Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kontam da je i PJ skont'o da mu je koristano jedino sa Dwillom na terenu pa Evans igra s 2timom i onda ce ga ubacit' za 3-4 minuta..barem se nadam da je tako 

- DzenoMjesecar
- Kontakt:
ne pratim nesto plaho ostale ekipe u NBA pored Netsa, Lejkerse i Miami to je to
hocu da pitam jel ima iko u citavoj ligi sebicniju rezervnu postavu od Netsa
I ja to nešto kontam, možda Evansa drži zbok Dirka, ali opet prošlu utakmicu protiv Dallas-a je Mirza odigro ekstra odbranu na njemu. Ne znam, samo se nadam da nije ovo jedan od momenata kada poželim što ga Spreewell nije zadavio...dziza_23 je napisao/la:Moguce da ga izbacuje dok je Dirk na terenu, jedino to mi pada na pamet. Nadam se da ce ga ubacit dok ovaj bude odmaro.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ili možda da ga vrati sa Deronom i Lopezom, vidjet ćemo.dziza_23 je napisao/la:Moguce da ga izbacuje dok je Dirk na terenu, jedino to mi pada na pamet. Nadam se da ce ga ubacit dok ovaj bude odmaro.
Inace cini mi se da su ovi Netsi najsporija ekipa u NBA ubjedljivo.
-
- Kontakt:
No pain no brain, to ti je NBA, nek i nas MIRZA BUDE SEBICAN I ODIGRa jedan na jedan, i da cepaaa, vidjet ces kako ce igrat.BITNO JE UVALIT kos
- storm_raider
- Kontakt:
Ma ima sebicnih igraca, ali pogadjaju. Ovo sto Brooks cijelu sezonu radi je nevjerovatno...DzenoMjesecar je napisao/la:ne pratim nesto plaho ostale ekipe u NBA pored Netsa, Lejkerse i Miami to je to
Sport je lijek za tijelo i duh.
Moguce al kod PJ- (sad ide poseban epitet) nista nije jasno, ni sam sebifanatic je napisao/la:Kontam da je i PJ skont'o da mu je koristano jedino sa Dwillom na terenu pa Evans igra s 2timom i onda ce ga ubacit' za 3-4 minuta..barem se nadam da je tako

-
- Kontakt:
mislim da je dijelom zbog odbrane a izbog toga sto PJ jos nije skontao ko s kim kad da igra ma to meni ne ide u glavu jer Mirza na Dirku igrao u Brooklynu mada je Blatche visociji pa mozda cuva bolje dirkov sut .. .
i ja mislim da bi Mirza mogao igrati sa prvom petorkom, odnosno D-Willom, ređo je na terenu mora mu dati sansu i u 2/4..fanatic je napisao/la:Kontam da je i PJ skont'o da mu je koristano jedino sa Dwillom na terenu pa Evans igra s 2timom i onda ce ga ubacit' za 3-4 minuta..barem se nadam da je tako
Glory Glory Manchester United
BRAVO !! NIJE MIRZA point gurad ili playmaker pa da samo daje loptu drugim!!mirzateletovicc je napisao/la:No pain no brain, to ti je NBA, nek i nas MIRZA BUDE SEBICAN I ODIGRa jedan na jedan, i da cepaaa, vidjet ces kako ce igrat.BITNO JE UVALIT kos
Evans 12 skokova vec 
E: 13

E: 13
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 21 mar 2013, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Evans se razigrao, kupi sve, i dole i gore. Tesko ce Mirza dobiti minute u ovom poluvremenu..
Izdržati, to je temelj vrline!
Ređo strasno igra, bojim se da to znaci i manju minutazu za mirzu 

Glory Glory Manchester United
NEmas se sta bojati i dobit ce manje minuta ako ikako bude ulazioAnon je napisao/la:Ređo strasno igra, bojim se da to znaci i manju minutazu za mirzu
Ma ubacit ce ga malo sutra..il ce ostat evans citavu cetvrtinu ili ce lopez uci da sa blatcheom odigra...blatche 3/3
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Redzo 12 skokova
Mavericsi 13 skokova

Mavericsi 13 skokova

Blatche I don't know how to pass bitch igra cetvorku
-
- Kontakt:
malo lijeno igra mirza odbranu ... nemoze se vuc ko repki i onda opali koju
čim je Blatche na parketu sa Lopezom, vjerovatno više nećemo vidjeti Mirzu .. možda nešto sitno u 4/4 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: samoposmatram, Sanfrancisco i 22 gosta.