Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Emir_BIH
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Emir_BIH » 21 mar 2013, 17:32

Druzi moji, moze li neko na vrijme utakmice objasniti neki streamcic sa nasim komentara, izvod je bio da ce BHT1 prenositi u HD-u i bilo bi lijepo de uz nas komentar utakmica se moze pratiti za sve oni ko su van Bosne i Hercegovine. Hvala vam.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 mar 2013, 17:33

Cautinho je napisao/la:Ja mislim da smo mi ovdje,jedino ako Grci ne dobiju,u win-win situaciji.
Jer nam remi odgovara i vise nego se misli,jer mi ostajemo na prvoj poziciji,a Grčka se usput na ovim laksim utakmicama moze gadno poskliznuti.Nisam jos ovdje procitao komentar da Grci nece kiksat.Ja sam prosto uvjeren da hoce,jer nisu toliko napadačka momčad,barem jedna utakmica moze zavrsiti 0-0 ako se protivnik bude koncentrisao na branjenje.To mi mozemo iskoristiti,ali i isto tako mozemo mi uraditi istu stvar,samo sto smo mi na prvoj poziciji.
Mi imamo dvije sa Slovackom,isto neugodna ekipa koju nitko ne spominje i po meni vaznije tekme od Grka.Ako tu osvojimo aBd,malo ambiciozno,6 bodova,Brazil je osiguran.
Mi mozemo sa Slovacima,samo je problem sto dosad nismo igrali sa njima pa da znamo kako se postaviti,imaju i oni svoje adute,imaju dobre igrače (Skrtel,Hamsik,Weiss),ali mi smo bolji i ako odigramo na razini utakmica u dosadasnjim kvalif. mecevima,Slovaci ce pasti.
Dobro,sada se treba okrenuti Grcima,pametno odigrati i pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.
Igrali smo mi sa Slovacima, doduše prijateljsku, rasuli ih k'o grah u po Bratislave 3-2. Nama leže takve ekipe, da nam je samo ovih Grka se uspješno kutarisati, neće nas niko više zaustaviti.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 mar 2013, 17:35

Emir_BIH je napisao/la:Druzi moji, moze li neko na vrijme utakmice objasniti neki streamcic sa nasim komentara, izvod je bio da ce BHT1 prenositi u HD-u i bilo bi lijepo de uz nas komentar utakmica se moze pratiti za sve oni ko su van Bosne i Hercegovine. Hvala vam.
Ja bih ti pomog'o al' te pola nisam razumio šta si napis'o. :D

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2013, 17:37

Emir_BIH je napisao/la:Druzi moji, moze li neko na vrijme utakmice objasniti neki streamcic sa nasim komentara, izvod je bio da ce BHT1 prenositi u HD-u i bilo bi lijepo de uz nas komentar utakmica se moze pratiti za sve oni ko su van Bosne i Hercegovine. Hvala vam.
Bit će BHT1 stream sa našim komentarom, ali sigurno neće biti HD kvalitet slike, jer BHT u lokalu barata sa analognom opremom iako će prodkcija na stadionu biti u HD tehnologiji. Imaš kvalitetnu sliku na grčkom MegaTv na 13E. Ako te to zanima.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 21 mar 2013, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 mar 2013, 17:37

Valjda traži da mu se postavi stream sa našim komentatorom
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 mar 2013, 17:38

Ne trazi ovdje pomoc, jer ti je niko nece dati, posto mrze dijasporce, sigurno cete neki zajebavat kako pises ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 mar 2013, 17:39

Bice stream do pocetka utakmice nista se ti emire ne sikiraj.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 mar 2013, 17:52

vamos rafa

Dzonikola
Kontakt:

Post Postao/la Dzonikola » 21 mar 2013, 18:19

slika

slika

Nista neka neko postavi ovu formaciju i klasicnu Grcku formaciju pusti na FIFA 2013 ili PES2013 i pusti komp. da igra pa ako pobjedimo igramo sa ovom formacijom tj. odabirom igraca po svim tackama, grci ionako igraju ovako..

I neka snimi na kasetu i posalje PAPETU, neka igraci dobro prate sta radi koji od njih, gdje kad lopta ide a grci ionako igraju kako igra njihov tim i to je to.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 mar 2013, 18:24

Chuckie je napisao/la:
Bit će BHT1 stream sa našim komentarom, ali sigurno neće biti HD kvalitet slike, jer BHT u lokalu barata sa analognom opremom iako će prodkcija na stadionu biti u HD tehnologiji. Imaš kvalitetnu sliku na grčkom MegaTv na 13E. Ako te to zanima.
jeli ovaj MegaTv otkljucan program?? hvala
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 21 mar 2013, 18:26

vrebac86 je napisao/la:jeli ovaj MegaTv otkljucan program?? hvala
Nije.

alenko333
Kontakt:

Post Postao/la alenko333 » 21 mar 2013, 18:40

Dzonikola je napisao/la:slika

slika

Nista neka neko postavi ovu formaciju i klasicnu Grcku formaciju pusti na FIFA 2013 ili PES2013 i pusti komp. da igra pa ako pobjedimo igramo sa ovom formacijom tj. odabirom igraca po svim tackama, grci ionako igraju ovako..

I neka snimi na kasetu i posalje PAPETU, neka igraci dobro prate sta radi koji od njih, gdje kad lopta ide a grci ionako igraju kako igra njihov tim i to je to.
Ja stvarno nekontam zasto raja gura Zukanovica na beka...momak je stoper i sigurno ce tu i igrati dok ce nam Vranjes i Mujdza bit bekovi.Da nam je Salihovic spreman Zukanovic sigurno nebi ni igrao,pokazalo se protiv Slovenije da momak i nije neki igrac za mene licno daleko od prve postave...Znam da za sad i nemamo boljeg rjesenja al se nadam da ce se neke stvari srediti do tekme sa Slovacima,(Kolasinac,Bicakcic)...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 21 mar 2013, 18:56

[youtube][/youtube]

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 21 mar 2013, 18:59

Ja haosa na preskonferencije grcke. Trenera Grcke Fernando Santos prevodi Grk na Grcki, a njega opet drugi Grk prevodi na Bosanski :lol:

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 21 mar 2013, 19:05

AHAHHA
Ima li u grckom jeziku padeza ? :)
Ako nema onda komotno mogu reci da ovaj nas bolje grcki prica nego bosanski

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 21 mar 2013, 19:07

ja bih bio zadovoljan i remijem, grci su najgora ekipa koja nas je mogla zapasti.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 mar 2013, 19:10

komax je napisao/la:ja bih bio zadovoljan i remijem, grci su najgora ekipa koja nas je mogla zapasti.
nisu, ima i portugal :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 21 mar 2013, 19:12

Igra li ijedan bh nogometaš u grčkoj

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 21 mar 2013, 19:14

[youtube][/youtube]

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 mar 2013, 19:15

AlenHalilovic je napisao/la:
Ne trazi ovdje pomoc, jer ti je niko nece dati, posto mrze dijasporce, sigurno cete neki zajebavat kako pises ;)
Nemoj pisati u ime svih !!! ima ovdje dosta ljudi koji ce rado pomoci ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.