@Cash Man Jel mi ovo vraćaš zbog Humpirage od neku noć

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Wesellam...mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kakvoooooo je razpolozenjeeeeeeee vecerassssssssssssssssss
Vide se lijepi zubi i osmijehnele-BHF je napisao/la:
Iako se ne vidi njena prelijepa plava kosa ona je opet najljepša.![]()
<3 SARAH <3
mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum, kakvoooooo je razpolozenjeeeeeeee vecerassssssssssssssssss
Dobrodosao i ti, samo mi prisjedajte na muku.kinder_jaje je napisao/la:eo prvu gledam sa posla ja i moj kolega ima meze i par piva valjda i mirza proradi
jes uspavao zenu ili je sa tavom iznad glavestorm_raider je napisao/la:Dobrodosao i ti, samo mi prisjedajte na muku.kinder_jaje je napisao/la:eo prvu gledam sa posla ja i moj kolega ima meze i par piva valjda i mirza proradi
Ne mogu te pustiti gladnog u Banoviće, grijeha ću zaraditiFOURTHOFFICIAL je napisao/la:@storm_raider bezveze si skroz, neš sevapa da zaradiš, mogo si i za sebe i za hanumu da prikupiš, za onog svijeta bolan bolan![]()
@Cash Man Jel mi ovo vraćaš zbog Humpirage od neku noć? Dobar dobar
Ma spava kao zaklanakinder_jaje je napisao/la:jes uspavao zenu ili je sa tavom iznad glavestorm_raider je napisao/la:Dobrodosao i ti, samo mi prisjedajte na muku.kinder_jaje je napisao/la:eo prvu gledam sa posla ja i moj kolega ima meze i par piva valjda i mirza proradi