Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Elegant
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2013, 14:27

England je napisao/la:Grčkoj je bod kuća, oni još imaju Slovačku kući, Lihtenstajn u gostima i tri zadnje kući.
Oni će se parkirati , igrat će sa 6 -7 defanzivaca. Bosna ovo mora dobiti, nisam ni gledao činio mi se i x da je dobar za Bih, al' ništa ne znači x. Pravo teška utakmica, kada uzmeš u obzir da nema Pjanića i Salihovića, sve je na Sušiću, eto napokon došla je i utakmica u kojoj se može naslutiti kvaliteta selektora, ako ovo ne dobije, šanse za prvo mjesto, minimalne. Pa stvarno ne mogu vjerovati da su Grci tako napravili raspored, znalci, nema šta.
Upravo zbog tog Grckog rasporeda samo nam pobjeda odgovara sto se svi iskreno nadamo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 mar 2013, 14:30

Večeras ću se prije spavanja pomoliti za trobod, da se do istog dođe na bilo koji način, 1-0 ili 8-7, svejedno. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Hayley <3

Cenga87
Kontakt:

Post Postao/la Cenga87 » 21 mar 2013, 14:31

Samo da vezni red bude na nivou.Da se ne grijesi puno,ne gube lopte i bice ok.
Pjanic povrijedjen,za Misketa je pitanje koliko i kako moze odigrat posto igra sa zucama......na selektoru je da izmozga nesto.
Bilo kako bilo,mislim da mozemo dobit grke.U najgorem slucaju nerijeseno.
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 mar 2013, 14:33

Elegant je napisao/la:
England je napisao/la:Grčkoj je bod kuća, oni još imaju Slovačku kući, Lihtenstajn u gostima i tri zadnje kući.
Oni će se parkirati , igrat će sa 6 -7 defanzivaca. Bosna ovo mora dobiti, nisam ni gledao činio mi se i x da je dobar za Bih, al' ništa ne znači x. Pravo teška utakmica, kada uzmeš u obzir da nema Pjanića i Salihovića, sve je na Sušiću, eto napokon došla je i utakmica u kojoj se može naslutiti kvaliteta selektora, ako ovo ne dobije, šanse za prvo mjesto, minimalne. Pa stvarno ne mogu vjerovati da su Grci tako napravili raspored, znalci, nema šta.
Upravo zbog tog Grckog rasporeda samo nam pobjeda odgovara sto se svi iskreno nadamo.
Nisam uopće to pratio, al' je činjenica da su ljudi iz BiH Saveza bez ambicija ušli u dogovore, bolje da se nisu dogovarali da je Uefa odredila termine, sigurno ne bi tako bilo.Pojeli gov.no. Ni pobjeda ti ovdje ne jamči uspjeh na kraju. Teško je dobiti sve utakmice, pravo su zakomplicirali.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 21 mar 2013, 14:36

Hvala svima za informacije :)

Samo da se dobije ova tekma, ali ne treba ic predaleko da se eventualnom pobjedom kvalifikacije proglase zavrsenim, ima jos da se igra 15 bodova je u igri, a uvijek bolje odigramo drugi dio kvalifikacija. Idemo utakmicu po utakmicu i samo takvim pristupom cemo do Brazila.
Grci bi mogli negdje i kiksat, i veci ce problem za njih bit utakmice kuci protiv tih malih reprezentacija koje ce morat napast.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 mar 2013, 14:47

Ako dobijemo Grke idemo na 3+ i sa vecom gol razlikom.Odma se otvara sansa za eventualni poraz od Slovacke u dvomecu(uz jednu pobjedu) i do kraja ni mi ne bi trebali imat problema jer sve mozemo da dobijemo a i imamo sansu da u Bosni natrpamo Lihtenstajn i tako nabijemo jos vise gol razliku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 mar 2013, 15:07

Otelo je napisao/la:Ako dobijemo Grke idemo na 3+ i sa vecom gol razlikom.Odma se otvara sansa za eventualni poraz od Slovacke u dvomecu(uz jednu pobjedu) i do kraja ni mi ne bi trebali imat problema jer sve mozemo da dobijemo a i imamo sansu da u Bosni natrpamo Lihtenstajn i tako nabijemo jos vise gol razliku.
Moj je cilj iz ovih 6 tekmi uzeti 18 bodova.Mozda je preambiciozno,ali nije nemoguce.Pogotovo ako pobjedimo sutra.Do Slovacke cemo ako Bog da biti jaci za Bicakcica,Hadzica i nadam se Kolasinca.Ne trebamo nikoga podcjenjivati daleko od toga,ali ne smijemo se nikoga ni bojati.Trebamo vjerovati u sebe i svoj kvalitet i rezultat ce doci sam po sebi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 21 mar 2013, 15:08

Da li neko zna ima li za sutra live stream od Face TV?

ecze
Kontakt:

Post Postao/la ecze » 21 mar 2013, 15:10

Otelo je napisao/la:Ako dobijemo Grke idemo na 3+ i sa vecom gol razlikom.Odma se otvara sansa za eventualni poraz od Slovacke u dvomecu(uz jednu pobjedu) i do kraja ni mi ne bi trebali imat problema jer sve mozemo da dobijemo a i imamo sansu da u Bosni natrpamo Lihtenstajn i tako nabijemo jos vise gol razliku.
a da li se na kraju brisu golovi protiv zadnjeg u grupi :?:
In Vlado we trust!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 mar 2013, 15:11

Nista mi nebi bilo draze nego da odlucujuca tekma s kojom i teoretski obezbjedjujemo prvo mjesto u grupi bude protiv lihtenstajna u zenici..jao sto bi tu bilo golova :-o :cool:

@ecze to je samo za baraz ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 mar 2013, 15:12

TMovac je napisao/la:
Moj je cilj iz ovih 6 tekmi uzeti 18 bodova.Mozda je preambiciozno,ali nije nemoguce.Pogotovo ako pobjedimo sutra.Do Slovacke cemo ako Bog da biti jaci za Bicakcica,Hadzica i nadam se Kolasinca.Ne trebamo nikoga podcjenjivati daleko od toga,ali ne smijemo se nikoga ni bojati.Trebamo vjerovati u sebe i svoj kvalitet i rezultat ce doci sam po sebi.
malo je previse ocekivat da zavrsimo kvale bez poraza,al se nadam da taj poraz nece sutra doci.

Bit cemo jaci kad budemo kompletni i mozemo ocekivat 16 bodova od 18.To bi bilo idealno.

Btw.Sta je sa Viscom?

@ecze sad se i ja sjeti da se brisu,al opet ne vjerujmem da Grci Latvijcima i Letoncima mogu da uvale vise od 3 gola po tekmi(skupa)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 21 mar 2013, 15:16

Evo malo smijeha da se razbije nervoza pred tekmu :D

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Amal1, dana/u 21 mar 2013, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 mar 2013, 15:17

Učinak protiv zadnjeg se briše samo kad se gleda poredak drugoplasiranih. Za konačni plasman u skupini se ne briše.
Hayley <3

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 21 mar 2013, 15:18

Drugi sa najviše osvojenih bodova ide direktno, a preostalih 8 u baraž, zato se brišu bodovi osvojeni sa najlošije plasiranom ekipom iz grupe, da svi budu jednaki, jer ima jedna grupa sa 5 ekipa, što je stavlja u neravnopravan položaj za najboljeg drugoplasiranog.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 mar 2013, 15:19

Otelo je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
malo je previse ocekivat da zavrsimo kvale bez poraza,al se nadam da taj poraz nece sutra doci.

Bit cemo jaci kad budemo kompletni i mozemo ocekivat 16 bodova od 18.To bi bilo idealno.

Btw.Sta je sa Viscom?

@ecze sad se i ja sjeti da se brisu,al opet ne vjerujmem da Grci Latvijcima i Letoncima mogu da uvale vise od 3 gola po tekmi(skupa)
Ne razumijem zasto bi bilo nerealno?Pogotovo ako dobijemo Grcku.Slovacka nije ona kao sto je bila na SP-u,dosta su grohnuli.A sto se ostalih tice,samo ako ih uzmemo ozbiljno mozemo sve pobjediti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 mar 2013, 15:21

England je napisao/la:Drugi sa najviše osvojenih bodova ide direktno, a preostalih 8 u baraž, zato se brišu bodovi osvojeni sa najlošije plasiranom ekipom iz grupe, da svi budu jednaki, jer ima jedna grupa sa 5 ekipa, što je stavlja u neravnopravan položaj za najboljeg drugoplasiranog.
Ne ide najbolji drugi direktno na SP, već najslabija drugoplasirana reprezentacija ne ide ni u baraž. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 mar 2013, 15:22

sigurnoable je napisao/la:Da li neko zna ima li za sutra live stream od Face TV?
Face ne prenosi utakmicu BiH-Grcka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 mar 2013, 15:23

England je napisao/la:Drugi sa najviše osvojenih bodova ide direktno, a preostalih 8 u baraž, zato se brišu bodovi osvojeni sa najlošije plasiranom ekipom iz grupe, da svi budu jednaki, jer ima jedna grupa sa 5 ekipa, što je stavlja u neravnopravan položaj za najboljeg drugoplasiranog.
To je nekad bilo,dok europa nije izgubila 1 mjesto na SP-u.Sada najlosija drugoplasirana odpada,a ostale igraju baraz.
U kvalifikacijama za EURO vazi to pravilo da najbolja drugoplasirana ide direkt (na zadnjem euru je to bila Svedska),a ostale igraju baraz

dexter___
Kontakt:

Post Postao/la dexter___ » 21 mar 2013, 15:23

Najslabija druga ide kuci, a prvih 8 igra baraz!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 21 mar 2013, 15:28

A u kvalama za EURO 2016 dvije prvoplasirane idu direktno, a treceplasirani u baraz ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.