http://sportsport.ba/ino_fudbal/grci-sl ... ici/100922" onclick="window.open(this.href);return false;tk@b3 je napisao/la:jesu li grci stigli u sarajevo .. ima veceras na treningu da pokisnu ko misevi,haha
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Evo vec sedam dana ne mogu da spavam ko co'ek. Bio sam pesimistican po pitanju ove utakmice, no sada mogu samo da kazem: ****' cemo im majku!
NAPRIJED ZMAJEVI!

NAPRIJED ZMAJEVI!

In Vlado we trust!!!
Znači ipak Mujdža na lijevog beka, a Vranješ na desnog.
---------------Begović
Vranješ-Spahić-Zukanović-Mujdža
---------------Begović
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
..............Dzeko................
Lulic........Misimovic.....Ibisevic
.........Rahimic-Medunjanin......
Zukanovic-Spahic-Vranjes-Mujdza
...............Begovic...............
Ja bih Ibisevica na krilo, po potrebi ga prebaciti u napad, jer mislim da bi bilo previse ofanzivno sa Ibisevicem u napadu i automatski bez jednog od ova dva zadnja vezna, a Grci su vrlo vrlo nezgodni iz kontri tako da je po meni igranje sa 2 def.vezna jednostavno neophodno.
A Zukanovic na LB samoubistvo? Nisi ti dobar jarane, Zukanovic podjednako dobro igra i na DC i na LB..
Ja bih Ibisevica na krilo, po potrebi ga prebaciti u napad, jer mislim da bi bilo previse ofanzivno sa Ibisevicem u napadu i automatski bez jednog od ova dva zadnja vezna, a Grci su vrlo vrlo nezgodni iz kontri tako da je po meni igranje sa 2 def.vezna jednostavno neophodno.
A Zukanovic na LB samoubistvo? Nisi ti dobar jarane, Zukanovic podjednako dobro igra i na DC i na LB..
Pogledaj ti jarane malo utakmicu protiv Slovenije, i njegovu brzinu na stoperu, pa ga prebaci na beka, i tu ćeš vidjeti turbo Zuku, vjerujem.risingforce je napisao/la: Nisi ti dobar jarane
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Nece Zukanovic ici gore u napad nikako, do centra max, jer ce Lulic pokrivati veci dio lijeve strane, tako da nece dolaziti do izrazaja njegova brzina, iako on nije toliko ni spor..zizu1991 je napisao/la:Pogledaj ti jarane malo utakmicu protiv Slovenije, i njegovu brzinu na stoperu, pa ga prebaci na beka, i tu ćeš vidjeti turbo Zuku, vjerujem.risingforce je napisao/la: Nisi ti dobar jarane
divi spahe...nije ni njemu jasno otkud papetu onoliki krst/kriz oko vratakristian je napisao/la:

Ne traži se da on ide u napad, njegova uloga je prvenstveno defanzivna, opet kažem pogledaj malo utakmicu protiv Slovenije, pa ćeš vidjeti kako su nas u polukontrama preko Zuke razgulili na štoperu, a ne šta bi mu na beku radili.risingforce je napisao/la:Nece Zukanovic ici gore u napad nikako
O čemu vi ? Pape je već rekao ko će igrati u odbrani i to je ovo što sam napisao u mom prethodnom postu.
U zadnjoj liniji će vjerovatno igrati, Vranješ, Spahić i Zukanović i Mujdža
DRUG NEBI TI PUNCA
Raspravljamo o njegovoj ideji da Zuku stavi na LB.bagrcavi je napisao/la:O čemu vi ?
-
- Kontakt:
Miroslav Blazevic: Sine da ti Ciro nesto kaze, Pape ce Grcima da j**e mater.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Neznam otkud ova ideja s Ibisevicem na krilu, covjek je klasicna devetka koji se na krilu snalazi skoro kao i Begovic.risingforce je napisao/la:..............Dzeko................
Ako bas neko mora na krilo Bolje probat s Dzekom koji zna asistirat i znao se izvlaciti na krilo jos dok je u Wolfsburgu igrao.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Možete vi raspravljati do prekosutra kad će Zukanović biti na stoperu na Mujdža na lijevom beku.zizu1991 je napisao/la:Raspravljamo o njegovoj ideji da Zuku stavi na LB.bagrcavi je napisao/la:O čemu vi ?
DRUG NEBI TI PUNCA
da,ali nece mujdza lijevo ,nego desno, zatvarace ga ogi a zuka lijevo ispred njega lula...3-5-2 .transformise se u 4-4-2- kad jedan od bocnih ode vise naprijed drugi ulazi na bekovsku poziciju sa cetvoricom u liniji.bagrcavi je napisao/la:O čemu vi ? Pape je već rekao ko će igrati u odbrani i to je ovo što sam napisao u mom prethodnom postu.
U zadnjoj liniji će vjerovatno igrati, Vranješ, Spahić i Zukanović i Mujdža
....vranjes...spahic...zukanovic
mujdza .........................lulic
-
- Kontakt:
ovo mi je izglednije
mujdža - vranješ- spahić- zukanović
ne vjerujem da moze vranješ držati cijelu desnu liniju.
mujdža - vranješ- spahić- zukanović
ne vjerujem da moze vranješ držati cijelu desnu liniju.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Buraz, moguce je da ce Zukanovic biti na lijevoj strani s tim sto 100% nece izlaziti naprijedbagrcavi je napisao/la:Znači ipak Mujdža na lijevog beka, a Vranješ na desnog.
---------------Begović

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- sejomadridista
- Kontakt:
Dobit cemo Grke 2:0
Dzeko i Miske
Dzeko i Miske
Bosnian Dragons aim to fire Greece
http://www.uefa.com/worldcup/season=201 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/worldcup/season=201 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.