 1.40
Serena se uvijek odlično osjeća u Miamiu, kaže da je fokusirana i ako tako i odigra protivnica nema šta da traži na ovom meču. Jeste veliki hendikep i mala kvota ali mislim da glatko prolazi (6-1, 6-2 max).
Precrtan prvi setWilly je napisao/la:Dobi Goffin prvi set.CashMan je napisao/la:Prepisah odavde Goffina, ali kako je krenuo bolje da nisam
PROSLA OBA, VALJDA JE NEKO ISPRATIO ^^semih23 je napisao/la:Serena Wiliams - Penneta (-17,5) under 1,75 premier
Serena Wiliams - Penneta (-16,5) under 1,95 wwin
:ugeek:
svaka čast, bravo majstore i hvala tiamko21 je napisao/la:Hamburg - Celje 2 @ 8.00
svaka cast sto si uvatioamko21 je napisao/la:Hamburg - Celje 2 @ 8.00
Nije lošeAdebayor je napisao/la: Videoton - Pesc --> over 2,5 @ 1,85
Probati čak i --> over 3,5 @ 2,90 3:1
Adebayor je napisao/la:Žalgiris - Efes --> 2 @ 1,80 79:71
28-31 WIN!amko21 je napisao/la:Hamburg - Celje 2 @ 8.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.