Ma najjači smo, samo naprijed, Jare drugi put zaredom u timu kola, jedva čekam subotu i utakmicu jeste da je daleko, ali nema veze......Zoom088 je napisao/la:U avazovom sportu Marsel Mace proglašen igračem kola.
U timu kola su Mace i Jaranović

Ma najjači smo, samo naprijed, Jare drugi put zaredom u timu kola, jedva čekam subotu i utakmicu jeste da je daleko, ali nema veze......Zoom088 je napisao/la:U avazovom sportu Marsel Mace proglašen igračem kola.
Ko je još u timu kola?Zoom088 je napisao/la:U avazovom sportu Marsel Mace proglašen igračem kola.
Njabolji igrači Radničkog na utakmici sa Bosnom za mene su bili: Bekrić, Jahić, i Džanić, ostali manje više, ali eto najbitniji i jesu golovi a Mace je dao dva, Jare je asistirao, trčao, borio se, jeste i griješio, ali to sve pada u zaborav kad se vidi na kraju 4-0 za nas, idemo sad još jači u Sanski Most jer nam se u ekipu vraća definitivno naš najbolji igrač Eldin Trumić.......joksimovic je napisao/la:Bio sam na vašoj tekmi,i iskreno smiješno mi je ko je prvo najbolji igrač,kao i njih dvojica u timu kola.Možda Mace može u tim kola,ali najbolji igrač smiješno majke mi,a obzirom da sam gledao CD vaše tekme sa Bratstvom ,smiješno mi je da jedan igrač koji nije napravio niti jedan potez za pohvalu na utakmici,i opet u timu kola.Ma uostalom tako ti je kod nas kvalitete nigdje-ali šta ćemo bitno je imati dobru zaleđinu.
Umalo zaboravih sve čestitke na veelikoj pobjedi,i jedna molba za Zooma -nekad pohvaaali (obzirom da si zaista dosta realan),i druge momke jer nije baš bitno uvijek ko daje golove,nego za mene igrači koji daju svoj maksimum,igraju za ekipu,ili one štopere koji su po meni bili nepogrešivi,pa golan mislim da i onu zaslužuju pažnju.
Onošto je mene najviše nerviralo na vašoj utakmici je što izgleda svako dijete kod vas ima menadžera,i svaki od njih kao nešto dobacuje Voji.
Znamo šta se dešavalo u međuvremenu. Komisija za status igrača NS TK je iz samo njima poznatih razloga (Čejvanovićev otac je u NS TK) poništila ugovor između Radničkog i Mirze Čejvanovića, te je usljedila žalba Radničkog NS F BiH zbog takve odluke.VolimRadnicki je napisao/la:Na ss.ba piše 800km, a spominjala se veća cifra? Istina?Zoom088 je napisao/la:Sloboda je danas platila obeštećenje za Mirzu Čejvanovića, tako da će on već sutra vjerovatno biti registrovan za klub iz Tuzle.
evo Mace stavlja status na fejsu da mu nije ni Gerd Muller ravan hahahahaZoom088 je napisao/la:@joksimovic,
Mace je tip igrača Darka Pančeva, ako se neko sjeća. Momak koji se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme i pogodi. Da hoće svaku utakmicu tako bilo bi odlično.
Ostale igrače u svakoj svojoj izjavi pohvali i spomene šef stručnog štaba. Oni znaju da od mene imaju podršku u svakom trenutku i kad god im zatreba i medijska promocija - tu sam. Što Darko kaže, cijeli naš tim polako prevazilazi ovaj rang takmičenja, što samo po sebi govori o kvaliteti kompletne ekipe.
Što se menadžera tiče, ja ti garantujem da nijedan naš fudbaler trenutno nema svog zastupnika, a poznato ti je valjda da na "penzionerskim" tribinama uglavnom sjede "menadžeri", odnosno oni koji "najbolje znaju šta i kako treba".
Nejasno mi je samo kako si mogao pregledati CD sa utakmice u Gračanici (Bratstvo-Radnički) kad je kod mene jedina kopija? Evo je na radnom stolu, upravo gledam kako je fino upakovana. Jedino ako si jedan od mojih poznanika koji su bili kod mene kad smo gledali tekmu na CD-u, ali nešto ne vjerujem da se poznajemo
Izvini me kume, ali ja uopšte ne kontam koji dio tvog komentara je smješan/komičan, te da li uopšte treba da bude tog karaktera...RodjeniiBrato je napisao/la: evo Mace stavlja status na fejsu da mu nije ni Gerd Muller ravan hahahaha
stavio sliku kad je zabio gol za 1:0 pa napiso komentar : Gerd Muller za 1:0 :p hahaCasp3r je napisao/la:Izvini me kume, ali ja uopšte ne kontam koji dio tvog komentara je smješan/komičan, te da li uopšte treba da bude tog karaktera...RodjeniiBrato je napisao/la: evo Mace stavlja status na fejsu da mu nije ni Gerd Muller ravan hahahaha
Ne laži ništa momak nije stavio na fb....RodjeniiBrato je napisao/la:stavio sliku kad je zabio gol za 1:0 pa napiso komentar : Gerd Muller za 1:0 :p hahaCasp3r je napisao/la:Izvini me kume, ali ja uopšte ne kontam koji dio tvog komentara je smješan/komičan, te da li uopšte treba da bude tog karaktera...RodjeniiBrato je napisao/la: evo Mace stavlja status na fejsu da mu nije ni Gerd Muller ravan hahahaha
O kakvom ti obestecenju pricas jarane????MirzaLukavac je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:Na ss.ba piše 800km, a spominjala se veća cifra? Istina?Zoom088 je napisao/la:Sloboda je danas platila obeštećenje za Mirzu Čejvanovića, tako da će on već sutra vjerovatno biti registrovan za klub iz Tuzle.![]()
![]()
![]()
![]()
Na osnovu prijave NK „Bosna“ Visoko protiv trenera FK „Radnički“ Lukavac Vojvodić Darka potrebno je da imenovani dostavi izjašnjenje na okolnosti iz prijave. U prijavi se navodi kako je trener FK „Radnički“ Vojvodić Darko na poluvremenu utakmice 17. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ – NK „Bosna“ ušao u svlačionicu gostujuće ekipe, te uz psovke pesnicom u lice udario kapitena NK „Bosna“ Hasanhodžić Emraha.
Podnosi se prijava za pokretanje postupka protiv trenera FK „Radnički“ Lukavac Vojvodić Darka zbog odstranjivanja sa klupe u 84. minuti utakmica 16. kola Prve lige FBiH: NK „Bratstvo“ – FK „Radnički“, zbog ulaska u teren za igru, te zbog vrijeđanja sudaca utakmice.
Na osnovu prijave NK „Bosna“ Visoko protiv trenera FK „Radnički“ Lukavac Vojvodić Darka potrebno je da imenovani dostavi izjašnjenje na okolnosti iz prijave. U prijavi se navodi kako je trener FK „Radnički“ Vojvodić Darko na poluvremenu utakmice 17. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“ – NK „Bosna“ ušao u svlačionicu gostujuće ekipe, te uz psovke pesnicom u lice udario kapitena NK „Bosna“ Hasanhodžić Emraha.
Kakav alibi za razvaljivanje na JošikuNakon toga je Hasanhožić pao i udario glavom o haubu automobila kojim je Vojvodić ušao u svlačionicu gostujuće ekipe. Zbog težine povreda Hasanhodžić je hitno prebačen na odjel Hirurgije tuzlanskog UKC-a gdje su ljekari konstatovali teške tjelesne povrede opasne po život. Zbog nemogućnosti hitnog hirurškog zahvata, Hasanhodžić je helikopterom prebačen na VMA u Beogradu gdje su se lječnici 3 dana borili za njegov život.
Nažalost, nisu uspjeli tako da je nesretni kapiten ekipe iz Visokog preminuo. Dženaza je klanjana u džamiji Princa Charles-a na Alipašinom Polju u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.