Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 mar 2013, 15:36

Papastathopoulos je napisao/la:A u kvalama za EURO 2016 dvije prvoplasirane idu direktno, a treceplasirani u baraz ;)
mi cemo biti 3. k'o da gledam !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 21 mar 2013, 15:47

Ne znam momci velika su ocekivanja javnosti i sviju, moglo bi nam se odbiti od glavu sve, kao sto nam se do sada odbijalo kada su velika ocekivanja bila. I mediji vala zaseru sa glupim pitanjama u vezi Pjanica i slicno. Po meni ako bude 0:0 a mi cemo biti na konju. 1:1 je opet po njih deset puta bolji rezultat. Jaki su ona reprezentacija, a nas mentalni sklop uvijek postavlja emocije na prvo mjesto, nego razum. Dok je kod njih obrnuto, a znate i samo kako to na kraju biva.... ;)

Najvise me strah opet ovoga scenarija..

[youtube][/youtube]

Mi smo realno imali sansu u Atini, jer su se tada otvorili, ovdje se sigurno nece otvoriti i cekat ce priliku iz kontri....

EDIT: Zanima me sljedece:

Da li je Grcki zaves kaznjen jer su njihovi navijaci zapalili nasu zastavu? Hvala

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 21 mar 2013, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 21 mar 2013, 15:47

Samo da sutra pobjedimo, a onda ce se kockice sloziti do Latvije i Slovaceke kad nas pojacaju Kola, Hadzic, Bicakcic, Sead H. ;)

Ako Bog da sve ce proci kako treba.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 mar 2013, 15:52

Samo da mi sutra ne izgubimo. Nikako nisam pesimista ali vazno je ostati pred Grcma kako tako. Imamo ogromnu gol razliku koju do kraja kvala u ovakvoj grupi ne mozemo istopiti. Za Slovake ce biti vremena, a neka malo i Grci razmisaljaju o drugom mjestu i barazu ...

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 21 mar 2013, 15:55

DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam momci velika su ocekivanja javnosti i sviju, moglo bi nam se odbiti od glavu sve, kao sto nam se do sada odbijalo kada su velika ocekivanja bila. I mediji vala zaseru sa glupim pitanjama u vezi Pjanica i slicno. Po meni ako bude 0:0 a mi cemo biti na konju. 1:1 je opet po njih deset puta bolji rezultat. Jaki su ona reprezentacija, a nas mentalni sklop uvijek postavlja emocije na prvo mjesto, nego razum. Dok je kod njih obrnuto, a znate i samo kako to na kraju biva.... ;)

Najvise me strah opet ovoga scenarija..

[youtube][/youtube]

Mi smo realno imali sansu u Atini, jer su se tada otvorili, ovdje se sigurno nece otvoriti i cekat ce priliku iz kontri....
Ovdje je odmah na početku bilo gotovo, penal za grke i crveni za Papca, a ostala tri su nam dali u posljednjih 10 minuta. Pustite više ono što je bilo, hebo i statitistiku i tradiciju, sutra slavimo. 8-)
Opustite se malo.
Zadnja izmjena: armin, dana/u 21 mar 2013, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 mar 2013, 15:55

Rikardo je napisao/la:Samo da sutra pobjedimo, a onda ce se kockice sloziti do Latvije i Slovaceke kad nas pojacaju Kola, Hadzic, Bicakcic, Sead H. ;)

Ako Bog da sve ce proci kako treba.
Jedino se ne slazem oko Seada H.On mi jos uvijek nije zreo za A tim (za njega je mlada repka jos),dok ovi ostali mogu komotno u prvih 11
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 mar 2013, 15:58

e momci kakvo je vrijeme danas u hrasnici i u zenici oceli moci danas odrzat trening jer je kod nas u zivinicama lose ako je ako u zivinicama bolje ne odrzati trening. :?
Samo Sarajevo

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 mar 2013, 16:00

kanarinac je napisao/la:e momci kakvo je vrijeme danas u hrasnici i u zenici oceli moci danas odrzat trening jer je kod nas u zivinicama lose ako je ako u zivinicama bolje ne odrzati trening. :?
U Sarajevu kisa lije k'o iz kabla. Nebo se otvorilo. Zeus place, suza suzu goni. Ovo mora biti dobar znak za nase Zmajeve.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 16:00

Opet svi bogovi uz ove Grke, te naše povred, sad i ovo loše vrijeme :x
Samo da sutra ne pada ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 mar 2013, 16:02

Sutra ne pada, samo sto ce biti malo hladno, ali bolje nego kisa, pun mi je qrac ruznog vremena i vaterpolo terena nakon Alzira i Slovenije.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 21 mar 2013, 16:04

legenda reala je napisao/la:Opet svi bogovi uz ove Grke, te naše povred, sad i ovo loše vrijeme :x
Samo da sutra ne pada ;)
Legendo, kao što ti kažeš da ćemo pobijediti, ja kažem da nema padavina. :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 mar 2013, 16:05

Goalgetter je napisao/la:Sutra ne pada, samo sto ce biti malo hladno, ali bolje nego kisa, pun mi je qrac ruznog vremena i vaterpolo terena nakon Alzira i Slovenije.
Ma znamo koliko bi lakše bilo Grcima igrati bunker kad bi padalo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 mar 2013, 16:07

legenda reala je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sutra ne pada, samo sto ce biti malo hladno, ali bolje nego kisa, pun mi je qrac ruznog vremena i vaterpolo terena nakon Alzira i Slovenije.
Ma znamo koliko bi lakše bilo Grcima igrati bunker kad bi padalo ;)
Naravno. Posto nas smatram kao tehnicki dobro potkovanom ekipom, sigurno nam ne bi isao u prilog los teren i kisa.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 mar 2013, 16:15

Zna li neko jesu li grijaci terena Bilinog Polja u stanju, koliko toliko, isusiti teren?? Ova kisurina lije li lije a teren moze biti jako bitan faktor kada je nasa igra u pitanju..
BUDI ŽELJO !!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 mar 2013, 16:17

Ja ne sumnjam u pozitivan rezultat,jedino nas los teren moze u tome sprijecit :oops:

Ako kojim slucajem i ovaj put budemo u barazu,nema te sile koja ce me natjerat da gledat te utakmice,ups rekao sam baraz,idem povratit slika

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 21 mar 2013, 16:18

Kako kod nas zna biti, mene ne bi iznenadilo da je taj sistem ugradjen ali da jos uvijek nije funkcionalam. Nigdje nisam citao o tome. Barem se ne sjecam ..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 mar 2013, 16:19

Ni jedan grcki Bog im pomoci nece,pa makar da svi na teren istrce.Od Zeusa do Aresa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 21 mar 2013, 16:21

Otelo je napisao/la:Ni jedan grcki Bog im pomoci nece,pa makar da svi na teren istrce.Od Zeusa do Aresa
a afrodita na terenu ? :D
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 mar 2013, 16:21

vulkan je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ni jedan grcki Bog im pomoci nece,pa makar da svi na teren istrce.Od Zeusa do Aresa
a afrodita na terenu ? :D
to bi Pjana sa strane sredio :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 21 mar 2013, 16:22

champions1921 je napisao/la:Zna li neko jesu li grijaci terena Bilinog Polja u stanju, koliko toliko, isusiti teren?? Ova kisurina lije li lije a teren moze biti jako bitan faktor kada je nasa igra u pitanju..
Valjda neko vodi racuna o tome da se teren sredi, voda "istjera" pomocu tih grijaca ili kako to vec ide.

Nadam se da ta drenaza i sistem funkcjonise.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.