Top Eleven na Facebooku
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Top Eleven na Facebooku
Poceo sam danas ovo igrat, imatel kakvih savjeta za pocetak.
armin je napisao/la:Tačno tako, jučer stavio veznog igrača na gol i gola nisam primio.
HAHAAHAHAHAHAHAHA
Prestani igrati. Ovo ti je najtopliji savjet.MakeTZ je napisao/la:Poceo sam danas ovo igrat, imatel kakvih savjeta za pocetak.
Mi nikada odustati necemo...
Kao sto je rekao 10.Skoro , prestani igrat' , jedino ako nemas sta raditi na FB-u .. onda igraj , ali iz dosade naravnoMakeTZ je napisao/la:Poceo sam danas ovo igrat, imatel kakvih savjeta za pocetak.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Koja je najbolja solucija za brzu zaradu suski na samom pocetku igranja ? Hajmo oni dugotrajniji na ovoj igrici,zelim odgovor !? Hvala unaprijed 

Chelsea F.C.
Kako ovo sr.anje od igre zna iznervirati to je čudo
.

Znam kako ti je.Zodiac je napisao/la:Kako ovo sr.anje od igre zna iznervirati to je čudo.
Igrica mi se vise ne igra , ali posto odavno igram , nesto mi zao prestati .

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Imal kakav Čit za ove tokene da se malo popravim
inace igram evo 15ak dana na nagovor frenda, nije mi nesto jer nemos uticat na igru direktno...

inace igram evo 15ak dana na nagovor frenda, nije mi nesto jer nemos uticat na igru direktno...
-
- Kontakt:
16 lvl rasturam :3
Ja poceo opet igrat da ubijem malo dosadu dok cekam nesto il sl.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- youngredcomps
- Kontakt:
kojom formacijom igrasManijakbsc je napisao/la:16 lvl rasturam :3
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Mou postao zastitno lice igre

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
evo me k'o cautinho
ovako..vjerovatno dosta vas igra ovo cudo...ja sam nedavno krenuo na nagovor jarana, i zarazio sam se poprilicno...e sad me zanima jedna stvar...ima masa nekakvih "cheatova" i programa na netu za dobijanje tokena, love itd itd...ali da bi ijedan skinuo, za svaki treba popunjavati one "survey-e", a to je s*anje tesko...je li iko od vas ikad uspjesno instalirao ovakvu vrstu programa, a da radi ?

ili postoji li neki drugi "cheat" za dobijanje tokena il para ?

zaFaljujem

ovako..vjerovatno dosta vas igra ovo cudo...ja sam nedavno krenuo na nagovor jarana, i zarazio sam se poprilicno...e sad me zanima jedna stvar...ima masa nekakvih "cheatova" i programa na netu za dobijanje tokena, love itd itd...ali da bi ijedan skinuo, za svaki treba popunjavati one "survey-e", a to je s*anje tesko...je li iko od vas ikad uspjesno instalirao ovakvu vrstu programa, a da radi ?

ili postoji li neki drugi "cheat" za dobijanje tokena il para ?

zaFaljujem

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne postoji cheat to su sve lazni kao emulatori za PS3
ja sam 26 nivo,i nikako da izadjem iz minusa,sve dok mi ne prodaju igraca.U minus udjem i po 50 miliona,nezz je li se vama to desavalo,kako izaci iz tog minusa?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

prvu sezonu sam odigrao solidno i zavrsio sam na 2. poziciji. Imao sam najboljeg strijelca i asistenga lige

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- hule_barca
- Kontakt:
32. level, 'nači Bože. Ogadilo mi se, jer je bez kupovine tokena nemoguće igrati. Stalno ideš u minus jer svaki drugi dan završiš u manjku od minimalno 20 M. Moraš konstantno igrati LP i daleko dogurati u Kupu da bi pokrio troškove a o investicijama da ne govorim.
Mes Que Un Club
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znaci igrat cu do tu negdje, ako i to izdrzim
Mene strasno nerviraju ti tokeni
ako neko ima neki normalniji browser manager, bujrum neka proslijedi...

- hule_barca
- Kontakt:
Ma to počinje nekad od recimo 25-26 levela. Jer dok igraš stalno povećavaš kapacitet stadiona i praviš ostale dodatke. Međutim kad sve napraviš onda nastaje belaj. Jer svake godine plate postaju sve veće a ti ne možeš više pokrivati recimo sa više navijača na tribinama i prodajom iz svojih šopova,...
Mes Que Un Club
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nista onda, najpametnije bi bilo da ja skinem FM i lagano da pletem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.