Kung-Fu-PanđaKaka_Real je napisao/la:jarane ja sam ubijeđen da njemu ne gine CRVENIVanBasten je napisao/la:Nani će u srijedu da zapamti jednog kršnog momka, iz još kršovitije naše Hercegovine.
Jedan od dražih mi igrača![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kung-Fu-PanđaKaka_Real je napisao/la:jarane ja sam ubijeđen da njemu ne gine CRVENIVanBasten je napisao/la:Nani će u srijedu da zapamti jednog kršnog momka, iz još kršovitije naše Hercegovine.
![]()
Lud je ovaj Ciro 100 na sat.Željovac je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nema veze, nek nas učini ponosnim i onom glumcu kamernog teatra otvori vrata Prve pomoći.jarane ja sam ubijeđen da njemu ne gine CRVENI![]()
![]()
KUNG-FU PANDZA jeste opasan ali ne i glupKaka_Real je napisao/la:jarane ja sam ubijeđen da njemu ne gine CRVENIVanBasten je napisao/la:Nani će u srijedu da zapamti jednog kršnog momka, iz još kršovitije naše Hercegovine.
![]()
Tako je druze!KONGO je napisao/la:Sinoc nisam zelio nista reci, ali evo sad cu.
Sinoc se vidjelo (to sam vec govorio prije) da Ciro nije ''trener svih trenera''. On je kukavica, zadnjih 10 minuta on izmjene vrsi. Ne vjeruje Pjanicu, a vjeruje Muratovicu.
Veliki treneri mjenjaju kad je potrebno pa taman da je prvo poluvrijeme. Kod velikog trenera igrac kao sto je Miralem Pjanic NE SJEDINA KLUPI, SINE! Cim je usao stvorio je sansu, Ciro **** jedna.
Lakse bih bilo i Misimovicu da je Pjanic igrao, zar to ne vidis kukavico ?
Istina je Ciro da ti ni jednu vaznu utakmicu nisi pobjedio. Spanija dva puta, Turska dva puta pa evo i Portugal. Ti si kukavica Ciro, ti nisi nit ces ikad biti veliki trener.
JA SE NADAM POBJEDI I PLASMANU NA SP. Ali opet tebe **** necu slaviti, jer ta zasluga ide nasim Ljiljanima. U Zenici ces morati dati sansu Pjanicu, samo zalim za Spahica i Rahimica a ne mogu opisati koliko mi je drago sto necu Muratovica gledati u Srijedu.
Jos nesto Ciro, koliki kredit kod tebe ima Ibisevic, i kad ce ga potrositi ?
On je samo jednom pogodio u kvalifikacijama. Veoma je slab, a Zlatan Muslimovic je mnogo mnogo spremniji i bolji od njega. Vedad je tip igraca koji postavi nogu i zabije gol, a Muslimovic je LAV u pravom smislu te rijeci. On se bori,udara probija jednostavno gine Ciro ****, sta gledas na treningu ?
JA SE DIVIM IGRACIMA AKO STAVRNO TOLIKO POSTUJU TVOJE ODLUKE KOJE SU JEDNOSTAVNO JADNE I GLUPE, DA SAM PJANIC ILI MUSLIMOVIC JA BIH TI PLJUNUO U LICE, nakon sinocnje utakmice.
I to kao grlice.VanBasten je napisao/la:Serete, mnogo serete. Da ej ušla ona Muslimovićeva lopta sad bi svi hvalili Ćiru. kako je majstor, kako je pogodio sa izmjenom, sa tajmingom. Ma bio bi vam ispred mame, ispred babe. De ba... **** mi se za Ćiru, al ne mogu supe na viljušku
Moglo ih je biti i vise da su Pjanic i Muslimovic igrali.VanBasten je napisao/la:Serete, mnogo serete. Da ej ušla ona Muslimovićeva lopta sad bi svi hvalili Ćiru. kako je majstor, kako je pogodio sa izmjenom, sa tajmingom. Ma bio bi vam ispred mame, ispred babe. De ba... **** mi se za Ćiru, al ne mogu supe na viljušku
Bravo Kongo nisam ovo htio da pisem i da ulazim u rasprave oko Ćire, odmah ih se 100 javi da oponira moj post. On je dobio kredit kod ove zaluđene mase s pobjedom u Belgiji jer mu je propalila jednom formacija 3-5-2. Nisam bio za njega od pocetka, necu biti ni ako se plasira u Afriku, svi ovi rezultati su plod sjajne generacija nasih igraca, a ne njegove promasene taktike, malo je falilo da nas i Turska uzme u Zenici, kaze prostudirao ih sve zna o njima, sta si ti studirao dragi Ciro pa da si 20% prostudirao ne bi nas onako doslovno zgazili u sredini. Covjece formacija je sinoc bila 7-0-1-2, kazu nije se vidio Misimovic naravno kako ce se vidjet kad je sam igrao vezno, a Dzeko i Vedo se u nas sesnesterac vracali po loptuKONGO je napisao/la:Sinoc nisam zelio nista reci, ali evo sad cu.
Sinoc se vidjelo (to sam vec govorio prije) da Ciro nije ''trener svih trenera''. On je kukavica, zadnjih 10 minuta on izmjene vrsi. Ne vjeruje Pjanicu, a vjeruje Muratovicu.
Veliki treneri mjenjaju kad je potrebno pa taman da je prvo poluvrijeme. Kod velikog trenera igrac kao sto je Miralem Pjanic NE SJEDINA KLUPI, SINE! Cim je usao stvorio je sansu, Ciro **** jedna.
Lakse bih bilo i Misimovicu da je Pjanic igrao, zar to ne vidis kukavico ?
Istina je Ciro da ti ni jednu vaznu utakmicu nisi pobjedio. Spanija dva puta, Turska dva puta pa evo i Portugal. Ti si kukavica Ciro, ti nisi nit ces ikad biti veliki trener.
JA SE NADAM POBJEDI I PLASMANU NA SP. Ali opet tebe **** necu slaviti, jer ta zasluga ide nasim Ljiljanima. U Zenici ces morati dati sansu Pjanicu, samo zalim za Spahica i Rahimica a ne mogu opisati koliko mi je drago sto necu Muratovica gledati u Srijedu.
Jos nesto Ciro, koliki kredit kod tebe ima Ibisevic, i kad ce ga potrositi ?
On je samo jednom pogodio u kvalifikacijama. Veoma je slab, a Zlatan Muslimovic je mnogo mnogo spremniji i bolji od njega. Vedad je tip igraca koji postavi nogu i zabije gol, a Muslimovic je LAV u pravom smislu te rijeci. On se bori,udara probija jednostavno gine Ciro ****, sta gledas na treningu ?
JA SE DIVIM IGRACIMA AKO STAVRNO TOLIKO POSTUJU TVOJE ODLUKE KOJE SU JEDNOSTAVNO JADNE I GLUPE, DA SAM PJANIC ILI MUSLIMOVIC JA BIH TI PLJUNUO U LICE, nakon sinocnje utakmice.
Moglo je. A moglo ih je biti i u našoj mreži. A mogli smo i sa ovim sastavom i sa ovom formacijom sinoć pobjediti da su Salihović a poslije Ibričić pogodili mrežu. Moglli smo i direktno otići na SP. A mogli smo i ostati kući i ne vidjeti baraža. Mogli smo dobiti lakšu grupu. Mogli smo dobiti lakšeg protivnika u baražu. Mogu i ja ovako do sutra šupljiratMoglo ih je biti i vise da su Pjanic i Muslimovic igrali.
Nikad nisam gotivio Ciru ! On je samo dosao u pravo vrijeme, a sve zasluge idu igracima
VanBasten je napisao/la:Serete, mnogo serete. Da ej ušla ona Muslimovićeva lopta sad bi svi hvalili Ćiru. kako je majstor, kako je pogodio sa izmjenom, sa tajmingom. Ma bio bi vam ispred mame, ispred babe. De ba... **** mi se za Ćiru, al ne mogu supe na viljušku
Pratim fudbal od prvih kvalifikacija !VanBasten je napisao/la:Moglo je. A moglo ih je biti i u našoj mreži. A mogli smo i sa ovim sastavom i sa ovom formacijom sinoć pobjediti da su Salihović a poslije Ibričić pogodili mrežu. Moglli smo i direktno otići na SP. A mogli smo i ostati kući i ne vidjeti baraža. Mogli smo dobiti lakšu grupu. Mogli smo dobiti lakšeg protivnika u baražu. Mogu i ja ovako do sutra šupljiratMoglo ih je biti i vise da su Pjanic i Muslimovic igrali.
Nikad nisam gotivio Ciru ! On je samo dosao u pravo vrijeme, a sve zasluge idu igracima
Sve zasluge igračima - de otkad ti pratiš fudbal?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.