Njemu je također prednost što može da igra obje strane, a mlad je, izuzetno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mamojeb Novara...sead_f1 je napisao/la:Prelistaj te malo slike...da necete poznati nekog... okupljanje svicarske reprezentacije...
http://www.blick.ch/sport/fussball/nati ... 43273.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zizu1991 je napisao/la:Nema ga šta prelamati, eto biti će u Švicarskoj u povlaštenijoj poziciji. Naravno, ne bih sada da pričam priču prožvakanu 100 puta, al da je on htio da igra za BiH, kalkulacija u svojoj glavi ne bi imao, i to je poenta svega.
O Savezu, radu u Savezu, lobiranju, kontaktiranju igrača, ne bih želio da pričam, to je drugi par cipela, život ide dalje, imamo mi i bez njegovih usluga dosta mladih momaka koji su također veliki talenti.
Borimo se za mladog Atajića, koji je u prvom timu Celtica, koji je nekoliko puta već izrazio želju za igranjem u nacionalnom dresu, takva djeca moraju dobiti 200 % pažnje sa naše strane, da bismo ih vidjeli u našem dresu.
Otkud se zna? Ko ti je pric'o? Jel' negdje pisalo?BIHsport je napisao/la:Upravu si 100%!zizu1991 je napisao/la:Nema ga šta prelamati, eto biti će u Švicarskoj u povlaštenijoj poziciji. Naravno, ne bih sada da pričam priču prožvakanu 100 puta, al da je on htio da igra za BiH, kalkulacija u svojoj glavi ne bi imao, i to je poenta svega.
O Savezu, radu u Savezu, lobiranju, kontaktiranju igrača, ne bih želio da pričam, to je drugi par cipela, život ide dalje, imamo mi i bez njegovih usluga dosta mladih momaka koji su također veliki talenti.
Borimo se za mladog Atajića, koji je u prvom timu Celtica, koji je nekoliko puta već izrazio želju za igranjem u nacionalnom dresu, takva djeca moraju dobiti 200 % pažnje sa naše strane, da bismo ih vidjeli u našem dresu.
Samo drug moj ti znas kako mi mislimo, uvijek je ljepsa livada kod komsije!
Da Atajic otvori vrata Svedskoj i prihvati njihov poziv onda bi mozda u dobio poziv. Ali mozda!
Znase da Vlado uzima lovu za poziv, i zato i nemamo igraca iz jacih klubova. Nece momci da uplate vladi na racun.
Izkreno se nadam da ce novinari stati uz mlade igrace, i tako natjerati Vladu da makar ponekoga iskrenog Bosanca sa talentom pozove.
Dali zna iko sta se desava sa mladim Kodrom!? Kako mu ide?
Meni je malo nelogicno da momak koji sa 20 godina sjedi na klupi jednog giganta kao sto je Celtic,nema mjesta u mladoj reprezentaciji BiH.Ili barem sansu da se pokaze,maxuz baxuz je napisao/la:Otkud se zna? Ko ti je pric'o? Jel' negdje pisalo?BIHsport je napisao/la:Upravu si 100%!zizu1991 je napisao/la:Nema ga šta prelamati, eto biti će u Švicarskoj u povlaštenijoj poziciji. Naravno, ne bih sada da pričam priču prožvakanu 100 puta, al da je on htio da igra za BiH, kalkulacija u svojoj glavi ne bi imao, i to je poenta svega.
Samo drug moj ti znas kako mi mislimo, uvijek je ljepsa livada kod komsije!
Da Atajic otvori vrata Svedskoj i prihvati njihov poziv onda bi mozda u dobio poziv. Ali mozda!
Znase da Vlado uzima lovu za poziv, i zato i nemamo igraca iz jacih klubova. Nece momci da uplate vladi na racun.
Izkreno se nadam da ce novinari stati uz mlade igrace, i tako natjerati Vladu da makar ponekoga iskrenog Bosanca sa talentom pozove.
Dali zna iko sta se desava sa mladim Kodrom!? Kako mu ide?
Djuric je igrao seniorski nogomet. Ovaj nije nikada. To je ogromna razlika. I ko je od vas gledao tog malog i kada je Celtic zadnji put napravio nekog ekstra igraca?zizu1991 je napisao/la:Blago nama pa možemo da biramo. Daleko ćemo sa takvim razmišljanjem.
Đurić nikako nije igrao u trećeligašu u kojeg je došao iz drugoligaša, pa je opet priliku dobio, i u 3 utakmice dao 5 golova za reprezentaciju.
p.s. pogledaj mu zastavu pored imena na soccerway. Ako ima državljanstvo, pasoš ne bi trebao predstavljati problem ako postoji volja sa strane koja je predviđena za lobiranje igrača.
Pa da cujem, kojeg su igraca napravili u zadnjih 5 godina? Znaci on ne igra za Celtic, nego u najboljem slucaju sjedi na klupi i igra za akademiju. Prosipate se bezveze, kao da je rijec o Messiu, a ne igracu od 20 godina koji jos nema ni sekunde seniorskog nogometa.Papastathopoulos je napisao/la:A yebote oltar, celtic ti solidan klub, sta su onda koji **** mechelen, gent, dinamo minsk, hajduk, alania, guingzou ? Pa igraci iz tih klubova igraju u repci ? Ne lupaj vazda kad ne moras hljeba ti tvog..cuj kad je celtic napravio nekog igraca..za sta i sluzi mlada repka..uostalom, imamo mi petra kunica..
Ogromna razlika ? Znači to je problem. Možemo u U - 21 reprezentaciji imati donedavno alkoholičare, a ne možemo igrača koji u 18 nastupa, istina za juniorski tim neke ekipe postigne 20 golova.Cartman je napisao/la: Djuric je igrao seniorski nogomet. Ovaj nije nikada. To je ogromna razlika. I ko je od vas gledao tog malog i kada je Celtic zadnji put napravio nekog ekstra igraca?
Mogao je bit na spisku, a i ne mora. Nikakav veliki problem. Igra za solidan klub i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bar0s, izdzezveubrazil, resko1 i 44 gosta.