Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Predpostavljam da i taj Atajic mora da sređuje papire, ako je tako dok se ne pocne sa time nista od poziva, kao i za Kolasinca i ostale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ima bh državljanstvo, možda mu je potrebno samo sportsko.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
U nasoj seniorskoj reprezentaciji ima igraca koji nemogu sjedit na klupi Celtica a tebi nista cudno kako on ne dobiva poziv za U21Cartman je napisao/la:Pa da cujem, kojeg su igraca napravili u zadnjih 5 godina? Znaci on ne igra za Celtic, nego u najboljem slucaju sjedi na klupi i igra za akademiju. Prosipate se bezveze, kao da je rijec o Messiu, a ne igracu od 20 godina koji jos nema ni sekunde seniorskog nogometa.Papastathopoulos je napisao/la:A yebote oltar, celtic ti solidan klub, sta su onda koji **** mechelen, gent, dinamo minsk, hajduk, alania, guingzou ? Pa igraci iz tih klubova igraju u repci ? Ne lupaj vazda kad ne moras hljeba ti tvog..cuj kad je celtic napravio nekog igraca..za sta i sluzi mlada repka..uostalom, imamo mi petra kunica..
Greska je sto ranije nije bio na spisku juniorske reprezentacije, a opet kazem, Bog zna ima li drzavljanstvo.
Sta se zna o Nijazu Ibricicu ?
18 godina, vidim potpisao za Mechelen,a statistika mu je bila brutalna u B timu Leuvena 18 utakmica,20 golova-12 asistencija.
Posto je vest sa portala koji je nekidan preneo onu vest o onom Albancu iz Zenita i Reala.
uzimam je sa rezervom,jer na transfermarktu stoji da je igrao za Tienen U19.
Navodno on kaze da je odbio Utrecht,Herthu i Spartu Rotterdam da bi dosao u Mechelen.
Prema TM-u,rodjen je u Nemackoj,ali ima BiH i belgijsko drzavljanstvo

18 godina, vidim potpisao za Mechelen,a statistika mu je bila brutalna u B timu Leuvena 18 utakmica,20 golova-12 asistencija.
Posto je vest sa portala koji je nekidan preneo onu vest o onom Albancu iz Zenita i Reala.

Navodno on kaze da je odbio Utrecht,Herthu i Spartu Rotterdam da bi dosao u Mechelen.
Prema TM-u,rodjen je u Nemackoj,ali ima BiH i belgijsko drzavljanstvo
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vidim Atajic nema mjesta za neke u U21 BIH jer sjedi na klupi Celtika, a koliko me pamcenje sluzi, svi ste na sva usta da Kolasinac debituje za cak A reprezentaciju, dok je isto tako bio samo na klupi Schalkea. Hm nejasni ste mi.Momak ima BH pasos, jer za nase u Svedskoj nema problema, svi imaju i nase i Svedsko. Momak je vec jednom bio na okupljanju kadetske reprezentacije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kolasinac na klupi Schalkea? Lik vec povezao skoro 10 utakmica od pocetka, i to dvije u LP. Da ne govorim o tome da je BL 10 puta jaca od Skotske lige i da Celtic moze samo sanjat igrace poput Huntelaara, Draxlera, Howedesa i Farfana.
Nije stvar u tome da taj Atajic ne zasluzuje poziv, nego bezveze dizete frku. Nikakav skandal sto ga nije pozvao. On je jos junior. A ako je tako nevjerovatno dobar, valjda bi vec dobio pasos Svedske. Rodjen je tamo svakako.
Nije stvar u tome da taj Atajic ne zasluzuje poziv, nego bezveze dizete frku. Nikakav skandal sto ga nije pozvao. On je jos junior. A ako je tako nevjerovatno dobar, valjda bi vec dobio pasos Svedske. Rodjen je tamo svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Ne brinite ba, koga god Solskjer "pljuje" i kaže da nije dobar za naše reprezentacije on postane jako dobar igrač
Tako da ne sumnjam ni u ovog momka
Cartman imaš ti naše papire
A za Atajića i sam je neki dan u izjavi za klix, rekao da ima državljanstvo i da nije nastupao za druge selekcije, tako da bi se mogao odmah odazvati 

Cartman imaš ti naše papire

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako iko ima mesta u repci onda je to Atajic i po meni Kenan Kodro (Sin Mehe Kodre) jer nemamo napadaca koji je standardan i koji ima instinkt za gol (tj. da postize golove) osim mozda Čemalovića al koliko vidim ni njega nema na spisku. A svakako bi nam u odbrani dobor dosli Arlanagic (Liege), Dumic (Brondby) i Karahmet (Mechelen). I samo jos da kazem da sam na Paetovom mjestu bez razmisljanja bi u a repku pozvao malog Bevaba iz Zagreba jer po onome sto sam ja tekmi od tekmi Zagreba gledao ove sezone (gotovo sve koje su bile sa njhovim ucescem na areni) on je nas najbolji ljevi bek ( poslje Kolasinca al ko zna hoce li on uopste zaigrati za nas).emir79 je napisao/la:Vidim Atajic nema mjesta za neke u U21 BIH jer sjedi na klupi Celtika, a koliko me pamcenje sluzi, svi ste na sva usta da Kolasinac debituje za cak A reprezentaciju, dok je isto tako bio samo na klupi Schalkea. Hm nejasni ste mi.Momak ima BH pasos, jer za nase u Svedskoj nema problema, svi imaju i nase i Svedsko. Momak je vec jednom bio na okupljanju kadetske reprezentacije.
evo malog Hjarovica igra danas u21 arsenal-man u. http://nirsportz.eu/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha, vidi samo Sovsica kako je napravio karijeru.legenda reala je napisao/la:Ne brinite ba, koga god Solskjer "pljuje" i kaže da nije dobar za naše reprezentacije on postane jako dobar igračTako da ne sumnjam ni u ovog momka
![]()
Cartman imaš ti naše papire![]()
A za Atajića i sam je neki dan u izjavi za klix, rekao da ima državljanstvo i da nije nastupao za druge selekcije, tako da bi se mogao odmah odazvati

A imam dvojno, tako da bi mogao igrat FIFA 13 za BiH. Samo nisu me jos kontaktirali.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Cartman je napisao/la:Kolasinac na klupi Schalkea?
Ključna riječemir79 je napisao/la: bio samo na klupi Schalkea.
Čitaj intervjue, dobivao je poziv za mladu selekciju, ali je iste odbijao, njegova jedina opcija je BiH.Cartman je napisao/la:A ako je tako nevjerovatno dobar, valjda bi vec dobio pasos Svedske.
Ako je mogao Petar Kunić da dobije priliku da zaigra, koji je minute na kapaljku u Borcu dobivao, Atajić također može dobiti priliku da se dokaže.Cartman je napisao/la:Nije stvar u tome da taj Atajic ne zasluzuje poziv, nego bezveze dizete frku. Nikakav skandal sto ga nije pozvao.
Također jedna od stvari koja mi se ne sviđa je ta, da je Petar Kunić ( opet ) dobio priliku ispred Mirze Ćemalovića, mislim na to da se našao na spisku za prijateljsku protiv Makedonije, otišao je u Češku istina, al njegova uloga nije velika tamo, čim nema članaka o njemu, a Mirza je jedan od najboljih topnika naše lige, i kao takav, morao je makar da bude u rosteru za već navedenu prijateljsku.
Ne treba mu ni sportsko jer nije nastupao za Švedsku repku nikada.Iako ga redovno kontaktiraju.Malom treba dati sansu,a na njemu je da je iskoristi.Treba momka zvati dok je vakat,a be kad postane igracina.Da je Kolasinac pozvat dok je sjedio na klupi u petak bi imali jednu brigu manje.Al eto sta se moze kada neki ne zele gledati malo dalje od danas i sad.zizu1991 je napisao/la:Ima bh državljanstvo, možda mu je potrebno samo sportsko.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jesam stavio navodnikeCartman je napisao/la:Aha, vidi samo Sovsica kako je napravio karijeru.legenda reala je napisao/la:Ne brinite ba, koga god Solskjer "pljuje" i kaže da nije dobar za naše reprezentacije on postane jako dobar igračTako da ne sumnjam ni u ovog momka
![]()
Inace malo bolje citaj momak, nigdje nisam lika pljuvao. Sto cu ga pljuvat? Ali nema potrebe da se nesto dize jer igra u Celticu. Dzeko je igrao u Ceskoj vukoyebini u njegovim godinama, pa je igracina postao. Nije klub toliko vazan. Neka dobije on poziv, ali sad nesto napadat Jagodica radi njega? Cista glupost.
A imam dvojno, tako da bi mogao igrat FIFA 13 za BiH. Samo nisu me jos kontaktirali.

Pa niko ga i ne diže, samo se dečko treba isprobati u mladoj repci, za svaki slučaj(zlu ne trebalo), ko zna šta može postati od njega

Super, možda naglo postaneš veliki talenat, ako ništa u biatlonu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa et' još bolje, zato sam i stavio moždaTMovac je napisao/la:Ne treba mu ni sportsko

legenda reala je napisao/la:Pa jesam stavio navodnikeCartman je napisao/la:Aha, vidi samo Sovsica kako je napravio karijeru.legenda reala je napisao/la:Ne brinite ba, koga god Solskjer "pljuje" i kaže da nije dobar za naše reprezentacije on postane jako dobar igračTako da ne sumnjam ni u ovog momka
![]()
Inace malo bolje citaj momak, nigdje nisam lika pljuvao. Sto cu ga pljuvat? Ali nema potrebe da se nesto dize jer igra u Celticu. Dzeko je igrao u Ceskoj vukoyebini u njegovim godinama, pa je igracina postao. Nije klub toliko vazan. Neka dobije on poziv, ali sad nesto napadat Jagodica radi njega? Cista glupost.
A imam dvojno, tako da bi mogao igrat FIFA 13 za BiH. Samo nisu me jos kontaktirali.![]()
Pa niko ga i ne diže, samo se dečko treba isprobati u mladoj repci, za svaki slučaj(zlu ne trebalo), ko zna šta može postati od njega![]()
@Cerman![]()
Bogati sta si jeo danas!?
Pa covjece, kakve ti socialne defekte posledujes!
1) Mali Atajic ima sve papire sredjene!
2) Celtic, klub koji je bio mednju 16 u Europi 2013! Prosli grupu pored Spartak Moskve, Benfike i Barcelone! Dobili barcelonu kuci i izgubili u gostima kad su primili go u 93oj minuti.
Pitas koje su stvorili, evo da ti navedem koje ime.. Forrest, 91 godiste. Reprezentacija Skotske. Watt, 93. repka Skotske u21. McGeouch, 93 skotska u21,Twardzik, ceska u 21. To su zadnjih 2 godine.
3) Navedimi 5 igraca sto igraju za bolji klub u nasoj A repki. Polab bih islo pjeske do Glasgova.
4) Nadam se da ti je veliki Srbin Petar Kunic veliki prijatelj! Inace neznam sto se toliko zalazes!
Super, možda naglo postaneš veliki talenat, ako ništa u biatlonu
I krv svoju za Bosnu moju!
Stasiti 19-godišnji odbrambeni igrač primorao je selektora mlade reprezentacije Njemačke, Rainera Adriona da ga pozove u U-21 selekciju za utakmicu protiv Izraela, koja se igra 24. marta.
„Sead Kolašinac je impresionirao kako igrama za Schalke, tako i za U-20 selekciju Njemačke, s toga on zaslužuje poziv u mladu selekciju Njemačke“, rekao je selektor Elfa.
„Sead Kolašinac je impresionirao kako igrama za Schalke, tako i za U-20 selekciju Njemačke, s toga on zaslužuje poziv u mladu selekciju Njemačke“, rekao je selektor Elfa.
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast momak, nije to lako, prvo kapiten U19, sad clan U21 mozda najace reprezentacije svijeta!zgembo89 je napisao/la:Stasiti 19-godišnji odbrambeni igrač primorao je selektora mlade reprezentacije Njemačke, Rainera Adriona da ga pozove u U-21 selekciju za utakmicu protiv Izraela, koja se igra 24. marta.
Igrac Bundeslige i najaceg klupskog takmicenja na svijetu, sa 19.
Ali jedna velesila BiH moze bez tebe, nisi dovoljno dobar, da te iko morao pratiti i 1%, Susic je tek preko Avaza saznao da postojis, a mogli smo te osigurati vec prije skoro godinu dana. Ma mi imamo toliko igraca, Avdiju, Svraku, kur*a i palca. I bit cemo ponosni i dalje sto nas selektor sve vuce za nos sa svojim bahatim ponasanjem i anonimusima.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Princi sto smaras ?
Sto puta je receno da je sa njime kontakt ostvaren i da je sam rekao da ce igrati za BIH, a to sto on nije prstom pomakao po pitanju papira to ne mozes nabijati Susicu.
Sto puta je receno da je sa njime kontakt ostvaren i da je sam rekao da ce igrati za BIH, a to sto on nije prstom pomakao po pitanju papira to ne mozes nabijati Susicu.
- Principatus
- Kontakt:
Nego evo vidim na svim njemackim forumima se vodi ogromna diskusija o tome dali je Kolasinac veliki patriota ili je najveci izadajnik u historiji ove drzave jer stoji u kontaktu sa BiH savezom. Mjere upravo, pa da vidimo hoce li uspjeti izmjeriti. Evo ovaj selektor U21 Njemacke izgleda da ga je slucajno upratio, kad je slucajno prevrnuo na TV sa Barcelone, pa naletio na utakmicu Schalke-a. Aaah kako se to desilo? Hebemu mu misa.
@Rikardo
Opusti se, salim se malo.
@Rikardo
Opusti se, salim se malo.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ima to sve svoje, ali i cura kada ti se svidi i kad je zelis za sebe, ona nece biti tvoja nego ce pripasti onome ko se vise potrudi oko nje. Ja se najiskrenije nadam da ce Kolasinac obuci dres BiH ali ako se ne bude selektor trudio malo vise oko njega - uzalud je sve. Selektor treba da pokaze da ga zeli i da racuna na njega.Rikardo je napisao/la:Princi sto smaras ?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.