Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaliMemo
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la MaliMemo » 16 nov 2009, 00:37

Kaka_Real je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nani će u srijedu da zapamti jednog kršnog momka, iz još kršovitije naše Hercegovine.

slika

slika

Jedan od dražih mi igrača :mrgreen:
jarane ja sam ubijeđen da njemu ne gine CRVENI :D :D :D
Kung-Fu-Panđa :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 nov 2009, 00:38

Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Lud je ovaj Ciro 100 na sat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 nov 2009, 00:39

Nema veze, nek nas učini ponosnim i onom glumcu kamernog teatra otvori vrata Prve pomoći.
Nindža, učini nas ponosnim 8-)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 16 nov 2009, 00:39

Ovaj sudija Roberto ROSETTI sto ce biti u srijedu, jel lagan na kartonima, da nas talijan ne osteti :?: :roll:
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 00:40

Kaka_Real je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nani će u srijedu da zapamti jednog kršnog momka, iz još kršovitije naše Hercegovine.

slika

slika

Jedan od dražih mi igrača :mrgreen:
KUNG-FU PANDZA jeste opasan ali ne i glup ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 00:41

Ćiro je klasični luđak! A vidi se da je iskren, samokritičan i da zna znanje. Nisam ga toliko gotivio do ovog intervjua, sad mi je baš drag. Kako se samo ucrnjačio, haman jedva priča. Legenda!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 16 nov 2009, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 16 nov 2009, 00:42

Boris je lud haha. Crveni, jašta nego crveni. Rosseti, šta ćeš, dali su nam Talijana. Mogli su odmah i Španca.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 nov 2009, 00:43

Sinoc nisam zelio nista reci, ali evo sad cu.

Sinoc se vidjelo (to sam vec govorio prije) da Ciro nije ''trener svih trenera''. On je kukavica, zadnjih 10 minuta on izmjene vrsi. Ne vjeruje Pjanicu, a vjeruje Muratovicu :shock: .

Veliki treneri mjenjaju kad je potrebno pa taman da je prvo poluvrijeme. Kod velikog trenera igrac kao sto je Miralem Pjanic NE SJEDINA KLUPI, SINE :roll: ! Cim je usao stvorio je sansu, Ciro **** jedna.

Lakse bih bilo i Misimovicu da je Pjanic igrao, zar to ne vidis kukavico ?

Istina je Ciro da ti ni jednu vaznu utakmicu nisi pobjedio. Spanija dva puta, Turska dva puta pa evo i Portugal. Ti si kukavica Ciro, ti nisi nit ces ikad biti veliki trener.

JA SE NADAM POBJEDI I PLASMANU NA SP. Ali opet tebe **** necu slaviti, jer ta zasluga ide nasim Ljiljanima. U Zenici ces morati dati sansu Pjanicu, samo zalim za Spahica i Rahimica a ne mogu opisati koliko mi je drago sto necu Muratovica gledati u Srijedu.

Jos nesto Ciro, koliki kredit kod tebe ima Ibisevic, i kad ce ga potrositi ?

On je samo jednom pogodio u kvalifikacijama. Veoma je slab, a Zlatan Muslimovic je mnogo mnogo spremniji i bolji od njega. Vedad je tip igraca koji postavi nogu i zabije gol, a Muslimovic je LAV u pravom smislu te rijeci. On se bori,udara probija jednostavno gine Ciro ****, sta gledas na treningu ?

JA SE DIVIM IGRACIMA AKO STAVRNO TOLIKO POSTUJU TVOJE ODLUKE KOJE SU JEDNOSTAVNO JADNE I GLUPE, DA SAM PJANIC ILI MUSLIMOVIC JA BIH TI PLJUNUO U LICE, nakon sinocnje utakmice.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 nov 2009, 00:45

Momak je dobar u zraku, jak u duelu i beskompromisan. Samo mu je trebao trener koji zna znanje. U Hajduku su ga nepravedno blamirali razni "stručnjaci". Bolji je za klasu od nakih Maloča pizdih materina. Sada otkako je došao Talijan, čovjek koji zna šta je defanzivac, i Pandža je došao na svoje te igra redovno. A i Reja ga mnogo hvali.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 16 nov 2009, 00:48

KONGO je napisao/la:Sinoc nisam zelio nista reci, ali evo sad cu.

Sinoc se vidjelo (to sam vec govorio prije) da Ciro nije ''trener svih trenera''. On je kukavica, zadnjih 10 minuta on izmjene vrsi. Ne vjeruje Pjanicu, a vjeruje Muratovicu :shock: .

Veliki treneri mjenjaju kad je potrebno pa taman da je prvo poluvrijeme. Kod velikog trenera igrac kao sto je Miralem Pjanic NE SJEDINA KLUPI, SINE :roll: ! Cim je usao stvorio je sansu, Ciro **** jedna.

Istina je Ciro da ti ni jednu vaznu utakmicu nisi pobjedio. Spanija dva puta, Turska dva puta pa evo i Portugal. Ti si kukavica Ciro, ti nisi nit ces ikad biti veliki trener.

JA SE NADAM POBJEDI I PLASMANU NA SP. Ali opet tebe **** necu slaviti, jer ta zasluga ide nasim Ljiljanima. U Zenici ces morati dati sansu Pjanicu, samo zalim za Spahica i Rahimica a ne mogu opisati koliko mi je drago sto necu Muratovica gledati u Srijedu.

On je samo jednom pogodio u kvalifikacijama. Veoma je slab, a Zlatan Muslimovic je mnogo mnogo spremniji i bolji od njega. Vedad je tip igraca koji postavi nogu i zabije gol, a Muslimovic je LAV u pravom smislu te rijeci. On se bori,udara probija jednostavno gine Ciro ****, sta gledas na treningu ?

JA SE DIVIM IGRACIMA AKO STAVRNO TOLIKO POSTUJU TVOJE ODLUKE KOJE SU JEDNOSTAVNO JADNE I GLUPE, DA SAM PJANIC ILI MUSLIMOVIC JA BIH TI PLJUNUO U LICE, nakon sinocnje utakmice.
Tako je druze!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 nov 2009, 00:49

Serete, mnogo serete. Da ej ušla ona Muslimovićeva lopta sad bi svi hvalili Ćiru. kako je majstor, kako je pogodio sa izmjenom, sa tajmingom. Ma bio bi vam ispred mame, ispred babe. De ba... **** mi se za Ćiru, al ne mogu supe na viljušku

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 00:50

VanBasten je napisao/la:Serete, mnogo serete. Da ej ušla ona Muslimovićeva lopta sad bi svi hvalili Ćiru. kako je majstor, kako je pogodio sa izmjenom, sa tajmingom. Ma bio bi vam ispred mame, ispred babe. De ba... **** mi se za Ćiru, al ne mogu supe na viljušku
I to kao grlice.
Sitno i rijetko :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 nov 2009, 00:52

VanBasten je napisao/la:Serete, mnogo serete. Da ej ušla ona Muslimovićeva lopta sad bi svi hvalili Ćiru. kako je majstor, kako je pogodio sa izmjenom, sa tajmingom. Ma bio bi vam ispred mame, ispred babe. De ba... **** mi se za Ćiru, al ne mogu supe na viljušku
Moglo ih je biti i vise da su Pjanic i Muslimovic igrali.

Nikad nisam gotivio Ciru ! On je samo dosao u pravo vrijeme, a sve zasluge idu igracima.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 16 nov 2009, 00:55

KONGO je napisao/la:Sinoc nisam zelio nista reci, ali evo sad cu.

Bravo Kongo nisam ovo htio da pisem i da ulazim u rasprave oko Ćire, odmah ih se 100 javi da oponira moj post. On je dobio kredit kod ove zaluđene mase s pobjedom u Belgiji jer mu je propalila jednom formacija 3-5-2. Nisam bio za njega od pocetka, necu biti ni ako se plasira u Afriku, svi ovi rezultati su plod sjajne generacija nasih igraca, a ne njegove promasene taktike, malo je falilo da nas i Turska uzme u Zenici, kaze prostudirao ih sve zna o njima, sta si ti studirao dragi Ciro pa da si 20% prostudirao ne bi nas onako doslovno zgazili u sredini. Covjece formacija je sinoc bila 7-0-1-2, kazu nije se vidio Misimovic naravno kako ce se vidjet kad je sam igrao vezno, a Dzeko i Vedo se u nas sesnesterac vracali po loptu

i jos nesto moze li mi neki reco jer sam ja izgleda slijep, koje je to iznenađenje Ciro sinoc priredio Portugalcima o kojem je pricao prethodnih 10 dana, ja stvarno nisam vidio moze li mi neko reci??
Zadnja izmjena: EnZo_85, dana/u 16 nov 2009, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2009, 00:57

Kako ste samo pametni sad nakon utakmice, kad ste vidjeli da je Pjanić stvorio šansu, Muslimović-Lav(koji je do jučer sedmicama bio povrijeđen) unio preokret itd. Ćiro nije pobijedio važnu utakmicu? Nisu bile važne one dvije protiv Belgije, protiv Estonije i Armenije u gostima?
Van Buyten, Vermaelen, Fellaini, Kompany, Hazard, Dembélé, Mirallas... Belgija je po svemu jača i od Turske, još su ih i 3:0 omlatili. Ovdje ih se omalovažava jer smo ih mi dobili u obje utakmice, a inače imaju strašnu generaciju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 01:03

Svi generali poslije bitke. :roll:
Do malo prije ili je bila duboka zemunica ili dezerteri. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 nov 2009, 01:04

Nikad nisam gotivio Ciru ! On je samo dosao u pravo vrijeme, a sve zasluge idu igracima
Moglo je. A moglo ih je biti i u našoj mreži. A mogli smo i sa ovim sastavom i sa ovom formacijom sinoć pobjediti da su Salihović a poslije Ibričić pogodili mrežu. Moglli smo i direktno otići na SP. A mogli smo i ostati kući i ne vidjeti baraža. Mogli smo dobiti lakšu grupu. Mogli smo dobiti lakšeg protivnika u baražu. Mogu i ja ovako do sutra šupljirat

Sve zasluge igračima - de otkad ti pratiš fudbal?

Bihac
Kontakt:

Post Postao/la Bihac » 16 nov 2009, 01:07

Bravo care za tu rijetku "stolicu" koje je mnogo ovdje!!

moj potpis

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 nov 2009, 01:12

VanBasten je napisao/la:

Nikad nisam gotivio Ciru ! On je samo dosao u pravo vrijeme, a sve zasluge idu igracima
Moglo je. A moglo ih je biti i u našoj mreži. A mogli smo i sa ovim sastavom i sa ovom formacijom sinoć pobjediti da su Salihović a poslije Ibričić pogodili mrežu. Moglli smo i direktno otići na SP. A mogli smo i ostati kući i ne vidjeti baraža. Mogli smo dobiti lakšu grupu. Mogli smo dobiti lakšeg protivnika u baražu. Mogu i ja ovako do sutra šupljirat

Sve zasluge igračima - de otkad ti pratiš fudbal?
Pratim fudbal od prvih kvalifikacija !

Jel to dovoljno za tebe ?

Ajde goni se, ti si samo jedan od one mase maloumaca koji su izmanipulisani kako je tata Ciro heroj, veliki trener itd..itd..

P.S. Otisao si previse sa onim ''moglo je'', ja ti kazem da bih drugacije bilo da su Pjanic i Muslimovic igrali. A ti ako to ne mislis onda se pitam dal ti pratis fudbal uopste !?

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 16 nov 2009, 01:13

Dobicemo ih.
Bolji smo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.