Nemoj benzinom, poskupio je.TrumaTrums je napisao/la:Ako nedobijemo grke ja se Palim Benzinom moramo ih dobit !

ma yebat' ćemo im mater.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj benzinom, poskupio je.TrumaTrums je napisao/la:Ako nedobijemo grke ja se Palim Benzinom moramo ih dobit !
Sad cemo da te prijavimo da visiš na forumuBayern@heart je napisao/la:Odužilo se do sutra![]()
Koncentracija na poslu nikakva misli samo usmjerene na utakmicu samo da direktor ne skonta da zabušavam
Koji kralj, najaci do sada.TrumaTrums je napisao/la:Ako nedobijemo grke ja se Palim Benzinom moramo ih dobit !
ovo je pravi nas bosanac!!!! to druze moj!!!! pobjeda ili nista!!!!TrumaTrums je napisao/la:Ako nedobijemo grke ja se Palim Benzinom moramo ih dobit !
Bernd Stange: Susic je sjajan trener. Dovoljno govori da je mene dva puta pobjedio.Dzonikola je napisao/la:Mourinho: Fernando Santos je sjajan trener
Mahatma Gandhi: "Dobar je Susic kao co'ek, samo je malo tezak kad popije."Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Susic je sjajan trener. Dovoljno govori da je mene dva puta pobjedio.Dzonikola je napisao/la:Mourinho: Fernando Santos je sjajan trener
Ovako je bilo ako se ne varam i protiv Slovenije. Samo naravno, nije bilo ovoliko sponzora.emir_ je napisao/la:gle ove presice, jesmo moderni jbte
Ma nije neko veliko, velika većina je nešto ovako i očekivala, Vranješ može odigrati dobro beka,Mujdža podjednako dobro može odigrati oba beka, a Lula je tanak u defanzivi protiv Grka bi to škripilo da on sam pokriva cijelu stranu, tako da će Pape da to sve pojača defanzivno, Mujdžoni ima da pojede Salpingidisadžakailibu je napisao/la:ovo je za mene iznenadjenje
izgleda da ce lijevog beka igrati mujdža a desnog vranjes. iznenađenje!!!!
Nisi upratio temu Hrvatska vs SrbijaAzRimiRzA je napisao/la: Nisam to vidio nigdje osim kod nas.
arius je napisao/la:po vecerasnjim intervjuima papeta gotovo sam siguran da ce izaci
.........................begovic...........
..............vranjes..spahic...zukanovic..........
.............zahirovic(rahimic)..medunjanin........
mujdza...........................................lulic
...........................misimovic.....................
....................dzeko........ibisevic..............
ovo je vjerovatno i najboljih 11 sada. lako se transformise iz 3-5-2 u 4-4-2 kad je mujdza nazad zuka je lijevi bek a kad je lula nazad vranjes je desni.ovo je tvrdo ,sa 6 igraca koji se zna braniti plus medunjanin koji ce biti ta veza izmedju 3 ofanzivca i defanzive........jedino ako mire bude mogao on ce poceti umjesto harisa.
ako bi poceo stevanovic ispao bi vranjes , mujdza otisao nazad , ali bolje je ovako jer su po dva igraca na boku koja su jaka u defanzivi a i mujdza itekako zna probiti stranu u napadu.
na klupi za probiti sa strana ako ne bude islo su stevanovic,visca i vrsajevic,pored spomenutih jos su u sredini ibricic, sesar i svraka a u odbrani pandza,besic i sunjic......i dva golmana
kazem, meni je iznenadjenje jer nisam mislio da ce to uraditi samo zato sto ga smatram ziherasem ali je ovo jako dobrolegenda reala je napisao/la:Ma nije neko veliko, velika većina je nešto ovako i očekivala, Vranješ može odigrati dobro beka,Mujdža podjednako dobro može odigrati oba beka, a Lula je tanak u defanzivi protiv Grka bi to škripilo da on sam pokriva cijelu stranu, tako da će Pape da to sve pojača defanzivno, Mujdžoni ima da pojede Salpingidisadžakailibu je napisao/la:ovo je za mene iznenadjenje
izgleda da ce lijevog beka igrati mujdža a desnog vranjes. iznenađenje!!!!
zizu1991 je napisao/la:
Što se tiče te defanzivne linije, ko nama može da garantuje položaj igrača, samo znamo da će Spahić igrati štopera, i da Vranješ sigurno neće na LB, ovo ostalo je sve moguće.
Moguće je da stavi Zukanovića na LB, što bi bilo jednako samoubistvu. Al pričekajmo oficijelne sastave.
Znam,znam i moje je mišljenje isto, ali ako ovako bude, to je trenutno najbolje rješenjedžakailibu je napisao/la:
kazem, meni je iznenadjenje jer nisam mislio da ce to uraditi samo zato sto ga smatram ziherasem ali je ovo jako dobro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.