TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la hilmo » 19 mar 2013, 20:25

@legendo, jesi li ti ili neko drugi probao "uhvatiti" ove srpske kanale što se preko polarisa emituju na Hellas satu na
39°E, tu su i arene i prva...

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 mar 2013, 22:59

Arene su davno napustile taj paket,ne znam šta je ostalo, guglaj Bulsatcom to je taj paket paš vidit šta ima od kanala da se može otključat emuom.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 mar 2013, 00:31

hilmo je napisao/la:@legendo, jesi li ti ili neko drugi probao "uhvatiti" ove srpske kanale što se preko polarisa emituju na Hellas satu na
39°E, tu su i arene i prva...
Ma nisam, motor mi slab(onda bi pogubio ovo vamo Hotbird,Astru,Digi), teško je ufatiti, a one ne mogu sa ovim običnim Ccam, nego moraš imati ono Oscam(nešto tako).

A Prva će ubrzo ući u Digi Srbija(tako sam čuo), a nadam se i Arenam, najavili su nove kanale ubrzo ;)
madridist je napisao/la:Arene su davno napustile taj paket,ne znam šta je ostalo, guglaj Bulsatcom to je taj paket paš vidit šta ima od kanala da se može otključat emuom.

Nisu Arene(4 srpske) i Arena 1 BIH su i dalje u ovom paketu Polaris na 39E, imaju još B92 i B92Info, RTS 1 i 2, Prva i još par ovih srpskih nebitnih ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2013, 21:27

Kako me iritiraju ovi reality (Farma i Veliki brat) pa to nije normalno, kad onog Ekrema vidim na TV-u tačno mi padne mrak na oči...
Da mi nije sportskih kanala radije bih gledao prenos zasjedanja skupštine KS nego reality.....
Kakvo je vaše mišljenje o Farmi i VB-u?

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 08 apr 2013, 21:54

hilmo je napisao/la:Kako me iritiraju ovi reality (Farma i Veliki brat) pa to nije normalno, kad onog Ekrema vidim na TV-u tačno mi padne mrak na oči...
Da mi nije sportskih kanala radije bih gledao prenos zasjedanja skupštine KS nego reality.....
Kakvo je vaše mišljenje o Farmi i VB-u?
sve najgore :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 apr 2013, 21:55

Ne vrijedi vremena, ne znam stvarno ko to može gledat, boli mene ona stvar šta oni rade, svi smotani, prodali se par dinara
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 apr 2013, 22:02

[quote="hilmo"
Kakvo je vaše mišljenje o Farmi i VB-u?[/quote]

Zamlacivanje vec zamlacenog naroda.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 08 apr 2013, 22:10

Nit sam kad gledao nit mislim gledati.
YNWA!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 08 apr 2013, 22:42

Takva sranja su i napravljena da ispiru mozak narodu i ubiju ono malo solidarnosti u nama, nikad nisam gledao nit ću. Samo mi je žao današnje djece jer nemaju izbora pa gledaju to sranje, ma ustvari imaju izbora ali čovjek se brzo za to zalijepi.Trebali bi plaćati porez za šund kao u bivšoj Jugi :)
Pustiću sunce da topi ljubav!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 apr 2013, 21:23

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 apr 2013, 21:39

Tribalian je napisao/la:slika
U moru sranja Big brothera Farmi i ostalih retard produckija ova emisija jedno pravo osvježenje a emitira se već nekoliko godina.Pogledao sam većinu epizoda i sve pohvale za glavnog urednika Krešimir Mišak mister x. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 apr 2013, 21:51

Saurman je napisao/la:
U moru sranja Big brothera Farmi i ostalih retard produckija ova emisija jedno pravo osvježenje a emitira se već nekoliko godina.Pogledao sam većinu epizoda i sve pohvale za glavnog urednika Krešimir Mišak mister x. :)
Za mene na ovom nasem govornom podrucju bolje nema.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 16 apr 2013, 18:17

Tribalian je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Za mene na ovom nasem govornom podrucju bolje nema.
Dobra je emisija, pogledao sam dosta epizoda, iako ima i onih koje su pale sa ruba znanosti :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 apr 2013, 15:21

Još novih kanala na Thor-u 8-)

Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
CineStar Action & Thriller Hrvatska
24 Sata TV

11977 H 28000

Digi postaje najjači :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 17 apr 2013, 18:53

legenda reala je napisao/la:Još novih kanala na Thor-u 8-)

Fox Crime HR
Fox Life HR
Cinestar HR
CineStar Action & Thriller Hrvatska
24 Sata TV

11977 H 28000

Digi postaje najjači :D
Hvala na obavijesti . Odmah sam potrazio ove kanale. Ovi ce se Cinestari malo cesce gledati. :P
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 18 apr 2013, 12:02

Saurman je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:slika
+1
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 18 apr 2013, 15:39

ima na yt emisija gdje je Mišak gost, mislim da je iz 2 dijela, podavno sam gledo. Govori o teoriji zavjere, jako je zanimljivo, ako naletim postavit ću link ovdje, iako mislim da ste gledali :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 apr 2013, 20:34

hoshafka je napisao/la:ima na yt emisija gdje je Mišak gost, mislim da je iz 2 dijela, podavno sam gledo. Govori o teoriji zavjere, jako je zanimljivo, ako naletim postavit ću link ovdje, iako mislim da ste gledali :)
Ma ima svega i svacega i teorija zavere i propaganda i kosmicke energije , sad u ponedeljak je bilo o kvantnoj medicini,ja sam onako gledao s vremena na vreme , jer sam piskarao ovde po forumu . Do sad je u emisji bilo gostiju za svako postovanje , neverovatnih ljudi koji na televiziji ne dobijaju bas puno vremena za razliku od prodavacica ljubavi ili kako ih ono zovu sad ...a da , pevacice novo komponovane muzike.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 18 apr 2013, 20:44

Tribalian je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:ima na yt emisija gdje je Mišak gost, mislim da je iz 2 dijela, podavno sam gledo. Govori o teoriji zavjere, jako je zanimljivo, ako naletim postavit ću link ovdje, iako mislim da ste gledali :)
Ma ima svega i svacega i teorija zavere i propaganda i kosmicke energije , sad u ponedeljak je bilo o kvantnoj medicini,ja sam onako gledao s vremena na vreme , jer sam piskarao ovde po forumu . Do sad je u emisji bilo gostiju za svako postovanje , neverovatnih ljudi koji na televiziji ne dobijaju bas puno vremena za razliku od prodavacica ljubavi ili kako ih ono zovu sad ...a da , pevacice novo komponovane muzike.
Slažem se s tobom, ali mislim da me nisi skontao, ja govorim o emisiji na nekoj drugoj televiziji gdje je voditelj emisije "Na rubu znanosti" Krešimir Mišak gost i govori o novom svjetskom poretku. Odlična emisija gdje Mišak pokazuje kako je pametan :)
evo to je ta " onclick="window.open(this.href);return false;

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 apr 2013, 20:46

hoshafka je napisao/la: Slažem se s tobom, ali mislim da me nisi skontao, ja govorim o emisiji na nekoj drugoj televiziji gdje je voditelj emisije "Na rubu znanosti" Krešimir Mišak gost i govori o novom svjetskom poretku. Odlična emisija gdje Mišak pokazuje kako je pametan :)
evo to je ta " onclick="window.open(this.href);return false;
hahaha ,j*bi ga ,desava se :) u svakom slucaju volim ovu temu tako da cu pogledati emisiju ,nesto odmah , nesto malo kasnije.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.