Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa sta sad znaci, da ce biti live prijenos utakmice: Bosna - Grcka, na FACE-u ?
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Okrenite na FTV ima emisija u vezi utakmice! Dobri gosti!
- DonCorleone
- Kontakt:
kombinovani prijenos ba, svake dvije tri minute salta na drugu utakmicu, gledas sve i ne gledas nista.Emir_BIH je napisao/la:Pa sta sad znaci, da ce biti live prijenos utakmice: Bosna - Grcka, na FACE-u ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
i onda posle tekme highlights svih tekmi,ma milinaDonCorleone je napisao/la:kombinovani prijenos ba, svake dvije tri minute salta na drugu utakmicu, gledas sve i ne gledas nista.Emir_BIH je napisao/la:Pa sta sad znaci, da ce biti live prijenos utakmice: Bosna - Grcka, na FACE-u ?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
E moj brate kod mene cijela kuca pred 3 tv-a sjedi i gleda Sulejmana nema sanse da prodjem ispred tv-a a kamoli pormjenim kanal.Alucard je napisao/la:Okrenite na FTV ima emisija u vezi utakmice! Dobri gosti!
Prema svemu sudeci Pjanic nece igrati i sam kaze da ne zeli da naskodi timu ako ne bude 100% spreman a ni sebi za nastavak karijere.
Mozda je i bolje tako, na zalost.
Mozda je i bolje tako, na zalost.
Eh, nisam primjetio da je kombinovani, ali eto nista od toga. Hvala.DonCorleone je napisao/la:kombinovani prijenos ba, svake dvije tri minute salta na drugu utakmicu, gledas sve i ne gledas nista.Emir_BIH je napisao/la:Pa sta sad znaci, da ce biti live prijenos utakmice: Bosna - Grcka, na FACE-u ?
Joj Pjanica, "njiha".Alucard je napisao/la:Okrenite na FTV ima emisija u vezi utakmice! Dobri gosti!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Suti, dobar je sad, kako je bilo prije 2 godine... Nek ga pozivaju sto cesce u slicne utakmice, nek praksa jezik, samo je trebao povesti Salihovica i Begovica...Cartman je napisao/la:Joj Pjanica, "njiha".Alucard je napisao/la:Okrenite na FTV ima emisija u vezi utakmice! Dobri gosti!

Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 20 mar 2013, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Papeta!
-
- Kontakt:
Ljudi uzimamo ovo 100%
Povoljno prodajem 3 karte istok za utakmicu BiH - Grčka 061/230-893
i uskoro se ocekuje moderator sa postom:Dam ti trajnu kartu za Banoviceesposito72 je napisao/la:Ljudi uzimamo ovo 100%
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta veli Pjana?Dufresne je napisao/la:Suti, dobar je sad, kako je bilo prije 2 godine... Nek ga pozivaju sto cesce u slicne utakmice, nek praksa jezik, samo je trebao povesti Salihovica i Begovica...Cartman je napisao/la:Joj Pjanica, "njiha".Alucard je napisao/la:Okrenite na FTV ima emisija u vezi utakmice! Dobri gosti!
"Njiha", "Bijo" i slicno...
Salim se, fino prica Mire, sto se tice sadrzaja price, nije rekao nista novo, od onoga sto znamo vezano za utakmicu protiv Grcke, njegovog igranja u Romi, povrede itd.. 

Pravda za Papeta!
Pjana je simpatican ali sto me Ciro sad nasmijana bogme i motivira sa onom porukom nasim igracima,jbt,ja da igram bio bi u stanju da one Grke zive jedem,Ciro je stvarno veliki motivator,spominje djedove pradjedove,djecuDufresne je napisao/la:"Njiha", "Bijo" i slicno...Salim se, fino prica Mire, sto se tice sadrzaja price, nije rekao nista novo, od onoga sto znamo vezano za utakmicu protiv Grcke, njegovog igranja u Romi, povrede itd..

Safet Susic kez kad je rijec o Kokasinjcu

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Meni je Pape izgledao i suvise nervozan, kad mu je novinar postavio pitanje oko Kolasinca i ostalih potencijalnih, ali hajd et...Dzonikola je napisao/la:
Pravda za Papeta!
A to ti nebi izgledao nervozan da po cijelu noc razmisljas koji sastav da izvedes, da imas pritisak i teret cijele nacije na ledjima? 50.000 ljudi na forumu i niko da se dogovori oko sastava ili tih "potencijalni"....samo stani trenutak i pomisli kako je njemu.Dufresne je napisao/la:Meni je Pape izgledao i suvise nervozan, kad mu je novinar postavio pitanje oko Kolasinca i ostalih potencijalnih, ali hajd et...Dzonikola je napisao/la:
Pape je previse iskren,nije nikakav politicar,previse direktan i uvijek ispane onako kako mozda i ne misli.Slab je diplomata.Mogo je da ga ovom prilikom javno pozove i da je dobrodosao cim sredi papire..a on onako malo ljutito o tome...Dufresne je napisao/la:Meni je Pape izgledao i suvise nervozan, kad mu je novinar postavio pitanje oko Kolasinca i ostalih potencijalnih, ali hajd et...Dzonikola je napisao/la:

Po odgovoru Susica meni se cini da su se oni bili dogovorili sa Kolasincem, ali da je negdje zapelo. Kaze "Da je uradio sta je trebao"...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zapelo kao i kod Izmeta,U-19,U-21 pa mozda Loew balo ga zovne,zinula gujca u prevodu.Cartman je napisao/la:Po odgovoru Susica meni se cini da su se oni bili dogovorili sa Kolasincem, ali da je negdje zapelo. Kaze "Da je uradio sta je trebao"...
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 mar 2013, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.