Covjek okupio djecu sa posebnim potrebama, doveo im reprezentativce i odigrali utakmicu. Ne mogu ni zamisliti koliko ih je usrecio..... Vjerovatno im je to najbolji dan u zivotu! Niko to ne spomene. (ja sam pokusao ali, izignorisase me

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kume, znas kako mi je bilo drago, bas mi je ono, uljepšao dan...Cautinho je napisao/la:Sretnika,ybt.Da je meni tako se jednom sresti sa nekim igračem repke ili nekom poznatom osobom,pa evo,evo... milioni.
Sta dan,desetljeće.Greenfingers je napisao/la:Kume, znas kako mi je bilo drago, bas mi je ono, uljepšao dan...Cautinho je napisao/la:Sretnika,ybt.Da je meni tako se jednom sresti sa nekim igračem repke ili nekom poznatom osobom,pa evo,evo... milioni.
ceze je napisao/la:Imam ja sliku sa Torresom kad su dolazili sa Spanijom i opalili nas 5-2
Mada danas to i nije nesto veliko, u rangu slike sa Vrsajevicem, ali vjerujte mi na rijec, tad je bio pravo dobar igrac![]()
![]()
![]()
Popisaj ih,realno.England je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
To ti zapravo samo označava koliko ta njemu nagrada zapravo znači, čim nije upamtio ime nagrade koju je dobio.bekicamir je napisao/la:"želio bi se zahvaliti čitateljima Dnevnog lísta". A nagrada Večernjakov pečat.
Jedno te isto. Dnevne novine koje izlaze svaki dan tako da nije bista pogrijesiobekicamir je napisao/la:Edin Džeko: "želio bi se zahvaliti čitateljima Dnevnog lísta". A nagrada Večernjakov pečat. Upppss![]()
![]()
Vidi se da je "mahalac" nepismeni!![]()
Ja cu koristiti recenicu Mamica , za taj dio koji ne navija za BIH. A ona je svima poznataEngland je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
To jarane slazem se sa tom recenicomemir79 je napisao/la:Ja cu koristiti recenicu Mamica , za taj dio koji ne navija za BIH. A ona je svima poznataEngland je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 13 gostiju.