Covjek okupio djecu sa posebnim potrebama, doveo im reprezentativce i odigrali utakmicu. Ne mogu ni zamisliti koliko ih je usrecio..... Vjerovatno im je to najbolji dan u zivotu! Niko to ne spomene. (ja sam pokusao ali, izignorisase me
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma, ne smisljaju se vicevi o nama bez razloga.
Covjek okupio djecu sa posebnim potrebama, doveo im reprezentativce i odigrali utakmicu. Ne mogu ni zamisliti koliko ih je usrecio..... Vjerovatno im je to najbolji dan u zivotu! Niko to ne spomene. (ja sam pokusao ali, izignorisase me
)
Nastasić to izjavio, Edin demantovao i kraj priče.
Jucer ona manifestacija na Mojmilu za svaku pohvalu, svaka cast Edinu, Caticu, Pjanicu, Susicu, Vranjesu i ostalim reprezentativcima.
Jucer ona manifestacija na Mojmilu za svaku pohvalu, svaka cast Edinu, Caticu, Pjanicu, Susicu, Vranjesu i ostalim reprezentativcima.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- hule_barca
- Kontakt:
Tačno mi je Edin jučer proljepšao dan.
Tolike godine ga gledam na TV-u a onda kao grom iz vedra neba kraj mene u liftu
Očekujem od njega rovovsku bitku protiv grčke odbrane iz koje bi prednost mogao izvući Ibišević i Misimović, jer bi Džeko mogao dobro da odvuče pažnju i da ostavi malo više prostora našim. U petak slijedi grčko-rimski stil od Džeksona
Tolike godine ga gledam na TV-u a onda kao grom iz vedra neba kraj mene u liftu
Očekujem od njega rovovsku bitku protiv grčke odbrane iz koje bi prednost mogao izvući Ibišević i Misimović, jer bi Džeko mogao dobro da odvuče pažnju i da ostavi malo više prostora našim. U petak slijedi grčko-rimski stil od Džeksona
Mes Que Un Club
- Greenfingers
- Kontakt:
Heh, ja sam se danas uspio probiti da se slikam sa njim, ja mu kažem, "Buraz, koji si ti kralj", on se nasmija
Jarana sam slikao sa Vedom, umjesto da tipnem aparat ja pritisnem da izadjem iz kamere tako da ga nisam ni slikao
Jarana sam slikao sa Vedom, umjesto da tipnem aparat ja pritisnem da izadjem iz kamere tako da ga nisam ni slikao
- Cautinho
- Kontakt:
Sretnika,ybt.Da je meni tako se jednom sresti sa nekim igračem repke ili nekom poznatom osobom,pa evo,evo... milioni.
Keep walking.
- Greenfingers
- Kontakt:
Kume, znas kako mi je bilo drago, bas mi je ono, uljepšao dan...Cautinho je napisao/la:Sretnika,ybt.Da je meni tako se jednom sresti sa nekim igračem repke ili nekom poznatom osobom,pa evo,evo... milioni.
- Cautinho
- Kontakt:
Sta dan,desetljeće.Greenfingers je napisao/la:Kume, znas kako mi je bilo drago, bas mi je ono, uljepšao dan...Cautinho je napisao/la:Sretnika,ybt.Da je meni tako se jednom sresti sa nekim igračem repke ili nekom poznatom osobom,pa evo,evo... milioni.
Keep walking.
- Greenfingers
- Kontakt:
Destljeće, kad ga zabije Grcima 
Imam ja sliku sa Torresom kad su dolazili sa Spanijom i opalili nas 5-2 
Mada danas to i nije nesto veliko, u rangu slike sa Vrsajevicem, ali vjerujte mi na rijec, tad je bio pravo dobar igrac

Mada danas to i nije nesto veliko, u rangu slike sa Vrsajevicem, ali vjerujte mi na rijec, tad je bio pravo dobar igrac
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ceze je napisao/la:Imam ja sliku sa Torresom kad su dolazili sa Spanijom i opalili nas 5-2
Mada danas to i nije nesto veliko, u rangu slike sa Vrsajevicem, ali vjerujte mi na rijec, tad je bio pravo dobar igrac![]()
![]()
![]()
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Proći će vas kad izađete iz puberteta. 
Edin Džeko: "želio bi se zahvaliti čitateljima Dnevnog lísta". A nagrada Večernjakov pečat. Upppss

Vidi se da je "mahalac" nepismeni!

Vidi se da je "mahalac" nepismeni!
Popisaj ih,realno.England je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
To ti zapravo samo označava koliko ta njemu nagrada zapravo znači, čim nije upamtio ime nagrade koju je dobio.bekicamir je napisao/la:"želio bi se zahvaliti čitateljima Dnevnog lísta". A nagrada Večernjakov pečat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jedno te isto. Dnevne novine koje izlaze svaki dan tako da nije bista pogrijesiobekicamir je napisao/la:Edin Džeko: "želio bi se zahvaliti čitateljima Dnevnog lísta". A nagrada Večernjakov pečat. Upppss![]()
![]()
Vidi se da je "mahalac" nepismeni!![]()
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ja cu koristiti recenicu Mamica , za taj dio koji ne navija za BIH. A ona je svima poznataEngland je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
To jarane slazem se sa tom recenicomemir79 je napisao/la:Ja cu koristiti recenicu Mamica , za taj dio koji ne navija za BIH. A ona je svima poznataEngland je napisao/la:Ni dobar dio Bosne neće navijati za Bosnu, realno.![]()
![]()
![]()
![]()
Koja rukometna utakmica Edina
vise je bio u vazduhu nego na zemlji
al dobiti 80% duela protiv Grka je fakat impresivno.
i jah , dva gola nisu losa
vise je bio u vazduhu nego na zemlji
al dobiti 80% duela protiv Grka je fakat impresivno.
i jah , dva gola nisu losa
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 20 gostiju.